מתנות לחו"ל

shirisheli

New member
מתנות לחו"ל

בד"כ כלל אני רק קוראת פה ומתה על הפורום,הפעם אני צריכה עזרה,אני נוסעת לחו"ל(ארה"ב) לחברה טובה טובה שילדה תינוקת ממש עכשיו,ברור לי שיש שם הכל אבל בכל זאת אני רוצה להביא לה כמה מתנות יפות ורצוי שאלה יהיו דברים שונים ממה שיש שם(יש כזה דבר?), מדובר על מתנות בעיקר לתינוקת אבל גם לה אפשרי.יש לכם רעיונות?? תודה רבה ..

GAL L1

New member
ספרים או קלטות (דיסקים)

לתינוק לגיל יותר מאוחר בעיברית לאמא הטריה אפאפשר להביא מוצקים של ים המלח שהם נהדרים וכייפים

tunalover

New member
אנחנו מביאים תמיד:

מוצרי אהבה (שמאוד יקרים שם) יין ירדן (מאוד יקר שם) תשמישי קדושה (מאוד יקרים שם) חמסות שקדי מרק במבה/ביסלי אבקת מרק את יכולה לקנות שמיכה ולהדפיס עליה משהו מדליק בעברית כל דבר שנותן זיקה לארץ הוא טוב כי זה כל כך דרוש שם.

סימזיו

New member
יש מעין ספר מצלצל ואסביר:

זהו ספר שבצדדים שלו יש לחצנים וכל פעם שלוחצים על הלחצנים זה קורא בקול את התמונה שיש באותו דף פתוח.אם את מעבירה דף ולוחצת שוב על הלחצן זה יקרא בקול את אותה תמונה שיש בדף החדש. דוגמא: אם בצד הימני של הספר יש תמונה של פרה אז תלחצי על הלחצן וזה יעשה מווו אם תעבירי דף וישנה תמונה של כבשה תלחצי על הלחצן וזה יעשה ממההה. מה שטוב בזה שיש כל מיני מילים בעיברית וזה מתאים מגיל חצי שנה.

liat77

New member
מתנות לחו"ל-

אז במקרה אני גרה באר"הב ובמקרה גם אני ילדתי לפני חודש ואלה המתנות שאני קבלתי: 1.סיכות ביטחון עם חמסות משילב, 2.מגבת פרפר של שילב מאוד מיוחד(קצת יקר ולא הייתי קונה לעצמי) 3.בגדים-בעיקר של FOX,KEDS אני אישית אוהבת את הבגדים של ד"ר רון, 4.מוצרים של ד"ר פישר-אנחנו משתמשים רק בד"ר פישר(סבון,תחליב גוף,קרם לחות לפנים ועוד ועוד). 5.קבלתי שמיכות פיקה לתינוק ולגדול. 6.במידה ןיש לה לול אפשרות למצעים(סדין+ציפה) לא סט מלא כי המידות פה שונות. לאמא: 1.מוצרים של ים המלח-כן מאוד יקר פה 2.ספרים,דסקים... 3.שוקולדים יצאו חדשים...

noga30

New member
תמונה מצויירת על קנבס

עם שילוב בציור של שם התינוקת בנוסף את הספר "טעמים ראשונים" שעוסק במעבר למוצקים בגיל חצי שנה

encyclopedia

New member
מה שאני הייתי רוצה

אני גם גרה בחו"ל ומה שאני רציתי זה קלטות וספרים בעברית. עוד רעיון הוא המנשא, פה המנשאות הם כמו ילקוט.

encyclopedia

New member
אני אישית היתי רוצה את זה:

אני לא ראיתי כאילו בניו יורק וביקשתי שיתנו לי מהארץ. פה יש יותר את המנשאות המסורתיות.

אביטלתל

New member
למה שלא תזמיני לך מהאינטרנט ?

הנה למשל באתר הזה peppermint יש אוסף מנשאים מסוגים שונים מנשא בד ארוך נקרא באנגלית stretchy wraparound כמו למשל Moby Wrap Baby Carrier אם את יכולה ממש להשקיע, את יכולה ללכת על Didymos שהוא מנשא שיהיה טוב עד לגילאים ממש מתקדמים ואם את מעדיפה לקנות בחנות אני בטוחה שאפשר למצוא אני מכירה כמה פורומים אמריקאיים שאפשר לשאול שם

היא דוברת עברית?

אם כן - הייתי קונה לתינוקת ספרים בעברית, יש המון טובים לכל הגילאים. לאמא - אפשר גם לקנות ספר טוב (יש את "הכנה להורות" של דניאלה אידלמן), או להביא באמת דברים "ישראליים" כמו מוצרי אהבה, יין טוב ועוד.

למעלה