מתנחל יקר,

קשוח31

New member
מתנחל יקר,

הגבעות שעליהן אתה מציב קראוונים, לא רק שהן אינן מוסיפות לנו ביטחון, אלא הן מאלצות אותנו להציב ברווזים בצורת ילדים, לבושים כחיילים מסביבן. מתנחל יקר, הגבעות עליהן אתה מציב קרוואנים לא יגרמו לכך ששטחן יהיה שייך למדינת ישראל. לא עכשיו ולא לעולם. מתנחל יקר, עלינו להגן על עצמנו ואסור לנו לסמוך על אויבנו, אך עלינו לעשות זאת בחוכמה. עלינו לארגן את הגבול בצורה כזאת שיהיה לנו נוח להגן עליו. לצערי, גם אם ננסה לשנות את המציאות היא לא תשתנה. מתנחל יקר, כל התנחלות שכזאת, גורמת למותם של חיילים ללא צורך. מתנחל יקר, אחד מחבריך, אב ל9 ילדים נהרג בפיגוע. - אפשר וניתן היה לשנות את עובדת מותו. - 9 ילדים נותרו לא אב. האם חלומותיו (באספמיה) על ארץ ישראל השלמה מאפשרים לו להפקיר את חייו ולמנוע תקווה מ9 ילדיו ? הדבר שקול מבחינתי להוספת חטא על פשע. מתנחל יקר, כל יום בו אתה מתעקש לגור במקומות אשר יש כמעט קונצנזוס לגביי הצורך בפינויים, גורם לסיכון חייהם: - שלך ! - של ילדיך ! - של רבים מחיילי צה"ל ללא צורך ! מתנחל יקר. בשעה שהביטחון רעוע והכלכלה רעועה וסכנות רבות מרחפות על קיומה של מדינת ישראל בהווה ובעתיד, יש בררה אחת בידך. להעביר את עצמך, את ילדיך ואת חיילי צה"ל הנאלצים להגן על ביתך למקום בטוח יותר.

הצופה.

New member
אני בכלל חושב

שצריך לגור במכוניות תמיד הרי מפריעים למישהו במלחמת המפרץ כולם היו על גלגלים מישהו חשב להחזיר את רמת גן? ואם מחר יקומו המתנחלים ויעזבו אז הם יכולים לקחת את חיילי צהל משם? אין ממשלה בישראל? אף אחד לא מחליט? כל אחד עושה דין לעצמו? למה אתה פונה למתנחל? ד.א אם היה קונצנזוס אז ......היה פינוי קונצנזוס זה שלא נותנים פרס על טרור. המזל שלנו שיש אנשים עם אידיאלים אחרת היינו מתקפלים מכאן בכלל. הפניה למתנחלים(שונא את המילה הזו) לתושבים היא מיותרת יש ממשלה בישראל.

nely

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מו שיקו

New member
והנה צופי

אתה עושה בדיוק אותו דבר אתה פונה אל המחבלים ומחזק אותם "המזל שלנו שיש אנשים עם אידיאלים.....,, " ולדעתי זכותך לעשות כך. אז למה אתה לא מסכים לקשוח לפנות אליהם גם? רק בגלל העובדה שהוא חושב הפוך ממך?

קשוח31

New member
קונצנזוס זה משהו שכולם מסכימים עליו

נכון, אפשר לומר ש "לא נותנים פרס לטרור" זה קונצנזוס. אבל צריך לחשוב רק עצמנו. מה זה משנה אם זה פרס או לא ? שיקבלו פרס מצידי, העיקר שאנחנו נעשה את מה שטוב ונכון לנו.

נעמי 1

New member
מה כל כך חלוצי...

ב-4 קרוואנים על צלע הר סביב כפרים ערביים... עם קבוצת תמהוניים עלאק מתנחלים... וצבא שצריך להגן עליהם?

