מתנת יום הולדת

מתנת יום הולדת

נכנסת לחדר מצפה לשמוע הפתעה בקול רם וגדול מכל חברייך ובמקום זה אל מול העיניים נגלה: המשיכו לפי מה שבא לכם. (מומלץ להביא רעיונות סקסיים ומפתים)

Cגלית

New member
גררר

סטרפטיזאית מדהימה, מרקדת כל הדרך כדי לתת לי- זוג כרטיסי טיסה לפריס < המזוודה כבר מוכנה>. במטוס, על הכיסא יש פרח מדהים עם פתק "מחכה לך מאחורי הפרגוד" אני הולכת, הוא מביט בי, מתקרב, מנשק, מגיש ארוחת בוקר מדהימה.. גררר העלתי לעצמי חיוך, זמן טוב להכין קפה ולהתקע עם המחשבה הזו.

DAMM YOURE GOOODDDDDDDDDDDDDD

להתקע עם המחשבה הזו,חחחחחחחחחחחחחחחחחח את שפוט גדולה,איךא ת בוחרת תמילים המתאימות תמיד,פשוט תמיד!

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif

תודה תודה, עוד מעט יבוא ההדרן
יאלה מה עם רעיון משלך?

אם הייתי

כמו ? אז יש מצב לרעיונות טובים(שהיא מלכה בהבאת רעיונות מדהימים) חוץ מזה בתור אחד שהרעיונות שלו מסתכמים בהמצאת משחק כזה,עדיף לי לא לנסות-חחחחחחחחחחחחחחחח.

Cגלית

New member
אני תמיד בעד לנסות

עצום עינים, דמיין, מעניין מה יצא מהקוספא שלך

אני חושב על הרעיון של 2 נשים

אחת עם ואחת בלי(כדי עדיין להרגיש סטרייט,חחחחח) האמת ,שלראות שני נשים אחת עם השנייה שאחת פאסיבית ואחת אקטיבית\נשלטת היה מעניין אותי לראות. אז זה הבחירה שלי

נרות מפוזרים בפינות חשוכות

המוסיקה מלטפת את הקירות גבר ואישה נגשים אליי ידיהם מושטות לעברי כל אחד מהם מחזיק מטפחת הם כורכים אותן על מפרק ידי ומובילים אותי לאחד החדרים היא נגשת אליי מנשקת אותי אני נשכבת על מזרן הם קושרים את ידיי היא מענגת אותי האישה ששם איתנו משקה אותי ביין הוא מתיר אותי מהקשירה היא מתיישבת על הכורסא ממול וצופה בנו שלושתנו - האישה הזרה, הגבר ואני נעים יחד בהרמוניה מסעירה אני מביטה בה מחייכת אליה קוראת לה אליי הם יוצאים מהחדר אפשר להקדים את היום הולדת?

למעלה