מתנת יום הולדת שנה לרותם

מתנת יום הולדת שנה לרותם

רותם שלי בת שנה. ליתר דיוק, בעוד קצת פחות משבועיים. ומה נותנים לילדה בת שנה שיש לה כבר הכל? זהו, שהחלטנו להביא לה עוד אח/אחות. לפני כחודש הפסקתי את הגלולות. למען האמת, לא עברה במוחי מחשבה לרגע שזה יהיה כ"כ מהיר. אחרי טיפולי ההפריה של רותם הייתי בטוחה שיקח קצת יותר זמן. אבל הלב הקטן שבתוכי חשב אחרת.. אז אנחנו קצת מופתעים אבל מחבקים את הלב הפועם הזה בלי שום היסוס! ולמה סימן השאלה בסוף הכותרת? כי אולי בטווח הקצר זו לא תהיה עבורה מתנה מי יודע מה.. הרי העובר הקטן הזה יגדל לאח/ות קטנים שיקחו ממנה את תשומת הלב שהיום מוקדשת ברובה אליה. וגם לא מי יודע מה פשוט לעבור הריון עם ילדה בת שנה שמתרוצצת.. מקווה שיעבור לי בקלות.

ועוד דבר אחד קטן..

בעוד שעתיים אני נוסעת לסוף שבוע עם חברה בחו"ל. לראשונה בחיי אני נוסעת לבד ואני מלאת חששות אבל כ"כ זקוקה לזה ואני בטוחה שיקח עוד הרבה מאוד זמן עד שאוכל להרשות לעצמי "בריחה" כזו בסגנון חופשי.. אז אני מראש מתנצלת אם לא אגיב עד יום א' להודעה שלי אבל הייתי חייבת לכתוב אותה. התאפקתי כבר שבוע...

אווו אתי מזל טוב

איזה כיייייייייייף ואיזה מתנה. מאחלת לך הריון משעמם, למרות שאני מאמינה שהוא לא ישעמם עם רותם הקטנה שצריך לרדוף אחריה בכל הבית. ונסיעה לחו"ל עם חברה, שפו עלייך תהני מתוקה.

נרי כ

New member
מזל טוב, וכיף חיים לך.

בסופו של דבר אחים זאת ברכה נהדרת, וגם רותם תגלה את זה בזמנו.

פינקי33

New member
איזה יופי, בשעה טובה

שימשיך משעמם ותקין ותהני בסופשבוע בחו"ל, אחלה מתנה גם לעצמך...

אפרסקה

New member
מתנה נהדרת! ../images/Emo77.gif

איזה יופי של הודעה, שמחה מאוד בשמחתך! (בכלל הספונטניים לאחרונה נותנים לי תקווה, גם אני בונה הפעם על המסלול הספונטני...) בוודאי שבהתחלה לא יהיה לרותם קל, מבינה לגמרי כי גם לי אותם חששות לגבי ענבר והיא כבר בת שנתיים ושבע! אבל בסופו של דבר אחים זו המתנה הכי יפה. תהני בסופ,ש בחו,ל (מקנאה בך על האומץ) ושיהיה לך הריון בריא ומשעמם

ligo

New member
וואוו, איזה בשורות../images/Emo9.gif

נורא מרגש לשמוע על ההפתעה
אין ספק שלטווח הארוך זו המתנה הכי נהדרת שאפשר לתת
מזל טוב

כמה שאני שמחה בשבילכם

יודעת על הדרך הארוכה שעברת בדרך לרותם ויודעת שזה גם היה שווה ! איזו מתנה נהדרת. בתור אמא ל- 3 צפופים אני יכולה להגיד לך שזה לא קל , במיוחד לגדול יותר (במקרה שלך זו אפילו רותם) אבל בטווח הארוך הם רואים את הכייף שבזה (רק אתמול הגדול שלי אמר לי כשלקחתי אותו מהגן "אני מתגעגע לאחים שלי") והאושר, כמה האושר גדול ! שיהיה בקלות !

וואו וואו וואו!

איזה יופי של בשורה! כנראה שהקטנטן/נה שבדרך ידע ב-ד-י-ו-ק לאיזה הורים הוא/היא רוצה להגיע...

מזל טוב כפול!

וואו, באמת מהיר! אבל אני לא מבינה משהו - רק לפני חודש הפסקת גלולות וכבר רואים דופק? דופק זה שבוע 7 בערך אז אני לא מבינה את החשבון. בכל מקרה - שיהיה בהרבה מזל ושיהיה תקין ומוצלח!

מזל טוב לכם ולרותם!

אני בטוחה שהיא תעריך את המתנה, בעוד כמה שנים טובות... שיהיה הריון בריא וקל!

ממה מיה

New member
איזו מתנה נפלאה !

ותתפלאי איך הריון שני עובר יותר מהר.. אין זמן להתעמק בו כי עסוקים עם הילד הגדול. שיהיה הריון קל ומזל טוב

איזה בשורה נפלאה, אני כל כך מתרגשת

יקירתי, איזו שמחה עצומה גרמת לי עכשיו! כל כך בא לי לחבק אותך על האהבה הגדולה שלך (וכן, גם על האומץ
). נכון, זה יהיה מאתגר, אבל כל כך שמח. כל כך מגיע לכם עוד מנה גדושה של אושר.
אז אני מברכת אותך מכל הלב, ורק שיסתיים בידיים מלאות. (עוד
לא תזיק - נכון?) וכמובן, המון
לרותם המקסימה ולהורים שלה, שסידרו לה מתנה נ-ה-ד-ר-ת לחיים. עתליה

osi28

New member
בשעה טובה!

חשבתי בהתחלה שאת רוצה להתייעץ על מה לקנות ליומולדת, אבל אין ספק שיש לך מתנה שווה בהרבה! יהיה להם כייף, אל תדאגי- סעי ותבלי!

למעלה