זהר nj

New member
אין לי כח ל פוליטיקה ו בטוח לא פה|ד

אבל באמצע החיים ל מדתי את מה ש אמרו לי כשהייתי ילד ו מאז נדדתי מאוד רחוק ו היום אני חוזר ל דעה שלי ה אישית ה טבועה בי עצם היותי אני ואין בה המון אנטלגנטיות ו שירי שלום ששרים אותם אנשים שיכורים וכותבים ספרים על יונים פצועות..ואללה ו הדעה שלי היא פשוטה אבל אמית לא מתוחכמת אבל נכונה לא מערבית פוסט מודרניסטית אבל יהודית וחכמה ן היא כזו.... מי ש מוותר על גרגר מארצו מוותר על העבר על ההווה ועל העתיד שלו ושל ילדיו. מתנחלים הם הגיבורים שלי היום ו אבות ש גרים ב פיסטינים ב יוש הם ה ראש המחנה שלפני העם.. אנשים נפלאים אדיאלסטים ש במקום ל שבת ב שנקין או אנא עארף לא יודע איפה זה היום ..הם עושים.. ככה זה בגלל הדעותה לא נכונות אנו מפסידים.. אבל זכותך אנימכבד מה אתה אומר --אבל לא מסכים בכלל לא מסכים זהר

נגה...

New member
אכן לא מערבית פוסט מודרנית..אבל

ללא ספק יהודית... איך אומרים...ארץ ישראל השלמה...מהפרת ועד ה... יש רצוי ויש מצוי בדרך כלל, ודעות לכאן ולכאן תמיד תהיינה. ד"א נופת...יש ממשלת ישראל בכלל??!! יום טוב נגה.

שתי גדות לירדן, זו שלנו...

וזו גם כן... כן כן. רוצים לסכן את חייכם שלכם? סכנו. בבקשה. על מזבחם של אידאלים תמוהים ולא רלוונטיים? קדימה. אבל את חיי החיילים השומרים עליכם? ואת חיי ילדיכם? ואת סיכוייה הקלושים של המדינה הזו להגיע אי פעם לשיגרת חיים נורמלית ובטוחה? כמה נמוך, טפשי ורע אפשר לרדת? מסכימה איתך בכל לבי, קשוח.

נגה...

New member
את יודעת..

את מזכירה לי ספר מאוד מעניין שנכתב יחסית מזמן ונקרא "1949 הישראלים הראשונים" מאת תום שגב, 1984 בפיסקה האחרונה כותב שגב: שיגרת יומם של הישראלים הראשונים הייתה איפוא פחות חלוצית משחלמו שתהייה, החברה שהחלו לגבש- פחות נאורה ופחות צודקת ופחות אלטרואיסטית ופחות אשכנזית משחלמו; היא לא הבטיחה שוויון לכל ולא שלום. ייתכן שרוב הישראלים הראשונים לא הבחינו בכך: בעודם שקועים בחלומם התקשו לראות את המציאות כפי שהייתה. כך או כך חלומם היה הדלק שהניע אותם והמלט שליכד אותם, המיתוס והקונצנזוס; פעמים היה התירוץ להצדקת משגים שעשו…. החלום הוליד תכניות פעולה וקווי מדיניות ונורמות וערכים ואורחות חיים; הוא שריסן את השנאה ששררה בין מחנות יריבים והוא שבלם את עצמת העימותים שאיימו על החברה. יתכן שהיה זה החלום המשותף אשר מנע מהישראלים הראשונים לקום אלה על אלה במלחמת אזרחים, עולים מול וותיקים אשכנזים מול יוצאי ארצות ערב, דתיים מול חילוניים. יותר מכול היה להם החלום ההוא מקור לאמונה בעצמם……… אך הדרך שעשו הייתה בעיניהם הדרך הנכונה; הם הלכו בה מתוך ביטחון מלא בצדקתם. מבחינה זו הם ראויים לקינאה" החלום המשותף הזה כבר לא קיים…. כאשר קבוצות מיעוט קיצוניות הן אלה הקובעות את סדר היום הלאומי, לאור קידוש ערך האדמה על פני האדם. נגה.

החלום התנפץ ................/images/Emo4.gif

לא רק בגלל, שהתנגש וסתר ערכים הומניטריים בסיסיים ביותר, דהיינו - כיבוש ושליטה על עם אחר, אלא, משיקולים קרים של רווח והפסד או בהכרה עמוקה בצורך להישאר עם יהודי וגם דמוקרטי. אפילו הרב עובדיה יוסף פסק כבר מזמן על קדושת האדם מול קדושת האדמה. כדאי שתעייני בפסיקה. איש שיחה.

נגה...

New member
מעניין...אתה חושב שכדאי לשלוח את

ה"ה כנסת ישראל, ממשלת ישראל ותושבי השטחים הכבושים, אופס סליחה, תושבי יהודה שומרון ועזה, לעיין בפסיקה זו וביתר פסיקות הרב??!! שיקולי רווח והפסד הניעו את האדם מאז ומתמיד בין אם היו כלכליים חברתיים ו/או רגשיים. נגה.

