מתנת יום הולדת...

poly parrot

New member

איך עושים מפה כזו?

HollywoodNews

New member
עם ונוס בגדי ומאדים בבתולה..

בעל המפה הוא מה שנקרא Late Bloomer בכל הנוגע לאהבה. יש נטייה להקדיש תשומת לב ואהבה קודם כל לעבודה. גם השמש בצמידות לאורנוס מרמזת על זוגיות בגיל מאוחר יותר (בגלל הצורך בעצמאות). גם שבתאי במאזניים לא מקל על עניין הזוגיות. עם מיקום כזה צריך לעבוד על להיות יותר פשרן וותרן.

עם מזל טלה בבית 6 (בית 6=האופן והדרך שבה מתבטאת העבודה)
ובית 10 (הקשור לקריירה) במזל אריה. מתאים לך מצד הטלה להיות עצמאי, עם רצון להיות במקום ה-1 ולא חסר לטלה דרייב בשביל להגשים את זה. אריה בבית 10=עמדת ניהול, יכולת ניהולית.
באיזה תחום? עם השמש בצמידות לאורנוס, זה כנראה קשור במחשבים?

לגבי אופק עקרב יש אינסוף מידע ברשת, למשל פה
http://www.istrology.co.il/articles.php?parent_code=top_astrology&id=2196&

הוליווד, המונמון תודה!

אכן, הצורך בעצמאות זה אחד הדברים שמנהלים את חיי.
הקפדנות, מסירות, שירותיות וכו' מקשים עלי לקבל את הזלזול הרב בלקוח בו נתקלתי במקומות העבודה (כפי שנתפס אצלי).

יכולת ניהולית גם נדמה שיש לי, כך לפחות שמעתי במהלך חיי מלא מעט אנשים במקומות עבודה קודמים.

התחום אינו מחשבים, אם כי הוא מתבצע "על ידי" מחשבים. אני רו"ח במקצועי.

לגבי הזוגיות, החלק היותר חשוב לי כעת בחיים, נראה בהתאם למה שנכתב כ"קשה" (למרות שאני חש זאת על בשרי..) - האם יש נקודת זמן בה הדברים הופכים לקלים יותר? ייתכן והייתי בחסימה במהלך העשור האחרון והיא אמורה להסתיים מתישהו?

ושוב, המון תודה!

HollywoodNews

New member
צריך לעשות מפת מעברים.. אבל מוזר

במפת השמיים כרגע השמש בעקרב, הירח בסרטן, מרקורי בעקרב, ונוס בגדי ומאדים בבתולה. כמו במפת הלידה שלך :)
בכל מקרה, אני לא יודעת איך ומה לבדוק במפת מעברים. בהצלחה.

יאיר, אשמח אם תעזור להסביר את מפת המעברים...

נרשם פה משהו מעניין על ידי הוליווד (וכאן המקום לומר תודה!) - שהמצב כרגע הוא בדיוק כמו המפה שלי.

אודה אם תרחיב/תסביר טיפה את המשמעות של זה (אם קיימת) עלי, בתקופה זו.

תודה רבה!

הפורום נועד בדיוק לשם כך: להסברי החובבים

אם הוליבוד ירצה להמשיך ולהסביר - לא אתנגד כמובן וכנ'ל השאר,

למעלה