*מתנשף*

roychu

New member
*מתנשף*

אוקיי.. אחרי שנכשלתי ב4(!) מקצועות בביצפר, ונאלצתי לשבת על עבודות קיץ מפרכות וקשות X_X.... הנה אני!
חזרתי אליכם, וסוףסוף יהיה פה קצת סדר

roychu

New member
ואני שוב מעלה את השאלה

לשנות את שם הפורום ל-DBZ כדי שילדים קטנים לא יראו את הסדרה "ההיא" מערוץ הילדים ויבואו? מה דעתכם? אולי אפילו להפוך לפורום דיביזי-נאורטו שהרבה רואים? הרי לכם סקר פתוח, תגידו את דעתכם ותנמקו

sonkun

New member
ברוך שובך!

וזה רעיון מצוין לשנות את השם לדיביזי-נארוטו, גם אני מוצא הרבה דמיון בין דיביזי ונארוטו (Chakra, Ki - Ki Attacks, Chakra Attack והכי חשוב (וגם יפה) Martial Arts
)

מסכנון

אבל מה הבעיה עם השם של הפורום? על איזה ילדים קטנים אתה מדבר ומה הבעיה איתם?

ashkeloni

New member
ברוך השב!!!

תשמח לדעת שכל הריבים שהיו בעקבות הסקר נפתרו והולך דיי טוב בפורום!!! אז...אני מסכים שצריך לשנות את שם הפורום ל-DBZ ואולי גם נארוטו...דרך אגב...מישהו יכול לשלוח לי לפרטי אתר שיש בו פרקים של נארוטו מהפרק הראשון? ושלא יהיה ביטורנט כי אני לא יכול להשתמש בתוכנה הזאת...

ashkeloni

New member
כן אבל...

גם בקאזה לא ממש נוח לי להשתמש... כי חסמו לי את הפורטים של התוכנה אז גם אחרי שפרצתי את ההגנה לוקח זמן לקאזה להתחבר...

אשקלוני...

אני יודעת שזה לא קשור אני רק רוצה להשלים איתך ואני עדיין לא מבינה למה התנפלת עליי ככה...

Brolly

New member
לאשקלוני...

מקסימום אם יש לך בעיה להוריד אז תבקש מנבו את הדיסקים שלי חחח יש אצלו את ה28 פרקים הראשונים אם אני לא טועה...

ashkeloni

New member
תודה....

באמת...זה רעיון טוב... גם אני צוקב את כל הסדרות שיש לי.... עכשיו אני צריך לקנות 100 דיסקים בשביל לצרוב את כל DBZ/GT ואת הפרקים של היקארו נו גו...

Shazamit

New member
ברוך השב!!

ולמה לשנות את שם הפורום? זו זכותם גם של ילדים מציקנים שצופים בערוץ הילדים לבוא ולכתוב על הסדרה (ולפעמים אפשר לצחוק מהשטויות שהם אומרים
)... נתחיל "לחיות" ברמזים? לא נראה לי.
ובקשר לנארוטו - אני לא חושבת שזה פייר, שמישהו, שלא ראה את הסדרה, יכנס לפורום, שבעבר היה רק על דב"ז, ואחרי השינוי הוא לא יכיר חלק מהשרשורים...

למעלה