מתנת סוף שנה

הללויה11

New member
מתנת סוף שנה

לפני זמן מה הצעתי לכן חולצות שהילדים מציירים אותן ונתתי טלפון לא נכון היום כשניסיתי ליצור קשר ולהזמין לגן ליצירת החולצות הגעתי לטלפון הנכון והוא 050898914 אני מאד אהבתי את התוצאות בפעם הקודמת וגם השנה אני מזמינה.

אלהלה

New member
הם באים לגן ליצור את החולצות?

וכמה עולה חולצה? אני גם רוצה להכין אבל נראה לי שהגן שלי רחוק מידי בכדי שמישהו יבוא ומעט מידי ילדים
אז נראה לי שאני אתן להם לצייר לבד עם צבעי בד - יש לי כאלה כמו צבעי פנדה, אני אכין ואצלם לפה שתראי.

אלה, יש מקומות שאת יכולה לקחת

אליהם את הציורים והם כבר סורקים אותם ומדפיסים אותם על החולצות. הם לא יבואו אלייך לגן, אבל בביקור אחד במקום - את יכולה לסיים עם זה. ד"א - אפשר גם לסרוק תמונה של הילד ליד הציור [או כל דבר אחר]

הללויה11

New member
זאת חוויה בגן

לראות איך מציור שציירתי יש לי קישוט לחולצה ציור שלי ואיך מעבירים את הציור מהנייר המיוחד לחולצה יתרון נוסף ילדים במידות מיוחדות ניתן להתאים את גודל החולצה בגן.

איזה יופי../images/Emo70.gif

עוד לא שמעתי על כאלה שמגיעים לגן, אבל בכל מקרה - ממני ביקשו 25 ש"ח לחולצה. [בחנות כמובן]

שי קון

New member
אני מכיר מישהו מאזור אשקלון

שמתעסק עם הדברים האילו כתוב לך דרום ואני לא יודע עד כמה דרום בכל מקרה אם תרצי אוכל לתת לך טלפון

אלהלה

New member
טוב אז....

השנה לא נותנים לנו כסף למתנות סוףשנה ככה שזה יוצא יקר לי לאללה
ולכן קניתי חולצות טריקו ב8 ש"ח וכל ילד יצייר עליהם ואני אגהץ וככה זה יוכל גם לעבור כביסות
חוץ מזה אני מתכננת למסגר ציור של כל ילד במסגרות צבעוניות - מה שלא יהיה זול אבל שווה
אני אכין לכל ילד 2 דיסקטים, אחד עם שומר מסך והשני עם פאזלים שעשויים מהתמונות שלו ושל שאר הילדים בגן. חוץ מזה אני כל השנה מצלמת אותם והם יקבלו אלבומצ'יק עם תמונות מהגן. אה והשעון המפורסם שבסוף לא נתתי בפסח יהיה גם בחבילה. נראה לי מספיק ובסך הכל לא יעלה לי הרבה כסף

אלהלה

New member
ציור על חולצה

יש צבעים מיוחדים לציור על בד, צבעים שנראים כמו צבעי פנדה. כל צבע שעוסקים בו בציור על בד צריך לגהץ אחר כך כדי לקבע לתוך הבד - כדי שלא ירד בכביסה. ישנם גם טושים לציור על בד- נדמה לי של גוניס. הבעיה בטריקו שהטוש מתפשט וקשה לשלוט בציור. עם הטושים ציירנו על תיקי בד לפני כמה שנים והתוצאה היתה יפה. הפעם אני אעבוד עם הפנדה לבד. עשיתי נסיון בפסח
וציירתי על וילונות ויצא יופי.

אלהלה

New member
צבעים לציור על חולצות

היום ניסיתי את שני הסוגים, יש טושים לציור על בד של גוניס ויש צבעים שהם ממש כמו צבעי פנדה שנקראים PENTEL מתוך הנסיון של היום הכמו פנדה הרבה יותר מוצלחים. בחבילה יש 15 צבעים ולדעתי לגן של 30 ילד צריך משהו כמו 3 חבילות, המחיר לא ממש זכור לי אבל ממש לא היה יקר. התוצאה של הטושים נראתה יפה עד לכביסה, ואז הצבע דהה קצת, אף על פי שגיהצתי כמו שכתוב. הפנדה הרבה יותר יפה וחי. אני מתכננת לתחום לילדים מסגרת עם מסקינג טייפ רחב כדי שהציור יהיה ממורכז וגם כדי שלא ילכלכו מסביב כי הפנדה נוטה ללכלך כמו הפנדה הרגיל. לדעתי שווה לנסות.

אלהלה מאיפה את עושה את הדיסקטים

של השומר מסך והפאזלים?ואת השעון את עושה מ?דיסק,ואיזה עוד חומר?ומה הילדים מציירים על הדיסק או שאת מדביקה תמונה של הילד?אני חושבת שהשנה אנחנו נעשה שעונים לסוף שנה. האם החומר של השעון הוא פוליגל?

אלהלה

New member
שעון

אז ככה - דיסק CD משומש שנתתי לילדים לצייר על זה עם ארט ליין. הכנתי פרחים ממפל צבעוני ועליהם אני מרכיבה את הדיסק ואת המנגנון. יש לי כבר כמה שעונים מוכנים בגן ויצא אחלה
בעניין השומר מסך והפאזלים. יש לי תוכנה ליצירת שומר מסך - אם תעשי חיפוש לפי נושא תמצאי שם את הכתובת שמסרתי לתוכנה. וכן גם לתוכנה שיוצרת פאזלים מתמונות. אני אצלם את השעונים ואצרף לפה אולי מחר אם יסתדר

אלהלה

New member
שעונים לסוףשנה../images/Emo13.gif

אז כמו שהבטחתי צילמתי את השעונים שהילדים הכינו - בתוספות שלי והנה התמונה. לדעתי התוצאה נחמדה מאוד. ושווה את ההשקעה - 9 ש"ח למנגנון וכמה אגורות לכל חתיכת מפל וזהו.

למעלה