מתנת ראה"ש לחמותי

קארין29

New member
מתנת ראה"ש לחמותי

היי. רציתי לשתף אותכם במעשה אמיץ ומרגש שעשיתי הערב. לאחר ארוחת החג בבית חמותי מצאתי רגע שהיינו לבד במטבח ואמרתי לה לראשונה בחיינו המשותפים שאני אוהבת אותה. אמיתי מהלב. אני מכירה את חמותי כמעט 10 שנים, מתוכן כלתה 7 שנים. אני נשואה לבנה היחיד ועברתי התחלה לא קלה אצלה עד שהרגשתי שנקלטתי במשפחה. לא חסרות לה שריטות מעצבנות, אבל הזמן עשה את שלו ולרובן התרגלתי והן הפסיקו להפריע לי במידה רבה. אבל וזה אבל חשוב - היא טובת לב ועושה הכל כדי לעזור לנו כמשפחה עם ילד. אני מובטלת מזה תקופה די ארוכה והיא מיוזמתה עודדה אותי להיכנס להריון שני ולא לחשוש מבחינה כלכלית כי היא תעזור לנו, ועוד ועוד דוגמאות כאלה. יחסיי איתה תמיד היו קורקטיים וטובים, אך לא רגשיים במיוחד. והיום, פתאום הרגשתי אליה אהבה והכרת תודה עמוקה והחלטתי ספונטנית להגיד לה את זה. אני חושבת שהיא התרגשה מדבריי, לפחות אני מאוד מקווה. חזרתי הביתה שמחה ואני בטוחה שזו מתנה הרבה יותר גדולה לחמות מאשר כל מתנה חומרית אחרת שקונים לראה"ש. שתהיה לכולנו שנה טובה באמת, ותדעו שזו הרגשה נפלאה לפרגן למי שמגיע, להעריך ולפתוח את הלב - גם למקבל וגם לנותן. קארין

bimbo.

New member
קארין, עשית דבר נפלא ../images/Emo140.gif

זה ממש מרגש לקרוא, ואני מתארת לעצמי שחמותך היתה המומה. אבל אין שום ספק שהיא תמיד תזכור לך את זה לטובה. ואותך ההרגשה הנפלאה תלווה עוד זמן רב. שנה טובה והמון הרגשות נפלאות

מנורה

New member
הצלחת לרגש אותי

אין כמו מילים חמות היוצאות מהלב . היפה הוא שידעת ויכולת לומר אותם זאת המתנה היפה ביותר. אני קבלתי לראש השנה מכלתי ובני( אני יודעת שזאת יוזמתה) זר פרחים לבנים מקסים אבל המילים "להורים האהובים" היתה המתנה היפה ביותר עבורי. שנה טובה מלאת אהבה ופירגון

sovlanit

New member
קארין 29

כל הכבוד.הלוואי שתלכו מחיל אל חיל...כולכם.

יקירתי, נשמתי...

אין ספק כי המעשה שעשית הינו אמיץ ומרגש. אין דבר יותר נפלא מלהרגיש נפלא כאשר קורה דבר נפלא. מי יתן ותזכי לרגעים כאלו לאורך כל חייך. אמן. בהיזדמנות נדירה, אני מודה, אני חייבת להזכיר למקרה שרגלייך מעט מעל הקרקע מרחפות להן בשלווה - שזכית בחמה או למעשה חיים נהדרים. מה שאומר, את בין הבודדות המאושרות שזוכות לחמה תומכת ויחסים הדדיים חיוביים, על כן תבורכו שתיכן. אני מניחה ששתיכן פעלתן לטובה ולרע למען יחסים כאלו או אחרים והנה הגעתן למצב האידיאלי והנדיר. לא מעט כלות ברחבי העולם (או לפחות ברחבי הארץ שלנו) נמצאות במצב הפוך משלך ורק בחלומות הפרועים שלהן הן מאמינות שקיים מצב כל כך טוב בין כלה לחמותה. אז כלות מקסימות, ראו כי קיים המצב ואתן יכולות להנות מיחסיים מופלאים כשלקארין עם חמותה. קארין, גלי את סוד הקסם, את סוד האהבה! ואל תשכחי לתמוך ולתת מכל כולך למען אותן כלות שמתייסרות על מצבן. זכית ואני מאמינה כי את ראוייה לכך, אל תזלזלי באוצר מבין ידייך, אני מבטיחה לך עתיד קסום וטוב עבורך, עבור בעלך, חמותך, ילדייך (שיהיו בריאים) וכל הסובבים אותך. הכלות שמקנאות במקצת יעידו כי יעשה המצב הנוכחי (והעתידי אמן) טוב בעיקר לבריאותך. עלי והצליחי! בהערכה, עדי

שש שבע

New member
נו, נו, נו

סוף סוף מישהי מכירה תודה לחמות, ועוד אומרת את זה. מה יהיה? עוד תקלקלי לנו את פורום. אבל עכשיו ברצינות. רווח נקי שלך שלה, ושל הילדים שלך, מה שלא יקרה היא תמיד תזכור את הדברים שלך, בטח חימם לה את הלב, ואני מאמינה שעכשיו שהיא מבינה שאת מוקירה את מה שהיא עושה למענכם, היא תעשה כפל כיפליים, ואין שלך התחלה טובה יותר לשנה החדשה...

siv30

New member
נהדר פשוט נגעת לליבי

אני לא משתתפת באופן קבוע בפורום אלא התחלתי לקרוא את ההודעות מאז המלצתה של שש שבע
הודעתך נגעה לליבי באנושיות שזרמה ממנה, בכנות, באומץ ובאהבה. מאחלת לכם שנה טובה מכל ה

למעלה