מתנה לסנסאי

מתנה לסנסאי

שלום, לקראת הגיוס הקרב ובא אני מעוניין לקנות מתנה לסנסאי שלי . יש לכם רעיון למתנה מסורתית מקורית או בכלל כל רעיון יתקבל בברכה
 
אני בטוח שהסנסאי שלך אוהב עוד דברים

חוץ מאומנות הלחימה שהוא מלמד אותך. אתה יכול לקנות לו מתנה מתחום אחר שמעניין אותו, אם ידוע לך על כאלה. מעבר לכך על תשכח שסנסאי הוא גם בן אדם ותמיד אפשר להביא מתנה שמתאימה לכל אחד - חולצה, בושם וכן הלאה, תלוי כמובן כמה אתה מוכן להשקיע.
 

ateh

New member
מתנה חמודה :)))../images/Emo39.gif

באחד מספרי האהובים שלי על טאי צ´י מצאתי קטע חמוד על כל מה שקשור למתן כבוד לסנסאי וכו´. בקיצור, עץ בונסאי נחשבת למתנה מאוד מכובדת עם הרבה סמלים ורמזים( רק עץ בונסאי מסורתי ולא קקטוס!!!) אוסס!!! :)))
 
ספר איכותי

לאו דוקא משהו מתחום אומנויות לחימה (שטןלי כבר יש לו), אלא ספר שהתוכן או הכותב יהיו בעל משמעות, ויבטאו את רגשי התודה וההוקרה שלך לסנסאי. אגב, במה אתה מתאמן?
 
למעלה