פסיקת הרב הובאה ............ ../images/Emo12.gif

רק כדוגמא........... חוצמזה אינני יודע אם אנחנו חלוקים פוליטית. איש שיחה.

שחר 33

New member
../images/Emo88.gifאני מאשים את כל ממשלות ישראל

בהנצחת הסכסוך, ע"י בניית התנחלויות מצד אחד, ואי סיפוח השטחים לישראל מצד שני. נתנו לאנשים הרגשה שזה בסוף יהיה שלנו, ואפילו חשוב שזה יהיה שלנו. שפכו שם, במקום בשכונות המצוקה, מילארדים של דולרים בתשתיות בביטחון ובאלף דברים אחרים. אני מאשים את הציונות הדתית לאומית, בשטיפת מוח שיטתית כאילו השטחים האלה הם "אתחלה דגאולה" וההתישבות בהם היא מצווה. אני מאשים את כל מי שגר שם שקידש את ערך האדמה או או טובתו האישית על ערך החיים. אני בטוח שיום אחד ניפתר מהשטחים הארורים האלה, שהרסו לא רק את הסדר היום הלאומי של מדינה מתוקנת, אלא הרסו את האחדות בעם, את מוסר העבודה , את הפיכתנו מעם שבא לחיות פה בכבוד לעם שגוזל ומאמלל עם אחר ע"י כיבוש משפיל מיותר ולא נגמר , כבר 35 שנה. אני מאשים את כל המפלגות שמכיריזות אף-שעל, בכך שהם לא מציעות פיתרון אחר מנגד, ונותנות לקלקלילה ולכפר סבא להיות חלק ממדינה אחת. שנותנות לשכם, ראמאלה, בית לחם, יריחו, קלקלילה טול כרם עזה וכל הכפרים להיות חלק מהקומלס שנקרא מדינת ישראל. המתנחלים הם קורבנת של מנהיגות רוחנית טיפשה מדיניות פוליטית פושעת שהתחילה עם משה דיין וגולדה דרך כל ראשי ממשלות ישראל, אשר מיום הקמת סבסטיה ועד היום, לא הביאו גאולה לעמנו, אלא רק דם דם ועוד דם, על אדמה ששורצים בה אוייבי ישראל, ששונאים אותנו, ויש להם סיבה טובה להאשים אותנו בגורלם, כל עוד אנחנו אחראים עליהם מאז ששת הימים. הגיע הזמן שנחליט כבר על הגבול שלנו, גם אני הייתי רוצה מותניים יותר רחבות, אבל כשיש שם 3 וחצי מליון פלסטינאים צמאי דם, אני מוותר על התענוג. סאעדת שקיבל את אדמות סיני הריקות, סירב לקבל חזרה את עזה, הוא ידע למה, המלך חוסין לא ביקש את אדמות יהודה ושומרון חזרה , עם הסכם השלום, הוא ידע למה. אף אחד לא רוצה את השרצים האלה, רק אנחנו חכמים, ו35 שנים מנסים בכוח להפוך אותם לעם כנוע, בנתיים הצליח לנו הפוך. ומה שהכי מדאיג, שין מנהיגות שמבינה את זה. שלכם, שחר 33

giulietta

New member
צודק!!! ../images/Emo88.gif

שלא לדבר על החיסול של שחאדה שהיה ממש איוולת, הנה החמאס מייד הודיע שכנקמה הם יתחילו לבצע פיגועי התאבדות. הייתם מאמינים?! לאיזה ייאוש הבאנו אותם!!! ובכלל , מדינת ישראל היא קוץ בתחת של המזרח התיכון (שנכבשה ב- 48) והיגיע הזמן שתקום ממשלה שתקלוט את זה ותח´פף את כולנו מכאן. ויפה שעה אחת קודם.

Windbluesea

New member
ולאן היית מעוניינת שיחפפו אותך?????

עם כל גילויי האנטישמיות ברחבי העולם לא נראה לי שאנחנו רצויים איפה שהוא על הגלובוס.

צודקת !!!

בואי ניקח
ונעוף מכאן... אפשר לעבור למקומות הבאים: * נאות אוגנדה * מוזמביק הירוקה * גני נמיביה * קניה הצעירה * אתיופיה עלית * מעלה קונגו * קרני זאיר כרטיסים במשרד הנסיעות "טרנספר טורס" (המשרד נפתח שעה אחת קודם...)

למעלה