מתנ"ס קדימה צורן

shavitmass

New member
מתנ"ס קדימה צורן

בוקר טוב, בשבועות האחרונים (מבלי שנשים לב) רוגשות הרוחות במתנ"ס יו"ר הנהלת המתנ"ס התפטר (גני אריס) וחזר בו לאחר לחץ של ראש המועצה בשבוע שעבר הושהתה מנהלת המתנ"ס על ידי ראש המועצה (השהיה לא חוקית לכאורה ,מכיוון שהיא בכלל מועסקת של חברת המתנסים)... יש אי שקט בנושא... אבקש מחברי הנהלת המתנ"ס לספר לחברי הפורום מה קורה במתנ"ס שלנו. בכבוד רב, שביט מס (לשם השקיפות אתמודד כמספר 2 ברשימת אבי קולמן לראשות המועצה)

תותח9

New member
מהיכרותי עם מנהלת המתנ"ס

היא בהחלט אדם חיובי, אשה נחמדה שנעים מאוד לעבוד מולה ובעלת כושר ביצוע ייתכן שאלו תכונות שמפריעות לניהול מתנ"ס?

Master Stav

New member
שביט...

מאחר ולא כולם קוראים את הפורום הזה אבקשך לפעול בשני מישורים האחד ....להפנות את השאלה לגורמים הרלוונטים קרי עובדי המתנ"ס ולהביא לפה את התשובות השני ...להדפיס דף עם הכתובת של פורום זה ולהפיצו כך שיוכלו להיכנס ולהביע דיעה באופן עצמאי אני אשלח לך דף הפצה של הפורום תודה

motisisr

New member
ממה שאני יודע

ציפי וייל מנהלת מתנ"ס צורן הגישה מכתב התפטרות, אני מבין בהופעל עליה לחץ בגלל הבחירות להשעות את התפטרותה (כנראה בכדאי לא לגרום נזקים לגולברי) והמצב כרגע שהיא מעוסקת בחצי משרה במקום משרה מלאה עד אחרי הבחירות... זאת אומרת שבבקרים היא מועסקת כמורה בתי ספר ואחר הצהרים היא "עובדת" במתנ"ס. ברור לכולם שהיא נמצאת בתפקיד ללא מטיבציה לפעול לשפר ולקדם שלא תבינו אותי לא נכון, ציפי היא אישה מצויינת ומנהלת מתנ"ס ראוייה לדעתי מה שקרה במקרה הזה כמו במקרה של אורן המנהלת הקודמת הוא, שהנהלת המתנ"ס פשוט סירסה את המנהל ירדה לחייו ולא נתנה לו חופש פעולה.

abira sharon

New member
מה זאת אומרת השעיה לא חוקית?

הרי הוא יכול הכל, לא? זה במועצה שלו!

shavitmass

New member
הוא יכול הכל??

לא! ! הוא (ראש המועצה) יכול לפעול במסגרת החוק ונהלי העבודה הקבועים על ידי משרד הפנים. המתנ"ס הוא גוף הקשור מצד אחד לחברת המתנס"ים ( מנהלת המתנ"ס עובדת של החברה למתנ"סים) לא של המועצה....מצד שני הוא משרת את הציבור וגם מתוקצב על ידי המועצה , ולכן יו"ר הנהלת המתנ"ס הינו איש פוליטי (ממונה על ידי ראש המועצה) וחברי ההנהלה הינם תושבים (יו"ר וחברי ההנהלה ממלאים את תפקידם בהתנדבות!). ולכן הוא לא יכול להשעות אותה (עד לאחרי הבחירות) מידע נוסף על התנהלות הארועים ישלח על ידי נעמה שפטלוביץ' חברת הנהלת המתנ"ס יותר מאוחר. שביט

תותח9

New member
האם מדובר במנהלת בקדימה או בצורן?

