מתסכל

מתסכל

פעם ראשונה שאני עולה על הפורום הזה ואני מאושרת החלום שלי כרגע זה לילמוד ריםוי בעיסוק הייתי מורה חילת עבדתי עם ילדים תעוני טיפוח והיתעניינתי רבות בנושא אך תנאי הקבלה לצערי באוניברסיטאות הם לא הגיוניים לאנשים לא גאונים כמוני שהגעתי לנודת משבר של להפסיק לנסות וזה מעצבן כי אני כל כך רוצה לעסוק בזה ולא להיתפשר אני כל כך רוצה לעזור לאנשים ולעבוד עם אנשים ואני יודעת שאני אהיה כל כך טובה ובזה כי יש לי כל כך הרבה לתת שזה פשוט מתסכל מצטערת על שפיכות הלב הרה אהבה נעים לי

נעים לי מאוד,

כשקראתי את דברייך הרגשתי את חוסר הכוון שלך, אז הנה עיצה שאני יכולה לתת מנסיון ... אם את כל-כך רוצה ריפוי בעיסוק את צריכה להיות שם ! והזמן להלחם על מקומך שם הוא עכשיו בלי קיצורים ובלי ויתורים. אז מה המרחק בינך לבין המקום הנכסף ? שיפור בגרות או שתיים ? מכינה לשיפור ציון כללי ? פסיכומטרי ? ובסופו של דבר "בזבוז" של שנה נוספת שתכניס אותך למקום שאת רוצה ? לפעמים אני מצטערת שלא "ידעתי" להתיחס לאפשרות הזאת ורצתי ללמוד את מה שיכולתי (בדיעבד זאת לא היתה טעות ללמוד ריפוי בעיסוק
)אבל החלום המקורי היה בכוון אחר לגמרי
. אז יאללה לעבודה ... יש בעיה ? צריך להתמודד איתה !

תודה

תודה אני חושבת שזה מה שאני אעשה בסופו של דבר כי זה מה שאני רוצה אני אקח את הזמן ובלי לחץ יש זמן כל החיים לפני ממש לא בא לי להיתפשר רק כדי לומר " אני לומדת" " יש לי תואר" תודה

gcarinlevy

New member
הי נעים,

אני חדשה כאן אבל פתאום מצאתי את הפורום הזה (איזה יופי!) - אני חיה בסקוטלנד משנת 97 - באתי לכאן כדי ללמוד ר"ב (OT) משלוש סיבות: 1. תנאי הקבלה בירושלים נראו לי קרוב לבלתי אפשריים, אפילו עם פסיכו' מעל 600 (שבטח היום אפשר לנגב עם זה את הישבן) - עדיין לא היה נראה לי שיש לי סיכוי. אבל האמת לא ניסיתי... 2. התקבלתי לאחד הקולג'ים המובילים ללימודים פרה רפואיים באדינבורו - לא יכולתי לוותר על ההזדמנות. 3. די רציתי לעזוב את הארץ וזו היתה עילה... ניסיתי לעשות התמחות בהדסה וממש לא רצו אותי כי הייתי סטודנטית מחו"ל - מה שחיזק את החלטתי לא לחזור במהרה... עצתי היא זו: OT הוא מקצוע מקסים וממלא מהמון בחינות, אם את כלכך רוצה אז תמשיכי לנסות או כמוני תשקלי ללמוד בחו"ל. בכל מקרה שיהיה בהצלחה רבה!!

תודה גלינקה

תודה גלי אני אמשיך לנסות פה כיוון שאת הארץ אני מאוד אוהבת אני סוג של ציונית אוהבת ישראל וישראלים כל הכבוד לך על האומץ לקום ולינסוע זה ממש גדול תצליחי ושיקפצו פה בארץ מה הם חושבים את עצמם? אני בטוחה שאת עושה כיף חיים ועוברת סוג של חוויה מטורפת מגניב

למעלה