מתנות לחתונה

elad117

New member
מתנות לחתונה

אני יודע שזה לא בדיוק המקום אבל שווה לנסות..(וכבר ניסיתי בפורום מתחתנים) אני מתחתן עוד חודשים ומעוניין לתת מתנות לאורחים. כ- 300 מתנות עד 5-6 שקלים ליחידה. מאחר ויש פה המון דוכנים אולי יהיה אפשרי לקבל רעיונות. אפשר להשאיר הודעה במייל: [email protected] שיהיה יום נפלא אלעד

HayaBee

New member
../images/Emo49.gif איזה יופי של רעיון, לדעתי הגעת למקום

איזה יופי של רעיון, לדעתי הגעת למקום הנכון ואני מקוה שמישהו ירים את הכפפה. אז קודם כל מזל טוב ובשעה טובה. טיפ קטן לחיי נשואים מאושרים וחיים טובים?! לתת, לתת לתת ואז תקבל, תקבל, תקבל......אל תשכח , תפנים היטב !!!! תקשיב לד"ר צחי בן ציון, יש לו טיפים נפלאים. כרטיס עולה 120-130 שח ושווה כל שקל.(תמצא כבר בגוגל) בענין המתנות, בזמנו ....נדמה לי שהבני דודים נוהגים יותר מכולנו להשתמש בזה....שקיות קטנות עם סוכריות גדולות כאלו עם שקד בפנים בורוד, תכלת ולבן.
מחזיק מפתחות?
בובת מלאכית קטנה מחרסינה?
פרח (ורד) מעץ?- זה יעלה לך ממש בזול, יש כאן ספק, יבואן של הדבר.
אולי לאחרים יש רעיונות נוספים, נשמח להקשיב...... הרי לך כמה קישורים: מתנות קטנות מתנה מהלב קשור בסרט

יש אתר בשם " ערך מוסף"

בו ניתן למצוא מגוון מתנות כאלו המיוצרות על ידי אנשים מוגבלים- גם תורמים וגם מקבלים מתנות מדהימות. אני ממליצה אישית על מועדון לבב בדימונה המייצרים סבונים טבעיים במחירים מצחיקים ( אגב אני נעזרת בהם גם בעבודותי שלי...)

mtvip

New member
מתנה לחתונה

כנס לכל חנות הובי ויצירה וימליצו לכ על מגוון רעיונות , כמו חמסות עם ברכה, מחזיקי מפתחות מיוחדים שקיות עם ברכות וכו'. והכי חשוב שיהיה במזל טוב.

HayaBee

New member
ברוך הבא מוטי, חנות מאוד מרשימה בגודלה ../images/Emo57.gif

תודה על העצה לגולש ושמחה לראותך ביננו.

למעלה