2 אוניות בלילה
New member
במתנות הקלישאה תמיד תופסת
"העיקר המחשבה..." כן באמת העיקר המחשבה אבל(!!!) המחשבה צריכה להיות כלפי המקבל לא הקונה! ועכשיו אני אסביר את עצמי
שאני קונה מתנה דבר ראשון אני חושבת על המקבל לדוגמה: אם אני קונה מתנה לאמא שלי אז בדרך כלל אני פוגעת בול כי אני מכירה את הטעם שלה בכל דבר אז אני משתדלת לקנות לה דברים שאני יודעת שהיא תאהב מאוד ותשתמש בהם כמו תיק או איפור או נעלים. אם אני קונה מתנה לאבא שלי שזה יותר קשה אבל גם הוא די צפוי בדרך כלל מכוונים לתחביבים שלו כמו מוזיקה או יין שאני קונה מתנה לבעלי זה הכי קל כי דברים קטנים הוא מעריך ומשתמש כגון בגדים או בושם ודברים גדולים של חוויה הם לאירועים גדולים כמו קורס נהיגת מרוצים אם אני קונה מתנה לאדם יותר רחוק ממני שאני לא יודעת מה הטעם או הרצונות שלו אז אני משתדלת לכוון למתנה משני סוגים: מתנה מתכלה-כגון סלסלת פינוקים/יין או במקרה של לידה בייבי קייק (לא מה שאתן חושבות) פתק החלפה- וכן אני מתכוונת לפתק החלפה או "גיפט כארד" בחנות רשת גדולה ומתאימה כדי שיבחר לבד אז כמו שאמרתי תלוי באדם אליו המתנה מכוונת ורמת ההיכרות שלי איתו. עכשיו למתנות לחג יש לי כמה רעיונות לא מחייבים שיכולים להתאים: ספר אם מתכוני פסח (תתפלאו אבל אנשים שמחים לקבל כזה) זר פרחים רצוי כבר אם הכד סלסלת פינוקים אפשר ורצוי להכין לבד (השנה אני מכינה נשיקות קוקוס וכדורי תמרים) יין גיפט כארד לחנות לדברים לבית מפה גדולה ויפה אם מפיות תואמות (אל תעשו חצי עבודה) ספר טיולים בארץ (כמו טיולי מים או לטייל עם ילדים) שימושי! חג שמח ומי שרוצה מתכונים בכיף
"העיקר המחשבה..." כן באמת העיקר המחשבה אבל(!!!) המחשבה צריכה להיות כלפי המקבל לא הקונה! ועכשיו אני אסביר את עצמי