מתנת שנה טובה מPDAC

מתנת שנה טובה מPDAC

אני לא יודע מי מכם קרא - אבל PDAC נותנים במתנה לראש השנה את את המילון שלהם ועוד תוכנה השם QUIKEY. מחווה יפה ונדירה בארצינו ואני אומר שימשיכו! שנה טובה לכולם :)

kזאבי

New member
מלבד הבשורה החינמית

יש גם בשורה של המקלדת הנוחה שהם מציעים. הידד.

tealk

New member
האם הם נותנים את המתנה הזו , גם ל

למערכת הפעלה 2003 , כמובן שהעברית חוקית של פדאק , (עד כמה שהצלחתי להבין ,זה לא, האם הבנתי נכון ), ואם כך , אז למה??)

zetatron

New member
לא כל התוכנות מתאימות לכל מערכות

ההפעלה. הם צריכים להחזיק גרסה נפרדת ל2003 וזה כנראה השיקול.

tealk

New member
ברור שיש להם גרסה מתאימה

וזה יוצר קצת תחושה לא נעימה מאחר והעברית שלי היא חוקית של פדאק , אז מה אם היא 2003 , לפי דעתי מתנה נותנים לכולם או שלא נותנים , זה כמו שאבא יתן רק לחלק מילדיו מתנה, איך האחרים ירגישו , כמובן שהם לא חייבים כלום לאף אחד , וזכותם לתת מה שהם רוצים למי שהם רוצים , אבל למען ההגינות ,צריך לתת לכולם . בכל אופן ש נ ה ט ו ב ה ל כ ל ע ם י ש ר א ל ! ! !

AYELET1

New member
אינך מבין משהו (לא בדקתי אם יש

ל-2003 אבל בכל מקרה...) במתנות הללו מושקע זמן בדיקה על כל גרסת מערכת הפעלה (כמו שאתה רוצה) וזה לא מעט כסף לכן כל אחד עושה שיקול מה כדאי לו כלכלית לא נשמע בלתי הוגן

הזכרון שלך מאוד קצר

רק לפני פחות משנה כשהWM5 נכנס כמה תוכנות לא התאימו לו? אני לא מתכנת של Windows Mobile (ואם יש כאן מתכנתים, אשמח אם מישהו יחדד את זה) אבל אני למיטב ידיעתי יש הבדלים מהותיים בין תוכנה ל2003 לבין WM5. ובכל מקרה - אני לא חושב שצריך להסתכל על זה ככה. אם הם נותנים משהו צריך להגיד תודה ולא להתלונן שהם לא נתנו יותר.

למעלה