מתנה לנוסע לחו:ל

danaf8

New member
מתנה לנוסע לחו:ל

היי אחי נוסע ללימודים בחו"ל, ואני מכינה לו "חבילה ישראלית". אשמח לרעיונות- מה לכלול בפנים.... כרגע יש דיסק של מוסיקה ישראלית, דיסק סרטים ישראלים, מגנטים ממודעות פרסומת (בהכנה), ו.... כל רעיון יתקבל בברכה! תודה

Sea Urchin

New member
גזירי עיתונים בהם מופיעות כתבות ודעות

על הנושאים החמים באקטואליה, שלא ישכח עליהום ישראלי מהו.

nutmeg

New member
בתור מי שגרה בחו"ל

תקופות - מאוד חשוב שיהיה לוח שנה עברי לועזי. מצפן החגים לא עובד בחו"ל. צריך עזרים.

nutmeg

New member
../images/Emo6.gif

נההה - תשאיר את אלו הן יותר מצחיקות

גנגי

New member
אני בעד דמי מזונות נדיבים:

במבה, שקדי מרק, שוקולד פרה וגרעינים שחורים. אה, וקפה שחור, כמובן, אא"כ הוא נוסע לקולומביה, למשל...

מיני אבקות ותבלינים שיש רק בארץ

וקשה להשיג בחו"ל, כמו פלאפל באבקה (כן, אני יודעת שזה מגעיל, אבל זה מה יש), סחלב, כמון, תיבוליות של קנור וכיו"ב... אם הוא שומר כשרות, אז גם אבקות מרק וג'לטין. ספרים בעברית. קרוקס. מסטיק עלמה.

sailor

New member
מי שיודע לעשות פלאפל

לא צריך אבקה. אפשר לקנות גרגרי חומוס כמעט בכל מקום, ובמקומות שיש מושבה פרסית אפשר לקנות חומוס טחון (גס) לגונדי, שחוסך טחינה. הופתעתי במיוחד בניו זילנד בה מצאתי כמון וסומק בכל סופר. היות שאת שארית הזעתר לא יכולתי להביא מאוסטרליה לניו זילנד(יש איסור נרחב על יבוא מוצרים מהחי ומהצומח), קניתי אורגנו טחון וסומק שעשו ביחד תחליף זעתר משגע.

אם הוא נוסע ללוס אנג'לס

אז לא צריך כלום. יש פה הכל. כולל שמפו הוואי וכיף. כולל מגב, שוקולד פרה, שוקולד השחר, במבה וקפה שחור. ממש ממש הכל. קוטג' לא מצאתי.

eliUSA

New member
תביא קצת דינרוס

פה המגב תופס את המכסיקנים הסינים (והם אותו)

למעלה