מתנת יום הולדת שנה לרותם

בולה101

New member
ואוווווווווווווווו!!!!!!!!../images/Emo24.gif

איזה צמרמורתתתתתתתתת!!! למה תפוז ה@$# עוד לא החכימו לשים אייקון של צמרמורת אני בשוק אני בהלם אני המומה אחלה מתנה תאמיני לי. רותם הקטנה שלך עוד תברך אותך על זה. במיוחד אם המתנה תהיה ארוזה בצבע ורוד. ככה עקפת אותי בסיבו!!!! שיהיה רק בהצלחה אמן אמן אמן

anguly

New member
אתיייייייייי!!!!

וואו אני כל כך מתרגשת לקרוא איזו הודעה משמחת איזה כיף שזה בא בקלות - איזה פיצוי הולם - וגם גורם לי לחשוב שאני צריכה לשים אותך בזיכרון כמקרה לדוגמא למה לפעמים מה שנראה כהליך מפחיד ופולשני - הוא הדבר הנכון לעשות!!! אחחח עשית לי נחת

Big Mama 1

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מזל טוב אתי, אני בטוחה שבטווח הארוך רותם תדע להעריך את המתנה הנפלאה שהיא מקבלת

bobi2525

New member
עוד לא ממש התרגלנו לניק החדש

וכבר תיחליפי ל-אתי פלוס שלושה! זה נשמע יופי מותק! תהני בחופשה ותהני מהמתנה שכולכם קיבלתם! מקווה שגם ההריון הזה ניהיה ביחד

h i l a l

New member
איזה יופי ../images/Emo140.gif של מתנה

המשך הריון קל וארוךךךךך

גיליה

New member
מזל טוב

החיים מזמנים לנו הפתעות וזאת משובחת במיוחד. אני בטוחה שרותם תשמח מאוד כשיגיע העת. שיהיה לכם הרבה מזל טוב ושההריון יעבור בקלות ובכייף.

../images/Emo49.gif גם פה.

בירכתי אותך בבית השני והמוכר שלך ומאוד שמחתי לראות שחזרת אלינו לסיבוב נוסף. נמשיך להתראות גם ב"הריון לאחר".

המון תודה על כל המילים החמות

רק הבוקר חזרתי מהחופשה וכ"כ נעים לפתוח את הפורום ולראות את כל המילים החמות. כמה פעמים קראתי הודעות מהסוג הזה וחשבתי לעצמי "אלה דברים שתמיד קורים לשכנה.. אף פעם לא לי.. " אם מישהי היתה אומרת לי בעבר, שהיא לא יודעת את תאריך המחזור שלה הייתי שולחת אותה להסתכלות. הרי לי היה רישום מדוייק של תאריכי הביוץ וכולי הייתי מעקב אחד גדול. ופתאום אפילו את תאריך המחזור האחרון לא ממש רשמתי לעצמי. יש לי רק הערכה. פאדיחה! באופן מאוד מפתיע יש לי ג'ט לג אחרי טיסה של שעה מתורכיה. אני חייבת את התחושה המזעזעת להמתנה של לא פחות מ 6 שעות בשדה התעופה של דלמאן מבלי שלמישהו שם תהיה תשובה הגיונית לאן הלכה לאיבוד באוויר חתיכת מתכת של כמה מאות טון. פשוט לא יודעים מתי המטוס אמור להגיע. אבל היה שווה! שוב, תודה לכולכן על התגובות!

יווווווו את אתי של איתי לשעבר נכון?

אני זוכרת אותך עוד מפוריות איזה כיף לשמוע שמחה מאוד בשבילך על הספונטני הנהדר מעלה בי תיקוות שאולי אני עוד ייקלט פעם טיבעי חלום בשביל מאותגרות פוריות שכמונו חחחחח
אז המון מזל טוב גם על ההפתעה שבדרך
וגם על יום ההולדת שקרב ובא לרותם המתוקה
מיצי

למעלה