מתנות לפסח?

דורית 11

New member
מתנות לפסח?

שלום לגננות- האם ההורים בגנים שלכם נוהגים לתת לכן מתנות לחגים (פסח וראש השנה)? האם וועד הגן מביא מתנה? אודה לכם את בתשובתכם תציינו את גילאי הילדים בגן והאם מדובר במסגרת פרטית או עירונית. תודה מראש, אני פשוט לא יודעת איך לנהוג.

ליידי10

New member
מתנות הינם חיזוק ועידוד רצוי../images/Emo45.gif

אני בעד מתנות. אני גננת בגן עירוני (טרום חובה וחובה) ואוהבת לקבל מתנות מההורים כי גם גננות זקוקות לעידוד ולמשוב חיובי. רצוי כמובן לקנות מתנה מהוועד ולא כל הורה בנפרד כי זה בעייתי במקצת.

אצלי הועד לא עושה כלום

וההורים לא מאורגנים בכלל. אני ממש לא מצפה למתנות בגן הזה. פעם עבדתי בגן אחר עם אוכלוסייה אחרת. שם הייתי מקבלת מתנות לחג מהורים מסוימים. אני מאוד מובכת מהעניין הזה, במיוחד בסוף שנה כשאוספים כסף לידי. אני תמיד אומרת שיקנו משהו לגן, כי תמיד יועיל לגן עוד ספר או עוד משחק, ואני יכולה לוותר על כל הקרמים והעציצים..

טלגל

New member
אצלי ההורים נוהגים לאסוף כסף בתחילת

שנה בדיוק למטרות אלו. הועד נותן בשם ההורים. זהו גן פרטי. אני גם מעדיפה שיכתבו משהו מעריך ויתנו מתנה לגן. חשובה ההתייחסות יותר מהמתנה עצמה.

אלהלה

New member
מתנות לפסח

- בדרך כלל וועד ההורים קונה מתנות לפסח ולסוף השנה. מביך ביותר לדעתי ואני אף פעם לא יודעת מה לעשות במצב הזה. תודה ומתקפלת

קדן

New member
גם לי יש בעיה עם העניין

בפסח ובראש השנה הורים שרוצים מביאים מתנה אישית כמו שוקולדים וכאלה , בסוף שנה הוועד אוסף וקונה . אותי אישית זה מאד מביך . פעם קיבלתי זר פרחים הביתה עם כרטיס ברכה מרגש וזה עשה לי טוב.....

אצלי תמיד יש שניים שלושה אמהות

שדואגות בראש השנה, חנוכה ,פורים ופסח למתנות זה נחמד שיודעים להעריך את העבודה שאני משקיעה עם הילדים ומאוד מחמיא לי.

הללויה11

New member
מתנות לחג

אני מאד לא אוהבת לקבל במהך השנה מתנות מההורים וההורים יודעים את זה . כרטיס ברכה מאד משמח אותי. למייטב ידיעתי אסור לנו הגננות (של משרד החינוך) לקבל מתנות מההורים.

gili111

New member
בעיני נחמד לקבל פרחים../images/Emo20.gif

זה סמלי ונחמד בעיני...

למעלה