אממ אוקיי.../images/Emo54.gif
[אני לא בדיוק במצב הכי טוב לענות כרגע אבל אני חייבת להגיב לפני שהשרשור נעלם ועובר עמוד אז סליחה אם אני שוכחת.] לג'ני הייתי נותנת קופסא כזו ענקית וכל פעם שהיא הייתה מרגישה -קצת- רע היא הייתה לוחצת והייתי קופצת ונותנת לה כזה חיבוק ענק ומעודד.. כי אני אוהבת אותך כלכך אפילו אם בזמן האחרון זה לא נראה ככה כי אני לא ממש בקשר.. מתגעגעת. לשחר הייתי נותנת תקציב ענק והיינו פותחות ביחד שבט חדש ומוצלח
וגם שלט ענק שכתוב עליו תקלטי את יפיפיה ויש לך שיער מושלם אז דיי להיות אובבסיבית לגביו
לצ'ולי הייתי נותנת צנצנת עם אבקת אושר בפנים. שכל פעם שמרגישים קצת רע מפזרים קצת אבקת אושר ומרגישים מצוין.
[הלוואי שהיה דבר כזה באמת..] למיכלי[שושה] הייתי מביאה מראה ענקית שתראה כמה שהיא יפה ושלא תפחד להסתכל בהן, כי היא לא תראה ממול שום מפלצת, והייתי שמה לה שלט ענק בכניסה לבית שכתוב עליו אני מתגעגעת אליך יותר שלחי הודעה יא עוממו
למיכלי[כתומ] הייתי מביאה את המצלמה המשוכללת ביותר והיקרה ביותר כי את כישרון אמיתי ותעשי עם זה משו בייב, וגם לך הייתי תוקעת איזה שלט בכניסה לבית
לגלוש הייתי נותנת דפים צבעים ועפרונות כי ילדה, את כישרון שאין לך מושג.. את מציירת ממש יפה ואני אוהבת תדברים שאת עושה. וגם אותך. והייייייי אני בטוחה שבשבט של ושל שחר[
] את תהיי המדריכה הכי טובה ב-ע-ו-ל-ם. אוהבת.. מיף. זהו. זה מה שעולה לי כרגע.