מתנת יומולדת

Night Goblin

New member
מתנת יומולדת

שלום רב לחברי בן ה35 יש יומולדת בעוד שבוע ואני צריכה עזרה בבחירת מתנה מושקעת.. הראיונות שחשבתי עליהם הם ג'י פי אס אך לא נראה לי שהוא כל כך ישתמש בו.. מכונת גילוח או ערכת פוקר מקצועית . הבעיה בערכת פוקר שהוא מכור לפוקר ואולי זה לא ראיון טוב לתמוך בו עוד יותר .. אשמח לשמוע על עוד ראיונות.. התקציב יכול להגיע ל500-600 ש"ח.. תודה רבה

Night Goblin

New member
שכחתי לציין

שכחתי לציין גם שהוא מאוד אוהב מכשירים אלקטרוניים ומוצרי חשמל למינהם כמו מחשבים אך יש לו כבר מחשב נייד חדש שהוא קנה.

KarinDi

New member
לא פשוט

מתנות לגברים זה תמיד קשה. אפילו בעלי לא מצליח לחשוב על זה כמו שצריך... כמובן שזה מאוד תלוי בבחור...לא הייתי הולכת על משהו לא שימושי או משהו שאת לא תהיי מרוצה אם הוא ישתמש בו. מכונת גילוח זה נחמד. מה עם בילוי כמו מצנח רחיפה? נהיגת אקסטרים? טיול טרקטורונים? אולי מנוי לח. כושר? לקולנוע? למגזין גברים? בקבוק אלכוהול איכותי עם כוסות? ערכת בישול שטח? סט סרטי דיוידי שהוא יאהב? אלו כמה רעיונות ראשוניים, תגיבי עליהם ונמשיך משם...

Night Goblin

New member
תודה רבה

שלום קרין קודם כל תודה רבה אהבתי מאוד את רעיון המנוי.. לקולנוע לדוגמא הוא אוהב סרטים מאוד. אלכוהול הוא לא שותה חוץ מבירה שחורה :) והאקסטרים הוא יתעלף ישר חח..

למעלה