מתסכל

אורa

New member
מתסכל

היי וערב טוב לכולם.שאלתי היא כך.האם לאחר 15 שנות גירושים ולאחר כמה ניסיונות של מערכות קשרים כושלים[יחסי ארוכות כשנתיים ושלוש]יש מצב שיגיע האחד שאכן אמסד את הקשר לפרק ב.כגון נישואין או לפחות לחיות יחד [שזה לא קרה עד היום למרות הרצון שלי לכך]אני מבחינתי הפכתי להיות פסימית שאכן זה יקרה.אני ניראת טוב.וצעירה לגילי ויש לי הרבה מחזרים.וכל הקשרים שלי מתחילים באהבה גדולה ונגמרים עם הרבה כאב.ולא מבינה למה זה קורה לי.שאלתי היא האם גם לחלק מכם קרה כך. ומה דעתכם אשמח לקבל דעות

רות 2

New member
אין ספק שאם את ...

כפי שכתבת ...פסימית.. אז לא יצלח לך ... אם תתני מקום לאופטימיות אז ... יכול להיוצר הסיכוי הרי הוא בנוי על 50% הצלחה בזכות הרצון לזה... לעשות מישמש ממה שהיא לגבי מה שיכול להיות בעתיד עם מישהו אחר בטח לא יביא לפרק ב'..

פחדייך טבעיים אך אין להם מקום...

א, אינני מבינה את הצורך והאובססיה למצוא את האחד להנשא לו וכו' כל זמן שכך יהיו מחשבותייך תהרסי את המערכות וסיפוקם של אלה שאת חווה כאן ועכשיו ב. אהבה, אהבות עוד תחווי ואף תזכרי ימים טובים ג. המערכות הכושלות הן עבורך מעבירות לך מסרים לשנות מטפוסי התנהגותך וההוא האחד יגיע רק וכאשר תהיי מוכנה ובנויה למערכת אמיתית ויציבה ד. כן מחכה לך האחד מעבר לפינה ה. תחיי את היום המחר יגיע בכל זאת אז....נצלי את היום ומצאי את הרגע

מה זה פשוט!!!

שינוי גישה... לא ביקשתי לשנות אותך.. טוב לך עם עצמך, כך מאמינה, שני גישה, תתבונני אחרת על דברים, ואני טוענת שאם לא הולך בדרך כזו, מה אכפת לי לנסות אחרת.... זה מה זה פשוט!!!

Revolter

New member
מיחקי את המיותר:

או שכל מערכות היחסים (ולא רק שלך) נגמרים בשלב כזה או אחר. או שיש בך משהו בסיסי שגורם לך לבחור לא נכון. או שסתם אין לך מזל. או שאת לא ממש נראית טוב ולא צעירה לגילך.

ערסlight

New member
מתוסכלת

אני חסיד גדול של מבחן התוצאה. אם את חווה שהמערכות שהיו לך הן כשלון, אז... הן כשלון. וכמו בכל דבר שלא עובד לנו, שווה לבדוק למה. לדעתי, כדאי לך סדנה של אנשים [הכוללת גברים- חשוב] שיובלו לתת לך משוב על השיתופים שלך.

galia1962

New member
מתסכל שהאושר שלך

תלוי רק בזוגיות זה מתכון די בטוח לכשלון, השלכת כל האושר שלך על מישהו אחר כשתבני לעצמך חיים מאושרים, מלאי אהבה וסיפוק, גם ללא זוגיות תוכלי להגיע ממקום אחר, של רצון וחשק ולא ממקום של צורך ותלות. לי היום, לא ברור בכלל מתי אחווה שוב מערכת זוגית זה לא מונע ממני בכלל להיות מאושרת, לאהוב את עצמי, לאהוב את חיי, את העולם שיצרתי לי, שהוא מלא אהבה וחברים ודברים שכייפ לי לעשות

קשר שמתחיל ב100% יכול רק...

לאבד אחוזים ואז כמובן בכל אחוז שיורד - זו אכזבה ואמת כואבת. תתחילי הפוך... תני לקשר להתחיל מ50% ומשם תתני לו לעלות או לרדת... כשזה עולה.. זו שימחה גדולה להבין שיש עוד משהו משותף ועוד משהו שמצדיק את הקשר וכשזה יורד.. זו לא כזו אכזבה, כי לא נתת על תחילת הקשר את כולך. ואכן, לתוהים (ולמנתחי הלב שבניכם ) זה מניסיון אישי.

