מתסכל

קופיטסט

New member
מתסכל

יש לי רעיונות לתיק עבודות אבל אין לי דרך לממש אותם על הניר כי אין לי רקע בפוטושופ וכל השאר.. מה עושים?

ALL IN

New member
אל תסתכל

אם יש לך רעיונות טובים,פשוט תשרבט על נייר,אני מבטיח לך שאם הם ממש טובים,מספיק נייר ועיפרון כדי להעביר את המסר.

קופיטסט

New member
לא כל כך נכון -

אם תחשוב על מודעה טובה שאתה רואה אותה מול העניים זה לא אותו דבר כמו שירבוט על נייר בטח לא לתיק עבודות לא ככה?

ALL IN

New member
לא כל כך לא נכון

אם יש לךרעיון חזק הוא אמור לעבוד גם על נייר ועיפרון,אל תשכח שמי שרואה את התיק עבודות שלך הוא אמור להיות מספיק כשרוני ויצירתי כדי להבין,אחרי הכל אנחנו אנשי קופי ולא אנשי ארט. התיק עבודות שלי בנוי כולו על קבצי WORD,מה לעשות? לא למדתי ארט. אם זה ממש חשוב לך,אני יכול לתת לך מספר טלפון של ארט שיבנה לך את תיק העבודות,בתשלום כמובן. דרך אגב,למדת את זה? איפה?

קופיטסט

New member
מסכים אבל -

למדתי קופי אבל גם בקיר המוות שהיה בשיעור - מה לעשות... מודעות קריאטיביות עשו תעבודה יותר מכתיבה טכנית

enwhysea

New member
מחפשים משהו

או חבר, או חבר של חבר, או חבר של חבר של חבר... או במקרה הכי גרוע משלמים כמה שקלים. תשלום - לא מילה גסה, ואם התיק עבודות חשוב, אז כמו שהוצאת כסף על קורס קופי, כדאי גם להשקיע בתיק עבודות (אבל כמובן שאם אתה יכול למצוא משהו איכותי בחינם, אז עדיף) אני ממליץ לחפש איזה סטודנט לעיצוב, אולי בפורומים רלונטים, שאולי יעשו לך בכיף בשביל התיק העבודות שלהם או אפילו סתם החוויה הקרייטיבית.. אולי אתה יכול להעביר להם כמה שיעורי קופי בתמורה (לשווק את זה יותר בתור חוויה קרייטיבית משוטפת והחלפת רעיונות ועזרה לימודית) וואי, איך שאני מדבר על זה.. כבר נשמע לי ממש כיף.. מי לא ירצה לעזור לך

קופיטסט

New member
אם מישהו מעוניין - בפרטי

תודה.. שמע אני זורק את זה כאן אם מישהו מעוניין שישלח הודעה בפרטי

enwhysea

New member
זרוק את זה גם

בפורום תקשורת חזותית.. ותנסה לשווק את זה קצת, כחוויה לא כאילו אתה מנסה להשיג עבודה בחינם

למעלה