מתנות

גברת ע

New member
מתנות

היי, מקווה שזה בסדר שאני כותבת פה.
בזמנו היה פורום ימי הולדת ומתנות שנסגר ולכן מנסה פה. :)

אני מחפשת רעיונות למתנה לבחורה בת 23, בחורה עם 'נפש זקנה/מבוגרת', אוהבת טבע, פטריוטית, אוהבת ספורט, מוזיקה ישראלית.

אשמח לשמוע על רעיונות והצעות.

מבחינת סכום חשבתי על עד 300 ש"ח בערך (גמיש בעקרון)

תודה לכולם ושבוע מקסים

trilliane

Well-known member
מנהל
אנחנו לא ממש פורום ייעוץ, אבל אכן נסגר הפורום הרלוונטי...

באשר לשאלתך, אם את מכירה אותה וקשה לך לחשוב על מתנה עבורה, חשבי כמה זה קשה למי שלא מכיר אותה כלל (וגם לא אותך). ממליצה לחדד את השאלה ואת הכיוון – חפץ? מוצר לבית? בגד? "חוויה"? (שובר לארוחה / עיסוי / פינוק / אטרקציה כלשהי). מה מצבה הכלכלי? האם זה משהו שאמור לשמש אותה ואולי היא רוצה ולא מרשה לעצמה לקנות, או בילוי שהיית רוצה לחלוק איתה יחד?

be_roo

New member
אם היא עוסקת בספורט, ביגוד איכותי מנדף זיעה

חולצה מבד נעים ומנדף טוב בהחלט יכולה להגיע ל-300 ש"ח, ויש כאלה שהן גם מאוד יפות.

trilliane

Well-known member
מנהל
למרבה הצער זה נכון, אבל זה מחיר מופקע ואין סיבה לשלם אותו

יש ביגוד מנדף זעה זול בהרבה וגם הוא עושה את העבודה. אם כבר משקיעים במותגים עדיף להזמין מחו"ל (חיסכון כספי ניכר) או להמתין למבצעים (בעבר קניתי במשביר לצרכן כשהיה מבצע 1+1, וגם אז החולצה היקרה ביותר שקניתי עלתה כ-160 ש"ח, לפני המבצע). אני משתמשת בעיקר בביגוד מנדף הזיעה של חברה ישראלית בשם "נירלון". זה אמנם לא מותג בעל שם, אבל הבגדים טובים מאוד, נוחים ויפים (לפחות בעיניי, וזה לא שבאימון גופני דופקים הופעה), יש להם XXL (למי שצריכה מידה קצת יותר גדולה, במותגים בד"כ מוכרים כאן מידות קטנות) וגם הם נמכרים במשביר לצרכן, לא פעם במבצעי 1+1 או מבצעים משתלמים אחרים. זה אתר הבית שלהם (ולמען הסר הספק, אין לי שום קשר אליהם, אני רק לקוחה מרוצה):
http://www.nirlon.co.il/index.php?page=catalog&CategoryId=2&CatalogId=6

גברת ע

New member
תודה רבה!

אני אבדוק.
&nbsp
יש עוד חברה ישראלית , אני תמיד שוכחת את השם שלהם אבל יש להם לוגו של ציפור, יש להם מוצרים טובים במחירים ממש סבבה
&nbsp

Arana

Well-known member
מנהל
אפשר גם לתת לה כרטיס מתנה gift card

לחנות רלוונטית - חנות לציוד ספורט, חנות לציוד טיולים וכו' (או לחנות שיש בה מוצרים מסוגים שונים, כמו המשביר לצרכן או H&O).

be_roo

New member
אם יש זמן אפשר להזמין מחו"ל ולהכפיל את את השלל

וכן, יש גם בארץ זולים יותר, אבל ההבדל באיכות הבד מורגש.
גם אני תמיד אחכה למבצעים אבל כשדובר במתנה, לא חייבים להשיג את העסקה הכי משתלמת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בגישה הפוכה: אם אין אפשר לקנות בזול, לא קונים ביוקר

עדיף לקנות מתנה אחרת או לתת אותה מאוחר יותר מלשלם סתם פי כמה וכמה. חבל על הכסף. אם המתנה המסוימת קריטית אולי לא חייבים להשיג את העסקה המשתלמת ביותר, אבל גם לא חייבים לשלם סתם ביוקר.
&nbsp
לגבי איכות הבד, יש בארץ חולצות עבות מבס גס בייצור סיני זול, לא אליהן אני מתכוונת. יש לי חולצות מנדפות זיעה ממותגות (נייקי, אנדר ארמור, ניו בלאנס) ואיכות הבד שלהן לא טובה יותר וודאי שלא מצדיקה את המחירים המופרזים. רוב הזמן אני משתמשת בגופיות "נירלון" שקניתי (בד דק וגמיש, נעים מאוד על הגוף), ובכל פעם שיש מבצע במשביר אני מנצלת את ההזדמנות להוסיף עוד כמה לאוסף...

גברת ע

New member
מסכימה לגמרי.

הייתי תקופה שהייתי רוכבת על אופניים, הזמנתי מסין מכנס קצר עם ריפוד במחיר ממש זול כשבארץ דבר דומה עולה 400-500 שח ואפילו יותר.
קיבלתי משהו שהיה באותה איכות כמו בארץ רק בלי לפשוט את הרגל ועם אופציה להזמין עוד

למעלה