ליידי דרמה
New member
מתנות מחול../images/Emo77.gif
כל נסיעה לחול - מביאה איתה מתנות לי ולילדים. הילדים הכינו בקשות לפני, תוך כדי הנישעה, בשיחות הטלפון - מה קנית לי? כבר קנית לי את הXYZ? ובאמת, לא היו להם בקשות מוגזמות אבל הם יותר מידי התעסקו עם זה. באמת, מתנה או שתיים - סבבה, לא על כל העדרות מהבית צריך לפצות במתנות (בכלל אני לא אוהבת פיצוי בצורת מתנות)אבל אתמול, בעלי חזר הביתה עם חצי מזוודעה ענקית מלאה מתנות. מלאה. כן,גם לי
6 בקוגאנים דרקון ענק שעון של בן 10 3 בובות וובקינז+תלבושות+מדבקות נעליים חולצות מכנסי ג'ינס מעיל ז'אקט תיק עור עם ארנק תואם תכשיטים המון, באמת מוגזם. וכאתם נוסעים לחול - יש לכם את הרצון "לפצות" את הילדים על העדרות במתנות? (ולסיום סיפור על סבתי ז"ל - לפני המון שנים הורי נסעו לטיול במזרח הרחוק, אמא שלי ששנאה ששולחים אותה לקנות דברים לפי בקשות מסוימות התלבטה אם לשאול את חמותה מה להביא לה או שפשוט להביא לה משהו , בסוף היא שאלה - מה להביא לך מיפן? וסבתא שלי שלא יכלה להגיד - לא צריך כלום, תודה - ביקשה,פינצטה. כמובן שאמא שלי לא מצאה פינצטה ביפן אז כשחזרו לארץ, היא חיפשה ומצאה פינצטה, רנתה לה, עטפה בשקית שהביאה מיפן וכך הגישה לסבתא שלי............)
כל נסיעה לחול - מביאה איתה מתנות לי ולילדים. הילדים הכינו בקשות לפני, תוך כדי הנישעה, בשיחות הטלפון - מה קנית לי? כבר קנית לי את הXYZ? ובאמת, לא היו להם בקשות מוגזמות אבל הם יותר מידי התעסקו עם זה. באמת, מתנה או שתיים - סבבה, לא על כל העדרות מהבית צריך לפצות במתנות (בכלל אני לא אוהבת פיצוי בצורת מתנות)אבל אתמול, בעלי חזר הביתה עם חצי מזוודעה ענקית מלאה מתנות. מלאה. כן,גם לי