|שאז אני או פריירית../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif
או לרג'יט תחליטו, ביום שישי הילדים היו לארוחת ערב, ומכיון שהם נוסעים לחו"ל לחגים ולחתן יש יום הולדת, נתתי להם מתנה ב-$, הם מאוד מאוד שמחו. לבת הצעירה יש יום הולדת בסוכות, אז אנחנו קונים לה במתנה מחשב חדש (היא גרה בדירה שכורה), ובכלל אני מאוד אוהבת לתת לילדים מתנות ובדרך כלל זה מתנות גדולות, והלואי ויהיה לי תמיד את האפשרות לתת להם, אני נותנת להם בעונג רב. מכיוון שתמיד בחגים ארחתי אצלי, תמיד קיבלתי מתנות מאוד יפות, ושמתי אותם בצד, כי אני מאוד אוהבת כלים יפים וסכומיים יפים , ותמיד אני קונה ומפרגנת לעצמי, כך שעם המתנות שאני מקבלת אין לי כל כך מה לעשות, יצא שאם אני הולכת לחברים אני אפילו לא יכולה להביא את המתנות שיש לי כי הם יקרות מדי לסתם ארוח, כך שיש לי בבית מחסן קטן. ובקשר למתנות , יש לי חברה שבמשך פעמיים שהיא התארחה אצלי היא הביאה לי אותה מתנה, כף הגשה מכסף של חברת הצורפים, כל כך צחקתי על שהיא לא זכרה שהיא כבר פעם הביאה לי כף כזו, יצאה נשכרת מזה כלתי, העברתי לה כף אחת מכסף. בטח התעייפתם ממני , אז ביייי