מה שכתבתי קודם התייחס למירב, המנהלת של מתנ"ס קדימה

shavitmass

New member
תושבת נעמה שפטלוביץ חברת הנהלת המתנ"ס

בוקר טוב, כחברת הנהלת המתנ"ס אנסה בצורה תמציתית למסור את הידוע לי על שהתרחש במהלך השבועות האחרונים במתנ"ס. אין זה סוד שמזה זמן יש חוסר שקט בין יו"ר הנהלת המתנסים של קדימה צורן, מר דני אריס לבין מנהלת המתנ"ס הגב' מירב סלע וזאת על רקע של חילוקי דעות שונים על דרך ההתנהלות מתנ"ס. לבקשתי לאחר פגישה שלי עם מר דני אריס וראש המועצה ביקשתי לעזור ולסייע בקשר שבין מנהלת המתנ"ס והיו"ר וההרגשה היתה שהדברים עולים על דרך של עבודה סדירה. בתקופה האחרונה החלו ויכוחים שונים עקב הפעילות המתרחשת סביב הבחירות לרשות המקומית. עלי לציין שחלק מחברי ההנהלה נמצאים ברשימות שונות המתמודדות בבחירות לרשות המקומית. לחלק מחברי ההנהלה יש קושי להפריד בין הפעילות שאמורה להיות עניינית ומעשית לטובת הפעילות של המתנ"ס לבין העשייה הפוליטית ולצערי דבר זה פוגע בצורה קשה בהתנהלות של המתנסים בצורן ובקדימה. על פי הודעה שקבלתי לטלפון הנייד שלי וכן במייל שקבלו כל חברי ועובדי הנהלת המתנ"ס נאמר בטלפון למירב סלע מנהלת המתנ"ס על ידי ראש המועצה, מר יצחק גולברי: "שהיא יוצאת לחופשה עד אחרי הבחירות כי היא יוצרת אי שקט ועוסקת בפוליטיקה" מירה מסרה שהיא ביקשה הבהרות לעניין אך נמסר לה שהיא יוצאת לחופשה ולא ניתנו לה הסברים. כחברת הנהלה הרואה בתפקידי שליחות וייצוג ציבורי התקשרתי לגב' אסתר פיק מרשת המתנסים והיא מסרה לי שההנחייה שלה למירב היא שהיא אינה יוצאת לחופשה והיא ממשיכה לנהל את המתנ"ס ואחראית על כל מה שקורה בו. אני יצרתי קשר עם מירב ומסרתי לי שאעזור לה בכל דבר שנדרש כדי שהמתנ"ס ימשיך בעבודה סדירה לטובת הציבור המשתמש בו. עלי לציין שעניין זה מעורר תחושות קשות! המתנ"ס חייב להמשיך לפעול ללא כל לחץ פוליטי או אחר! יש לעזור למנהלת המתנ"ס ולעובדיו לתת לציבור התושבים את השירות והעשייה הטובים ביותר ולהרחיק כל פעילות או לחץ פוליטי מהמתנ"ס. זיכרו שמיד לאחר הבחירות ב 12 בנובמבר כולנו ממשיכים לחיות בישוב שלנו ואני מאמינה שכולנו רוצים שהמתנ"ס המהווה מקום מרכזי לפעילות מגוונת של הקהילה ימשיך לפרוח ולהצליח ללא כל השפעה פוליטית! גמר חתימה טובה נעמה שפטלוביץ (לשם השקיפות אני מס' 4 ברשימתו של אבי קולמן

yonib1231

New member
כרגיל עוד נסיון סתימת פיות של גולברי

במקום להבין שיש חיים אחרי הבחירות הוא מעדיף לפגוע באנשים שעושים את עבודתם נאמנה רק מפני שעשויות להיות להם דעות משלהם שאינן בהכרח תואמות את דעותיו. ממש דמוקרטיה בהתגלמותה

Master Stav

New member
שערוריה ....

זה מעבר לסתימת פיות זה התנהגות של אני ואפסי עוד .... האם יש עם מי שלהתיעץ ואולי אף לתבוע את ה"דיקטטור הגדול" על פגיעה בתושבי היישוב ?

תותח9

New member
אם זה כך, זה חמור מאוד

אגב, מירב כלל איננה תושבת קדימה-צורן !

מנהלת מתנס צורן חזרה והמנהלת מקדימה ממשיכה לע

לעבוד. אפילו פה גולברי הוכיח את יכולת הניהול שלו. שאפו! אתה צריך ללמוד אצל צ'וך איך עושים את זה נכון. הוא היה רק סגן ראש מועצה אבל אף אחד לא העיז לדבר אצלו, כולם פחדו, שריף אמיתי!

motisisr

New member
מה זה מנהלת מתנס צורן חזרה??

עברה לעבוד בחצי משרה, זאת רק בגלל שגולברי ומקורביו דחקו אותה לפינה לא מגיע לנו יותר!!!!! ולראיה היא עובדת בבקרים כמורה בבית ספר ובאחר הצהרים משמשת כמנהלת המתנ"ס במישרה חלקית ומי שמנהל את המתנ"ס בפועל היא סיגל אם את מרוצה מהמצב סבבה, מעבר לכך השמועות אומרות שיש דיל בין סיעת יחד בתנופה לגולברי שכשהוא (חו"ח) יבחר, הוא ימנה את עדנה מס' 3 ברשימת יחד בתנופה, למנהלת המתנ"ס ועד שהגוף הזה יצהיר במי הוא תומך לראשות המועצה מבחינתי הם מוקציים לפחות כמו גולברי

Master Stav

New member
פחד ....

אכן מינהל תקין רגע אני מביא תסוס שלי את האוכף ואת חגורת האקדחים ...... פחד ?

למעלה