מתנה

liorz1

New member
מתנה

זוגתי ואני סיימנו לבנות בית.ויצא לנו בית מקסים. כמעט כל נטל הבנייה נפל על הכתפיים של זוגתי האהובה. היא עבדה בזה 8 חודשים תמימים תוך כדי עבודה במשרה מלאה וגידול הילדים. אוטוטו אנחנו עוברים לבית החדש ואני רוצה לקנות לה מתנה מקורית ויפה. אני שובר את הראש על רעיון למתנה כבר הרבה זמן ולא מצליח לחשוב על רעיון מספיק טוב... כמו כמעט כל מי שבונה בית, גם אנחנו בסוף הבנייה משתדלים לצמצם בהוצאות ולכן אני לא חושב שהיא תהנה ממתנה אם היא תדע ששילמתי סכום נכבד עליה.... לכן אני מניח שזה צריך להיות משהוא לא יקר מידי. משהו שיהיה בבית החדש ויסמל את התודה הענקית שלי אליה. מכירים את השיר "קח אשה ובנה לה בית"?... במקרה שלנו זה "קחי גבר, גדלי את הילדים שלו וכן, גם בני לו בית...." אשמח מאוד לקבל רעיונות.... תודה

רשר

Well-known member
מנהל
מתנה משמעותית מחייבת היכרות עם המקבל

רעיון - שולחן חוץ מרוצף קרמיקה אמנית עם 2 כסאות תואמים, - להשיג בירושלים בדרך שכם או ברובע הארמני,

פיטנגו4

New member
לתת לזוגתך

לקראו את ההודעה הזו שלך. נדמה לי שזה ירגש אותה יותר מכל מתנה יקרה...
אני התרגשתי .... חמסה מסמלת בית, מזל ושלום. אפשר למצוא חמסות מעץ בחנויות ליצירה, ועליהם להדביק ולכתוב מילים של תודה, אפשר לשתף את הילדים. לחלופין, תכשיט - שרשרת עם חמסה . שיהיה לכם בכיף!!!

י ע רה

New member
אתה מלא רגש ויודע להתבטא- נוסח תודה על פסיפס

שיוטבע או יתלה על הקיר בכניסה יהיה משהו מיוחד. מציעה למצוא מישהו שעוסק בזה, לספק את הנוסח, ולבחור ביחד את החומר הדוגמא והצבעים.תמצא השראה ודברים יפיפיים אם תחפש בגוגל "שלט פסיפס" בחיפוש תמונות.

ronencohen34

New member
בנוסף לכל מה שהומלץ כאן...

גם יום פינוק עם הרבה טיפולים לא יכול להזיק

צימעס

New member
יום לשניכם ביחד לבד.

שתהיה לה הזדמנות לנשום. > נמצאת בדיוק בעמדה של אישתך
<

חחח... אתמול בעלי גילה שאין מרפסת מאחורי הבית

ולעומת זאת שיש אחת בחזית. ואנחנו כבר סיימנו לרצף ולטייח. חצי שעה השתוללתי מצחוק. אמרתי לו שמאוד יפה מצידו שהוא מודע לכך שאנחנו בונים ואפילו יודע את הכתובת... וברצינות: מה שאני זקוקה לו זה קצת מנוחה. זה הכיוון שלי לחשיבה. אפילו יום של בילוי זוגי ככה סתם באמצע החיים, אבל נינוח, איטי, כייפי כזה, עם אוכל טוב ומנוחה בצהריים...

למעלה