מתנות

זהר1234

New member
מתנות

שלום, אח שלי התחיל לנגן בגיטרה בשנה האחרונה וזה נושא שמעסיק אותו כרגע רוב זמנו הפנוי יש לו יומהולדת השהוע ואני מחפשת מתנה לקנות לו. מתוקף תקציבי אני כנראה לא אקנה לו גיטה או מגבר, אלא משהו יותר בתחום של 200 ש"ח. אני מחפשת רעיונות אולי לכמה דברים קטנים (ספר טב או כל מיני פריטים קטנים) שישמחו אותו... תודה

itoosh2

New member
מטרונום? קאפו? ספר לימוד? קייס?

זה כל מני אביזרים לגיטרה שבלחוד או ביחד מגיעים לסביבות ה200 ש"ח... זה יכול להיות נחמד ביותר...

nemoalive

New member
אם הוא מסוגל לחכות שבועיים אז

http://www.amazon.com/Modern-Method-Guitar-Volumes-Complete/dp/0634012339 ספר מצויין.

Shards

New member
רעיונות

הציעו לך כבר מטרונום, קאפו, קייס וספר, אם את הולכת על מטרונום אז אני מציע לך לקנות לו אחד מהמטרונומים הדיגיטאליים שהם גם טיונר לגיטרה, ואם כבר אביזרים לגיטרה - נשכח האביזר הכי כיפי אי פעם - הסלייד. (עדיף ממתכת מאשר מזכוכית, לי נשברו כבר 5 סליידים מזכוכית...) עולה 30 שקל בכלי"ז. אם את יודעת באיזה מפרט הוא משתמש, לא יזיק לקנות גם כמה כאלו, כי הם תמיד הולכים לאיבוד לא משנה מה. ואם כבר את מחטטת בתיבת המפרטים, תמיד באחת הפינות יש ערימה של מחזיקי מפרטים כאלו שנצמדים לגוף הגיטרה, עולים 5 שקל. אם הוא מנגן מוסיקה קלאסית אז סטנד תווים הוא גם רעיון נחמד, או רגלית לגיטרה קלאסית. אם חשמלית אז רצועה מגניבה, סט של סטרפ לוקים (Strap Locks), או מתלה כזה ששמים על הקיר. אני יכול להמשיך לעד :) בהצלחה, עומרי.

למעלה