אתחיל בכך

שאני מבינה את הצורך שלך בבן זוג. יאמרו לך: למה לך ,יאמרו לך: חפשי את עצמך, היי מאושרת עם עצמך, בזכות עצמך,בזכות הלבד שאת יכולה לבנות לתפארת.(ל ע צ מ ך) רק שיש אנשים ששוכחים שקיימים ביקום "אנשים זוגיים" שקשר עושה אותם מאושרים עד מאוד. לא מבקרת לא אותך ולא אותם. לא מעט מחברותיי(חלקן גרושות שנים רבות)(רבות מידי)בגלל אמירות השגורות בפיהן ,ובשל שהראש כבר מלא בשכנוע עצמי... של היי מאושרת בעולמך שלך נשארות באמת לבד ( לבד מידי) ולאורך שנים... וכן, סביר שיש מי שתהייה מאושרת מכך,אולי... באשר לקשרים יקרה, קשרים אינם כושלים. קשרים הם קשרים הם קשרים
כל אחד מהם עושה את שעושה במקום ובזמן שהיה... כדאי לראות את חצי הכוס המלאה. קחי מהקשרים רגעים טובים זכרונות נעימים והמשיכי הלאה. מ לגבי היותך צעירה מכפי גילך וניראית טוב? לא בשל כך תיזכי ב"אחד". הפיכתך לפסימית תרחיק מעלייך פוטנציאלים...

עוד אוסיף

שבשנים האחרונות (לפני הפרדה) הייתי בזוג וכלכך לבד אבל את היחד והאושר הפנימי הרב(שבי)
גיליתי בהיותי לבד וכלכך בזוג. איש איש ומה שיעשה אותו מאושר... חייכי.(אחד גדול וכובש) והצליחי.
בכל מקרה את החצי המלא (
לחיים)כדאי לראות בכל תחומי החיים ןלא רק בקשרים זוגיים .

יערית

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

לפעמים נגמר לי האויר להסביר לאלו שלא בנעליים שלי,כמה לא מתחברת לסיסמאות של: "תמצאי את עצמך,גלי את עצמך לבד,תהיי עצמאית, תהיי לבד!!!!!!"רוב המשקל היה "תהיי לבד"! אז זהו שאני לא חושבת שזה משהו שעושה אותי מאושרת,אני אוהבת יחד זוגי,זה משהו שמוציא ממני טוב יותר מאשר כשאני לבד,כמובן שלא כל יחד עושה זאת ולא כל יחד אומר שזה אכן יחד,כשחוויתי יחד,זה היה יחד,אין ספק שזה ממלא. דיי שלמה עם עצמי בעיניין הזה שאני זוגית יותר, רק חבל שלא מקבלים את זה כך.

מקבלים מקבלים

אני מאוד מקבלת !!!
רק אחרי כל מה שהסברתי למעלה על היותי לבד בזוג ועל היותי לבד וביחד...כלכך כלכך יחד רק אז הבנתי מי אני כשלם. שני חצאים של השלם.

שלי 9

New member
בסוף נישואיי הייתי כ"כ לבד שאי אפשר

לתאר..חיה בזוג אבל הכי לבד שאפשר ..הלבד הוא כמובן מאוד סובייקטיבי.. אני באופן אישי לא "צריכה" גבר לידי כדי להרגיש שלמה.. אני כן רוצה לאהוב ולהיות נאהבת, אבל לא בכל מחיר, ולא מתוך לחץ, אלא מתוך חיבור אותנטי וספונטני,חיבור בין גבר לאישה.. וגם אם זה לא יקרה יש לי תמיד אותי לאהוב..

אורa

New member
מתסכל

א. תודה גדולה לכולן על העידוד וזה מאוד מחזק אותי לשמוע דעות של אחרים.ב.התגרשתי מאוד צעירה בגיל 26 ובמהלך הנישאין שלי עם הבעל לא ממש הרגשתי את הזוגיות.היו לנו המון פרדות עד לגירושין.כך שאני לא זוכרת יום אחד יפה שהיה לנו יחד בתור זוג.ולכן אני כמהה לזוגיות טובה.וזה מאוד חשוב לי לחיות בזוגיות.מטבעי אני אדם מאוד רומנטי וזוגי ושם אני מוצאת את האושר שלי. את כל המכשולים שהיו לי בחיים עברתי כמו גדולה.גם שזה היה קשור בבריאות עברתי מבלי תיסכולים ותמיד האתי אופטימית.ורק עצם זה שלא הצלחתי להגיע לזוגיות אמיתית[של חיים יחד או נישואין שניים ]זה מתסכל אותי כי אני לא מוצאת את הבעיה למה זה קורה

למעלה