מתנת גיוס

מתנת גיוס

חבר שלי מתגייס בקרוב (קורס טייס....:( ) אולי למישהי יש רעיון יפה מה אני יכולה לתת לו לקראת הגיוס?? תודה על העזרההה !

מתנה לך

התכוננות נפשית... קורס טיס זה מעמסה ברמות על תתכונני להרבה סופשים שלו בצבא שביזות תחרותיות וציפייה שיעברו ה3 שנים האלה מהר ושיגיע למסדר כנפיים בהצלחה

../images/Emo4.gif

כן, אני יודעת הוא כבר מכין אותי .... אני נראלי מצתרפת לפורום ב-15 ליולי (כשהוא מתגייס...) למישהי יש אולי רעיון למתנה ???

OgaliO

New member
אממ, אולי תמצאי פה משו:

למקרה שמתחשק לך משהו מתוק.. הבאתי לך שוקולדים ! למקרה שיהיה לך קר בלילה.. הבאתי לך כרית חימום \ סווצ'ר עם הקדשה או משו למקרה שתרצי להסתכל על משהו יפה.. הבאתי לך מראה ! למקרה שיתחשק לך לפנק את עצמך.. הבאתי לך תמונה שלי
למקרה שלא שמת לב.. אתה כבר לא ילד .. חייל, מי היה מאמין ?
מחזיק מפתחות
לחרוט משו על דבר שמשתמשים בו ביום יום
בוקסרים מיוחדים שיהיה מיוחד מתחת למדים
ספר \ משו להתעסק איתו - שיהיה לך מה לעשות ברגעים שמשעמם תמונה שלך - שלא תשכח שאני מחכה לך בבית שוקולדים - לרגעים שתרצה משהו מתוק דיסק - שתוכל להתנתק לפעמים מכולם חב' מסטיקים - אם מקפיצים אותך באמצע הלילה ואין לך זמן לצחצח פלסטרים - כי אני לא שם כדי לנשק את הפצעים שלך גרביים- כי כשחם ברגליים חם בכל הגוף, ובלב שפתון – שהשפתיים שלך ישארו רכות דוחה יתושים - להרחיק יתושים ובנות אחרות מנעול - שתשמור על הלב שלך סגור ובטוח פנס - כשאני לא בסביב כדי להאיר לך את הדרך מצפן - שתמצא את הדרך חזרה אליי ערכת תפירה - שהלב לא ייקרע מגעגועים
לקנות דיסקית מריקושט ולחרוט עליה משו, שיצרף ..

תודה !

נראלי שאני יחרוט לי על דיסקית או יכין לו קופסה עם כל מיני דברים לצבא... עזרתם לי ממש , תודה ! !

bisly p

New member
אחלה רעיון..

גמני חרטתי על דיסקיט לדדי באהבה ענקית נופר ואז תאריך גיוס... זה יפה :)

הציעו פה אחלה רעיונות../images/Emo9.gif

אבל לדעתי את צריכה לתת לו משהו שמאפיין אותו, או אתכם ואת הקשר שלכם... כשחבר שלי התגייס הבאתי לו מחברת ועט, כי אני יודעת שהוא כותב (שירים וזה..), וכתבתי במחברת כל מיני בדיחות צבא וכאלה.. צירפתי מכתב שכתבתי עליו "לפתוח רק כשכבר נשברת.." או משהו כזה. סוג של מכתב עידוד, כי בהתחלה קשה להסתגל למערכת של הצבא. בתוך המכתב גם שמתי תמונה שלנו ביחד (הוא תלה אותה בבסיס בחדר שלו
). וגם הבאתי לו סקיטלס כי הוא אוהב (בדיוק חזרתי מפולין אז זה יצא טוב
), שיהיה משהו מתוק... והמממ סתם הכנתי לו לוח שנה של החודשיים וחצי הקרובים עם ציון של ימים חשובים (ימי זיכרון, חגים, ימי X חודשים ביחד..) ובכל שישי-שבת כתבתי לו שטויות כמו "כבר הגעת הבייתה?" או "שוב סוגר שבת?!" קיצר, תנסי לחשוב על משהו שמאפיין אתכם כזוג ומשהו שהוא יאהב אישית... גם אם זה קטן ושטותי, ברגע שזה בא מהלב ומכוון ישירות לנקודות הנכונות, זה עושה הכל לדעתי

איזה חמודה :)))

תודה , אני ינסה גם לחשוב על משהו ... אהבתי ממש את הרעיון של הלוח שנה, מישהי אולי יודעת מתי משתחררים בפעם הראשונה, מתי יש טקסים וכל מיני דברי כאלה בקורס טייס??

devilz

New member
אאוץ' קורס טייס../images/Emo67.gif

ממ... סהכ הביאו לך אחלה רעיונות
אני לא ממש טובה בזה
וברוכה הבאה

טוב ,יש לי כמה שאלות...

