מתנות לראש השנה?

hila 2580

New member
יש יש יש !

איך חיכיתי לזה!!! אז זה בטוח לא יבוא ביחד?? מישהו יודע אולי כמה הם הולכים לעלות? (מה קונים קודם?????)

tomerldt

New member
לא הבנתי אותך ../images/Emo3.gif

"מה קונים קודם? שאלה טובה... נראה לי שאת ההופעה" זה מה שכתבת, אבל בעיקרון שני הדיסקים הם של ההופעה פשוט אחד הוא כ DVD ואחד הוא כקבצי שירים רגילים. אז מה הכוונה?

ToMeTiN

New member
אבל,אבל... כתבתי DVD:)

אם גם זה לא ברור אז אכתוב ככה- עדיף לקנות את הדיסק שבו קבצי הוידאו של ההופעה, כי יש סיכוי למצוא את עצמנו בקהל:)

tomerldt

New member
אהה, אז טעות שלי :)

כן זה מה שאני מחכה לו! לקנות את ה DVD ולחפש אותי! אני אתחיל כבר לחפש בחנויות... :)

lia לייה

New member
קניתי אתמול את ה-DVD בהופעה, עלה 90 ש"ח

אין לי מושג כמה זה יעלה בחנויות.... אבל איזה כיף!!!!!!!

hila 2580

New member
ההופעה שלא נגמרת...

גם אני קניחתי אתמול בהופעה את הדיוידי... הוא מהבוקר על פליי. פשוט גאוני! ד"א, רואים שם כמה מבינינו...

YA2007

New member
איזה כיף שנשאר משהו מהאופוריה הזאת ../images/Emo13.gif

אמנם הייתי גם במופע של אוגוסט וגם בזה שהיה ביום רביעי האחרון (שורה 1 מול המיקרופון של יודית
), אבל פשוט אין על הפעם הראשונה, המסחררת, הממסטלת כל כך. שבוע האופוריה שהיה לי אחרי ה-3.7 היה שווה את שלושת חודשי ההמתנה המתוחים למופע הזה.

tomerldt

New member
קניתי את שניהם היום!!!

ממליץ מאוד לקנות את שניהם כי כל אחד הוא חוויה בנפרד. עכשיו אני יכול לראות את ה DVD בכל פעם שאני רוצה וגם לשים את כל השירים של ההופעה האייפוד. כל אחד מהם עלה לי 70 ש"ח. :)

MarianW

New member
Yehudit Ravitz

Somebody here speak English, I am from Poland, can't speak Hebrew and I am looking for some contact with Yehudit Ravitz. I am 58 old and I very like her music. Please mail me to : [email protected]

MarianW

New member
Yehudit Ravitz

Somebody here speak English, I am from Poland, can't speak Hebrew and I am looking for some contact with Yehudit Ravitz. I am 58 old and I very like her music. Please mail me to : [email protected]

למעלה