מתנחל יקר,

giulietta

New member
חחחחח נעמי

תגידי, אפשר בימים טרופים אלה לתפקד בלי איזה משהו ממריץ על הבוקר?
בוקר טוב

שחר 33

New member
ג´ול אני לא חושב שצריך לעזוב הכל

כמעט כל העולם הערבי, השלים עם קיומנו. בפיסגה הערבית האחורנה, שמוכרת יותר כ"יוזמה הסעודית" הם הצביעו פה אחד, לעיני כל העולם, בכך שהם רוצים להכיר בישראל ולקיים יחיסיים טבעיים, במידה ונצא מהשטחים שכבשנו ב 67. מה אפשר לצפות מהם יותר, זאת הייתה הצבעה של פה אחד, כולל לוב, הפלסטיניאים, עירק וכל "אוהבי ישראל". תמיד יהיה מישהו שיגיד שזאת מזימה ערבית, אבל מנגד תמיד ישארו יהודים שירצו שכל הערבים ימותו. לא מדובר ביחסי אהבה, אבל גם "סיום הסכסוך" הוא הישג ענק. אני באמת חושב שאפשר להמשיך לחיות פה, אם נפסיק לחשוב שאחנו יכולים לשלוט בעם אחר, ונספק חומר תעמולתי לשונאינו כל יום בחדשות בעולם. חזרתי עכשיו מסקנדינביה, כולם בטוחים, שהמראות בטלביזיה מהשטחין, זה רחובות ישראל ואנחנו נראים כמו מדינת עולם שלישית. אף אחד לא מצלם את רעננה, מצלמים את רמאלה ומדברים על ישראל. הגיע הזמן להיפרד מהשטחים הכבושים, אני לא חושב שהגיע הזמן לעזוב בכלל. שלך, שחר 33

נעמי 1

New member
את רואה מה זה אמינות...

בטח גם הצילומים והמראות מכאן ומשם מובאים על רקע של איזה פיורד. אין כמו הכתבים הזרים... שמציירים תמונה אובייקטיבית
נעמי בשלבי רגיעה.

גיוRא

New member
נעמייייייי,,1111111111

תרגעי מאמי,, רוצה איזה שיר? רק תבחרי,,
גיורא

ועל זה אמרה...

אחת ממלכות היופי בדימוס (ולא אני... חחחח): אני אהיה שגרירת ישראל בכל המדינות שאיתן יש לנו "יחסי סכסוך"... מדינה חסרת משאבים לחלוטין, למעט חרא שיש לה בשפע, ולמרות הכל, היא "הנסיך על הסוס הלבן" של כולם. וכמו שבחורה שמתעקשת ואומרת לא! הופכת למושא הערצה של כולם, ככה המדינה שלנו.

Windbluesea

New member
היי סער....

בתור חייל ששירת בשטחים לפני שהוחזרו וגם אחרי שהוחזרו וביצעתי סיורים משותפים עם פלסטינאים.... אני יכול לומר לך שזה סכסוך שממש אין לו סוף... כי כמו שיש יהודים שרוצים שכל הערבים יעלמו מהשטח כך גם יש ערבים שרוצים שלא יהיו יהודים...הם רוצים את כל שטח ישראל. ומשנת 95 שהוחזרו השטחים לרשות הפלסטינאית ובהדרגה במשך השנים הם קיבלו עוד שטחים לא היה שיפור...מה שקרה בעצם זה שהיתה להם יד חופשית ושקט תעשיתי ליצור רשת טרור ולאגור נשק ללא הפרעה. לדעתי משנת 96 שבה נפתחה מנהרת הכותל ושם התחילו האירועים הרצינים בין הרשות לבין ישראל (ושם כמעט נהרגתי) הפלסטינאים מחפשים סיבות ליצור אש ודוגמא נוספת האחרונה היא אירועי אוקטובר 2000 שנמשכים עד היום ועל מה?. האמן לי שהמתנחלים ממש לא מפריעים להם אני הייתי בכל מקום בשטחים והשטח שהמתנחלים תופסים הוא ממש לא רציני ולא מזיז לפלסטינאים זו רק סיבה כדי לגרור עוד באלגן. יתרה מזו המתנחלים אפילו מספקים להם עבודה ויש יחסי מסחר בינהם. פתרון הולם לבעיה תהיה כאשר אחד הצדדים או שניהם יוותר באופן משמעותי בדרישותיו.

giulietta

New member
למה אתה סתם אומר?

יש לך זכרון קצר. היה "תהליך שלום". השלום הלך הלך הלך הלך הלך...דיג דיג דיג דיג דיגגגגגג.......... עליו השלום.

Windbluesea

New member
הזיכרון שלי לא קצר.....

לא היה תהליך אחד היו הרבה. וכל נסיונות לתהליכי שלום משנת 91 זה כמו כוסות רוח למת... וראינו מה יצא מזה רק עוד הרוגים ופצועים קשה בין אם זה פיזית או נפשית גם בצד הישראלי וגם בצד הפלסטינאי...ילד פלסטינאי שגודל בתוך כל הבלאגן הזה מה את חושבת שיצא ממנו פרו ישראלי? ממש לא. לראות בחדשות ילדים בני 6 שמצהירים שזה דבר נכון להיות שאהיד ממש מצמרר..ובשירות שלי לראות את אותם ילדים שעומדים ומקללים וזורקים עלייך אבנים בלי פחד זה יותר טוב?. והאמיני לי שראיתי הרבה זוועות במהלך השירות שלי... כל הדור החדש של הערבים גודל עם דיעה של טרור ודם....אז לאיזה כיוון כל התהליכי שלום הללו מובילים אותנו בעתיד?? רק לעוד טרור וסכסוך שלא נגמר.

למעלה