איך זה חבר בקורס טייס? אני באמת צריכה כל כך לדאוג לזה ? כל כמה זמן בערך ראית אותו ? באת לבקר בבסיס? עם המשפחה? איך הוא היהי אחרי שהוא נפל ? כי אני יודעת שאם חבר שלי לא יתקבל אזזזזזז יהייה רע ( זה דיי החלום שלו כל החיים ..) אני יודעת שכל שזה תלוי בי ובו אבל בכל זאת מעניין אותי לשמוע איך זה ... אהה וסליחה על ההפגזה

Clueless Maiden

New member
אז ככה

אני אנסה לענות על הכל. חבר בקורס טייס זה הרבה כבוד. זה קשה מאוד. הוא חוזר פעם ב4 שבועות. (סוגר שלוש שבתות וברביעית יוצא). אין הרבה זמן לדבר. יש שעת ט"ש של כמה דקות, וזה ממש קשה לחכות כל היום לשיחה ובסוף האורך שלה הוא מקסימום 5 דקות. באנו לבקר אותו כל שבוע כמעט עם המשפחה. לי ולו היה בערך 10 דקות לעצמנו לבד כל פעם, שזה גם משהו. תשלחי לו קתפ"תים (זה ראשי תיבות של "קצין תורן פרח טייס" או משהו כזה). זה מין טלפון שאת יכולה להתקשר ולהשאיר לו הודעות בכתב, והוא מקבל. את יכולה לבקש מהקצין התורן לצייר דברים, לכתוב הודעות קיטשיות, וכן, זה מאוד מביך כי הקצין התורן תמיד צוחק עלייך :) הדבר הכי קשה היה לבוא לפארק משפחות ולראות אותו עצוב, וזה קרה הרבה. הוא אף פעם לא אמר, אבל אני בטוחה שהיה לו קשה שם. זה הרבה עבודה קשה. גם כשחבר שלך יחזור הוא יצטרך ללמוד כל מיני דברים של הקורס. חבר שלי נפל בצ'ק ה10 (יש 15). צ'קים למקרה שלא ידעת זה טיסות מבחן כאלה. הוא היה עצוב כשהוא נפל, אבל לא לקח קשה מידי. הוא עכשיו בצנחנים וטוב לו. לסיכום, כן, זה קשה, אבל אני עברתי את זה (אמנם רק חודשיים מזה), וגם את יכולה. זה בהחלט אפשרי, אבל תיהי מוכנה לזה שלא יהיה לך קל במיוחד. המון המון המון בהצלחה ואני מקווה שהוא לא יפול מהקורס:)

תודה

אוף זה נשמע ממש רע
את יודעת אולי אם גם זה ככה במשך כל הקורס או רק ה-3 חודשים הראשונים ? אניווי , תודה על כל התשובות...

Clueless Maiden

New member
אממ

אני יודעת שהחצי השנה הראשונה הכי קשה. הם גרים באוהל, אין הרבה זמן בשעת ט"ש, אבל אני חושבת שאחרי זה המצב משתפר טיפה. אני לא ממש יודעת אם היציאות משתפרות בשלב מסוים. אני חושבת שכן. אני ממש ממליצה לך לבקש מחבר שלך את הטלפון של הקתפ"ת, זה בערך מה שהחזיק אותי כל התקופה, וגם חבר שלי מאוד נהנה לקבל ממני מסרים. אני מתגעגעת לקתפ"ת עד היום. חבל שאין את זה במקומות אחרים בצבא. אגב, אני ממש מצטערת אם באסתי אותך. זאת ממש לא הכוונה. יהיה קשה, אבל אני בטוחה שזה אפשרי. בכל מקרה, אנחנו כאן בשבילך.

ללא נושא

אהה זה בסדר ,אני לא יותר מבואסת ממה שהייתי מקודם ( אוווףף למה לא הצלחתי לשכנע אותו להיות ג'ובניק ?!!?!? ) תודה רבה על העזרה ועל התמיכה :)

למעלה