מתנה לפסח למטפלת

• פותח הנושא agogo
  • פורסם בתאריך

agogo

New member
מה נותנים לפסח למטפלת?

האם זה סכום קבוע? או פונקציה של המשכורת? האם מקובל לתת חופש בפסח?

שhira

New member
לגבי מתנה- מה שנראה לך לגבי חופש-

אני חושבת שזה לפי מה שקבעתם מלבד ימי החג עצמו שנופל הפעם על שבת וראשון מתנה אני חושבת שיכול להיות יפה מארז שוקולדים ויין טוב או מתנה בשבילה חלוק אמבטיה מפנק אולי מסאג', קורס בישול אם היא אוהבת וכמובן תלוי כמה את יכולה ורוצה להשקיע

../images/Emo207.gifמתנה לצוות בגן../images/Emo77.gif

מה התכנונים שלכם

קניתי כבר בנחלת בנימין

לא רציתי ללכת על שוקולדים וכו' (את זה הן זללו בפורים) וגם לא על קרמים... בסוף קניתי לוח מגנטי קטן עם אטבים מעץ לתזכורות, שנועד להדבקה על המקרר ויש לו ציור/איור חמוד מאוד מכל מיני סוגים (כל אחד אחר, אני צריכה לראות מה לתת למי). היתרון- מתאים לכל אחד מצוות הגן- החל בסייעת ובגננת (בנות 21,25), דרך עוד סייעת (סביבות 40) ושתי סייעות נוספות ומנהלת הגן (מעל 50) - משהו חמוד וקטן, של תשומת לב, בלי להתחיל להסתבך בשאלה למי זה יתאים.

קניתי לכל אחת, עלה 20 שח

יצאתי בנזק של 120 שח- לא נורא עבור מתנות לכל הצוות בגן. אני מתלבטת בדיוק אם לתת גם למטפלת שמגיעה רק אחה"צ פעמיים בשבוע ואם לתת למנהלת הגן. נראה לי שאתן בסוף, מקווה שאכן קניתי 6 מתנות ולא חמש.

אז מה קונים לפסח../images/Emo35.gif יש רעיונות../images/Emo77.gif

כמה
אתם משקיעים על כל מתנה

רעיונות ותקציב

קודם כל - כמה את רוצה להוציא? אני אישית לא רציתי להביא שוקולדים או סלסלות כלשהן (הבאתי בפורים, זה קרוב מדי), לא רציתי קרמים גם כי קרם טוב יוצא יקר יחסית להביא לכולן וגם כי לא ידעתי אם כולן אוהבות (מגוון רחב של גילאים ולכי תקלעי לטעם של כולן). כיוון שהבאתי מתנה בפורים, עכשיו ויש גם סוף שנה (בחגים של תחילת השנה לא היינו בגן הנוכחי, כפי שאת יודעת) - זה נראה לי מכובד מספיק. חשוב היה לי גם להביא אותה מתנה לכל אחת - למרות שיש כאלה שאני אוהבת משמעותית יותר...

בגלל זה שאלתי מה סכום הגיוני../images/Emo130.gif

אצלינו יש צוות של 5 אז 100 ש"ח נראה לי בסדר. כל הצוות צעיר. 4 עם ילדים בגילאי 4-8 ועוד אחת רווקה. יש רעיונות

חושבת איתך יחד

גרות עם ההורים? בדירות שכורות? אולי משהו קטן הביתה? לחדר? מחנויות כמו סורפרייז (למרות ששם יקר יחסית), אודם...תראי אם יש משהו צעיר וחמוד. קרמים ייצא לך יקר אז נראה לי לא רלבנטי. אולי משהו דומה למה שאני קניתי - זה חמוד, זה צעיר וגם שימושי. אולי עציץ לאקי במבוק קטן? לא יודעת כמה עולה, לא יודעת אם בכלל שימושי לבחורה צעירה אבל זה נחמד.

jojo04

New member
שמעתי היום בבוקר ברדיו על יריד המתנות בקניון

אלרם בר"ג. החלטתי לעשות סיבוב היום בערב. אם את מהסביבה, את מוזמנת להצטרף

happpy

New member
אם כבר מדברים על ירידים

ביום שלישי הקרוב יתקיים בגרנד קניון בחיפה יריד מתנות גדול. הירידים האלו מתקיימים פעמיים-שלוש בשנה והם מאוד מוצלחים. ממליצה בחום.

לימיצ

New member
אלרם זה במרום נוה או אחר? כי בשבוע הבא יש

במרום נוה ואני מוכרת שם

למעלה