מתנות לחג

מתנות לחג ../images/Emo77.gif

נווווו אז מה קניתם מתנה לחג
אתן קונות מתנה כללית לבית או לכל אחד
אני פעם הייתי קונה לכל אחד אבל כשראיתי שזה לא ממש מזיז שם לאף אחד, פשוט כל חג גדול הייתי מזמינה זר פרחים וקונה משהו סמלי והשנה למשל אני קניתי ספר בישול מאוד יקר שידעתי שאמא שלי מאוד התלהבה כשראתה אצלי. גם קנינו את זה לאמא של הבחור

יש לי בעיה עם מתנה.

טסה אל בתי, רוצה להביא מתנה גם למחותנת, שהיא אשה מקסימה ונהדרת, לא יודעת מה להביא. קשה - יש לה הכל... הבאתי פעם ממעשה ידי אלא שעכשיו אינני יכולה. מה קונים?

לא פשוט.

היא בעצמה ישראלית, בסוף אקנה ספר. תמיד שימושי לאוהבי קריאה.

אנאהיא

New member
אני הייתי קונה חמסה יפה ../images/Emo57.gif

עם ברכת הבית. החמסות של מיכל נגרין הן מקסימות ומיוחדות, או אולי משהו אחר שלה, במידה ונראה לך שזה לטעמה, כמובן.

תכשיט של מעצב ישראלי

עכשיו יש המון ספרים על ישראל -בישול ישראלי, תמונות מכל שנות המדינה וכדומה - אולי משהו כזה?

ושוב תודה.

תודה למי שברך אותי על הכניסה לפורום, וגם למי שיברך. כנ"ל תודה על העצות לקניית מתנה. אחשוב על עצותיכן.

ושוב תודה.

תודה למי שברך אותי על הכניסה לפורום, וגם למי שיברך. כנ"ל תודה על העצות לקניית מתנה. אחשוב על עצותיכן.

אנאהיא

New member
אנחנו עכשיו בקטע של ה"לאקי במבוק" ../images/Emo13.gif

רוכשים כלים מזכוכית, המיועדים לכך, בכל מיני צורות וגדלים [יפים, חייבת לומר], מניחים בתוכם חלוקי-נחל צבעוניים המייצבים את הבמבוקים, מאגדים את הבמבוקים בסרט עם מטבע "פאנג שווי" , או אחר, אורזים בצלופן, והרי מתנה שכל אחד שמח לקבל. יוצא מקסים ובמחיר שווה לכל נפש.

אני רוצה לחזק את דבריה של דצמברית - נכנסתי

אתמול לחנות ספרים וכמעט "השתכרתי" מאושר הספרים במלאת שישים למדינה. "אלבומי מתנה" שבהם תמונות מדהימות שמציינות דברים נבחרים משישים שנותינו! אני חושבת שזו מתנה מרשימה ומדהימה ביותר!

smagi

New member
אני פשוט שונאת את הקטע של המתנות

תמיד קונים מתנות ש: 1. הן לא שימושיות במיוחדד 2. לא מתאימות לטעם של המארח השנה אמא שלי ביקשה שנעזור בקניות לחג ונקנה בקבוקי שתיה ופיצוחים לאמא של בעלי קנינו (כמו כל שנה) סט טיפוח. ולי ולבעלי קנינו רולרבליידס

אלינקה

New member
אני קונה לאימי מתנות מתכלות

יש לה בית קטן ויש לה הכל אז מתנות שהיא אוהבת זה שוקולדים טובים או עציצים או משהו שהנכדים מכינה לה פעם אחד צירנו לה על חולצה והילד שלי הכין לה שרשרת ויש לציין שהיא לובשת ועונדת מה שמכינה לה ומאוד גאה בדברים הללו

אצלנו לפני כמה שנים נפלה החלטה מעשית

ומבורכת. כל פעם השתגענו מעניין המתנות. מתנה למארחת למארגנת לחמות לדודה לבת דודה למי לא.? אני הופעתי עם רעיון ואמרתי שמתנות ניתן רק לילדים. המבוגרים לא צריכים יותר כלי בית, מפות, מצעים וכו' שבמילא נכנסים לארון המיחזור. אז על מנת לצאת מהעניין מביאים מתנות בהחלט לא גרנדיוזיות לילדים וזהו. כולם מאושרים מההחלטה.

אצלנו לא קונים מתנות,ככה החלטנו

כמו שחלק אמרו,לא מתאים,לא צריך,אין מקום בארונות. אנחנו משפחה די קטנה ומפצים במתנה בימי ההולדת. נראה לי שהמשמעות של המתנות ירדה עד מאוד,ביחוד לילדים. כי פעם לפני שנים,כשהייתי צעירה, קנו לילדים בחגים בגדים איזה צעצוע או משהו אחר. הילדים של היום מקבלים כל הזמן מתנות ,לא צריך חג בכדי שיקבלו מתנות.

אומנם אין לי את הבעיה הזו של מה לקנות למי...

ובכל זאת לילדי אנחנו כן נוהגים לקנות גם אם הם בוגרים, בשנים האחרונות קנינו לכל אחד ספר - השנה קנינו לכל אחד מהם דיסק. לנכדתי המקסימה נסעתי היום לחנות מפעל בכפר יהושע ושם קניתי לה צעצועי התפתחות! כל הכלים למינהם נראים לי כל כך נדושים...

למעלה