מתנה

lital1993

New member
מתנה../images/Emo77.gif../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

טוב תראו, לא הגיע אלי שקל ממה ששלחתם אבל לא נורא, אני ספיר וגבי שמנו כל אחד בסביבות ה-70 שקל וקנינו את המתנה. חוש טעם- שוקולדים בקופסת לב =] חוש ריח- מחר ספיר תסיים על זה בע"ה חוש הראייה- הברכה המדהימה המעוצבת במסגרת חוש מישוש- חשבנו על דובי אבל זה טיפשי אז קנינו מגבת שכתוב עליה "מכל הלב" חוש שמיעה- דיסק (עוד לא יודעת איזה) בכל אופן ספיר בטח עוד מעט תצלם את זה למרות שהדיסק אצל גבי והנרות מחר יהיו אז תראו את המתנה חלקית בנתיים. המתנה תגיע לנינט בע"ה ב-24.10.07 . מקווה שאהבתם
תודה לכולם
ומזל טוב לנינט

Barefoott

New member
אהלן , כנסו .

ממ ליטל כבר הסבירה אבל בכללי: הקופסת לב הזאת - בתוכנה יש שוקולדים (טעם) המגבת ליטל אמרה (מישוש) הברכה (ראיה) ביום רביעי נוסיף את הדיסק שגבי קונה (שמיעה) ומחר אני מוסיפה את הנרות (ריח) זהו . קיצר מי שעוד לא שלח תשלחו כסף ומי ששלח כבר לכו לדואר לבדוק אם זה הגיע .

ג ב ש ו ש

New member
יצא ממש יפהה../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

היום בעז"ה אני קונה את הדיסק
ספיררר לא מצאתי אתמול צלופן

מחר אני יורדת לדואר לראות מה נסגר עם זה..

זה מטורף, איך זה הגיוני שכלום לא הגיע? בכל אופן, מחר אני הולכת לבדוק את זה..

ואיי איזה יפה יצא.. =)

כן גם אני ילך מחר לדואר יראה מה ניסגר איתם..! מוזר מאוד שזה לא הגיע.!

ג ב ש ו ש

New member
קניתי עכשיו את הדיסק../images/Emo45.gif../images/Emo220.gif../images/Emo88.gif

ישר אחרי העבודה רצתי לקנות את הדיסק שישלים את המתנה. זה אלבום של להקת פאנק רוק ממש טובה,שכחתי את שמה
זה לא ממש מוכר וזו כל הכוונה,כי מה שמוכר רוב הסיכויים שיש לנינט..בכל אופן,היא מאוד אוהבת להכיר מוזיקה ואמנים חדשים ואני בטוח שהיא תהנה מהאלבום הזה. עלה 69 ש"ח למעוניינים... ועדיין לא מצאתי צלופן

Barefoott

New member
מעווולה ../images/Emo13.gif

אני קניתי את הנרות ואת הפרח מפלסטיק ..
צריך מחר רק לקנות צלופן וורדים . :)

ליטל דברי איתי כשאת מתחברת לאיסי.

נעלמתי מכאן קצת בימים האחרונים,היתי עסוקה. יש לי שבוע די עמוס,אני מקוה להיכנס בבוקר.

למעלה