מתנת בר מצווה.

מתנת בר מצווה.

במזל טוב האחיין שלי חוגג בר מצווה.
אז אנחנו והגדול נותנים מעטפה (בנפרד), אבל גם הצעיר רוצה לתת מתנה, מצד אחד אם זו תהיה מעטפה היא לא תהיה מספיק מכובדת (לטעמי) אז חשבנו על מתנה.
אבל הילד לא יודע מה הוא רוצה.
ידוע לנו שהוא אוהב (ומשחק) כדורגל, אוהד את הפועל ת"א, ילד שיש לו הכל (או לפחות כמעט כל מה שהוא רוצה) והתקציב מצומצם (100-200 ש"ח- זו מתנה מעבר למה שאנחנו כמשפחה נותנים). יש X-BOX, אז חשבתי על משחק חדש שילדים אוהבים (???? משחק כדורגל גם שם).

רעיונות ייתקבלו בשמחה.

בעיני 100 שקלים מבן דוד זה מאד מכובד ומשמח

מצטערת, לא כלכך מתחברת ל"לא מכובד".
אצלנו כבר ראינו מעטפות עם מאה שקל מאנשים מבוגרים, לא ילדים, ולא חשבנו שיש בזה משהו לא מכובד.
מתנה שניתנת מהבן דוד בשם עצמו, יש בזה משהו יפה ומרגש. אפילו אם זה היה 50 שקלים זה היה נראה לי חביב ומשמח.

אני דווקא כן בעד מזומן ולא גיפט קארד - יתווסף לשאר השטרות שנער השמחה יקבל.

מירי,

New member
עיניין של תחושה

יש לי אח אחד שהוא דוד מופלא ולכן הקשר של הבנים שלי איתו ועם הילדים שלו מעבר למעולה.
לשמחת הבר המצווה הילדים שלי קיבלו ממנו מתנה שהם מאוד שמחו בה, עבור הבת קיבלנו שק שאכן נבלע עם כל יתר המתנות ולכן בדיעבד הרגשתי שאין בזה שום ייחוד (נשאלנו אם מתנה או שק- זו הייתה בחירה שלי שאני קצת מצטערת עליה).
ולכן אני חושבת שאם במתנות שלנו ושל הבכור ייבחר לקבל שק הרי שעוד יותר חשוב (לי) שלפחות מהצעיר הוא יקבל מתנה.
&nbsp

לאונידס

Active member
משחקי xbox בקלות עוברים הת ה 200 שקלים

בייחוד משחקים ברמה של FIFA (כדורגל).
מה גם שיכול להיות שאם הנער חובב את הנושא כבר יש לו את המשחק וישש חשיבות גדולה לטעם שלו במשחקים.
בכל מקרה אם הולכים לכיוון הזה חשוב שתדעו איזו גירסת קונסולה יש לו, xbox 360 או xbox one.
&nbsp
יש אופציה שטיפה מסובכת אבל לא מעט דמי נוער מומחים בה.
ניתן לקנות דרך אמזון קופון וירטואלי ל xbox בסכום מסויים (כפולות של 10$) להעניק אותו כשי והמקבל יכול להשתמש בו לקניית משחק.
האופציה כמובן דורשת רמה שלי ידיעה/מומחיות גם מהצד הנותן וגם מהצד המקבל.
אולי יש אפשרות לקנות שובר כזה בחנות פיסית בישראל, אין לי מושג.
&nbsp
עוד אופציה היא אם לילד המקבל יש רק שלט אחד ל xbox אולי תקנו לו אחד נוסף, יש סיכוי שתשיגו כזה בעלות של בערך 200 שקלים וכאן חשוב מאוד לדעת איזו גירסת קונסולה יש לו.
&nbsp
אגב למיטב דעתי הבלתי קובעת מתנה של 100 שקלים מבן נוער שמגיעה מכל הלב הרבה יותר מרגשת ולא פחות מכובדת ממתנה של 500 שקלים של הוריו.

המון תודה על הפרטים

בכל מיקרה מכיוון שהתשובה הקבועה לשאלה מה לקנות היא "לא יודע" (גם מהילדים שלי וגם מהאחיינים) הרי שחשבתי לבוא עם הצעות. (אני בטוחה שלפחות הבן שלי ואחי יכירו בקלות את כל מה שציינת ברשת). חשבתי שיש יותר מFIFA אחד (כי אחד יש לו בוודאות
)
&nbsp
לצערי הניסיון שלי בין מתנה פיזית לבין שק (מכובד יותר או פחות) עבור הילד מתנה הרבה יותר כייף (ה'לצערי' הוא כי מהבת שלי "מנעתי" את זה), הילדה שלי רק אספה בשקיקה את כל הברכות, ממש לא שינה לה מה הסכום שצורף אליהן ומשמעות המכובד בכלל לא הצטרפה אליהן.

לאונידס

Active member
FIFA המהדורה נקבעת לפי שנים

בערך כל שנה משוחרר משחק והמספר הוא לפי השנה.
כמובן שכל מתבגר שמכבד את עצמו לא יאהב משהו אחר מ 2016 (אין טעות, לא 2015)
https://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_16
&nbsp
אופציה שאולי תעניין אתכם בכיוון של ה XBOX היא מנוי gold. זהו מנוי שמאפשר לשחק מול שחקנים אחרים ברשת, לרוב השחקנים זו אופציה קוסמת הרבה יותר מאשר לשחק רק מול מכונה וכולל משהו כמו 3 משחקים להורדה כל חודש.
לפי הצאצאים שלי (גיימרים לא קטנים) חלק מהמשחקים בהחלט שווים.
המנוי ניתן לרכישה למשהו כמו חודש, 3 חודשים, שנה ואולי יש עוד אופציות.
העלות צריכה להיות משהו כמו 20 שקלים לחודש.
&nbsp
אכן ברכה מושקעת שווה המון, מסכים עם הבת שלך.

למעלה