מתנות לחמוסים

ferretmiawdog

New member
מתנות לחמוסים

זוג החמוסים שלנו אצלנו עוד מעט שנה, אנחנו מתכוונים לעשות להם מסיבת "שנה מהיום שהם אצלנו".
אנחנו מחפשים רעיונות מה לקנות להם במתנה, יש לכם רעיונות?
דרך אגב שמו של הזכר מגהץ והנקבה מאפיה(כנופיה)

laalaalalala

New member
צעצוע ?

חחחחחח זה לא ילד שאפשר לקנות לו מתנה..

צעצוע חדש תמיד יהיה מעניין, אז אם אתם רוצים לקנות להם מתנה תפנקו אותם בצעצוע חדש..

laalaalalala

New member
כל חמוס אוהב משהו אחר ..

החמוס שלי מפוצץ בצעצועים ומשחקים ומנהרות ומה לא, אבל הוא בכלל לא משחק איתם אלא מעדיף לגנוב נעליים.
חמוסים אוהבים גומי אז אולי תחפשו צעצועי גומי בחנות חיות כדי שהגומי יהיה חזק ובטוח לחיות

Misha180

New member
אני מאוד ממליצה

משהו מסדרת הצעצועים הזו. היא עשויה מסוג של סיליקון קשיח וכביכול טובה לשיניים ומנקה ואנערף.. בכל מקרה, מה שחשוב זה שהחמוס לא הצליח לפנצ׳ר את זה בחודשים הרבים שזה אצלנו או בכלל להוריד מזה אפילו חתיכה. זה לא משאיר פירורים ולא מסוכן בבליעה כי זה מתעכל.
מצד החמוס- כמעט ולא ראינו את זה מאז שקנינו לו את זה (קניתי עוד אחרי שראינו את ההתלהבות)- מהרגי שהוא הוציא לי את זה מהיד הוא מחביא את זה וטורח להעביר את זה ממקום למקום שחלילה לא ניקח לו. לפעמים הוא מעלה אותם לקומה השלישית של הכלוב ומחביא אותם במיטה אפילו חח..
זה שבתמונה יחסית גדול כי הוא של הכלבה שלי, אבל זה בא בהמון גדלים ווריאציות.

WTR

New member
אני גם ממש אוהבת את החברה הזו

המוצרים שלה יקרים אבל זה שווה כל שקל

Misha180

New member
אני לא יודעת מה השם

אבל יש את זה ברוב חנויות החיות. בנתניה מצאתי את הקטנים ב20 שקל לאחד, יחסית לאיכות של זה זה לא כזה יקר. בכל מקרה את תזהי את זה ישר, זה בדרך כלל תלוי באיזור אחד ורובם בצבע כחול כמו בתמונה עם חוטים צבעוניים, כך שהם די בולטים

zivit1234

New member
לאור ההמלצות האחרונות

והעובדה שהם אוהבים נעליים אולי תקנו להם נעליים ..... אולי יש משחק בצורה של נעליים......

ferretmiawdog

New member
גם אני לא בטוחה

אבל זה יצא מתאים
מגהץ מתלטף ומתגהץ בליטופים ,מנסה לסחוב כל דבר כך שגם מגהצים נכללים בקטגוריה הזו, הוא לא בדיוק מתחשב-מוציא את מאפיה מהזנב כשהיא מנסה להכנס למנהרה בצורה שלא יפה לו בעין(או גורר מאורר לצד השני וחוסם את פתח היציאה)
ומאפיה זוממת כל מני מזימות אם היא רוצה להגיע למשל לאחד המדפים שעליו הנחתי לרגע קערה של ענבים היא יכולה להזיז לשם צעצוע גדול לקפוץ ממנו למגירה ( היא יכולה להגיע בקפיצה אחת לגובה של כ-40 ס"מ עם כל ארבעת הרגליים בו זמנית!) לעבור ממגירה למגירה לצאת לקחת ענב לברוח, ואז לקרוא למגהץ שיחביא את כל הענף
היא לומדת טריקים תוך מקסימום 10 חזרות בקיצור חמוס גאון.
וגם לסגור אותם בכלוב זו בעיה הם מצאו דרך לפתוח גם את זה מאפיה מזיזה את הסוגר כך שיפתח ומגהץ דוחף את הדלת.
הנה תמונה של מאפיה

ferretmiawdog

New member
זה מה שקנינו

המתקן גירוד התאים גם לחתול שהספיק להרוס את הקודם וגדול מכדי להכנס לתוך המתקן הזה
הם באמת ממש אוהבים את הצעצועים מגומי(שאחד מהם גם קשור לגומי)

nikita5s1

New member
היה לי כזה בדיוק

פנדה נהנתה ממנו מאוד ואפילו החליטה להמליט בתוכו

למעלה