מתנה למטפלת

מתנה למטפלת ../images/Emo77.gif

זהו, החלטנו, אופיר עובר לגן. אני רוצה לתת למטפלת מתנה עבור האהבה וההשקעה שהייתה לה איתו. לי ההחלטה להוציא אותו מאד קשה וחשוב לי שהיא באמת תרגיש את הערכתנו אליה. אופיר מאד אוהב אותה ומאד טוב לו איתה. המדובר בבחורה בגיל 20+, מאד אוהבת ילדים, רצתה ללמוד מטפלות אך החליטה לוותר בגלל בעיות בריאות. הולכת ללמוד עיצוב ארועים. היא גרה עם הוריה ולכן משהו לדירה לא נראה לי מתאים. לא מתאים גם מוצרי טיפוח כי היא מאד רגישה אליהם. מה הייתן רוצות לקבל, מה אתן מציעות לתת?

מידור

New member
מה התקציב?

אפשר איזשהו מנוי לעיתון שקשור בעיצוב אירועים או ספר בנושא..... אם היא בתחום העיצוב אז יש ספרות מאוד ענפה בנושא בכל חנות ספרים. בהצלחה

בינתיים לא קבעתי תקציב

אני בשלב איסוף הרעיונות ואחר כך אחליט מה נראה לי ומה לא.

מידור

New member
מזכרת מהילד היא דבר נחמד מאוד

שיכול להיות תוספת למתנה....

מזכרת קטנה מהילד, חשובה מאד,אבל

מטפלת ,ששכרה צנוע, בודאי תשמח לקבל שק יפה. כן, מכתב המלצה חם, עבודה יפה של הילד, תמונות של שניהם יחד, ושק יפה!

סליחה אם אני פוגעת... אבל

בעיני שק זו מתנה לבר מצוה חתונה, למטפלת אני מעוניינת לקנות מתנה שתהיה מזכרת אמיתית אבל גם שימושית לה אם אפשר. שק לא נראה לי מתאים. בגלל זה חשבתי גם מזכרת עם תמונה של הילד אבל גם משהו שימושי.

מידור

New member
גם בעיני שק זו מתנה קצת מעליבה.....

אז אולי: כרטיסים להצגה/הופעה של זמר שהיא אוהבת. סט מגבות מפנקות. פוף לחדר שלה (אצל ההורים). ספרים, כבר אמרנו? דיסקים של מוסיקה. יש אינסוף רעיונות.............................. החוכמה בלתת מתנות היא להכיר את האדם לו אתה נותן את המתנה. ככל שההיכרות והקרבה היא קרובה יותר כך המתנה תהיה יותר קולעת. בהצלחה

אם נראה לך לתת שק לבר מצוה...

כשמדובר בילד שאינו יודע ערך של כסף. או בחתונה,ששם יש התחשבנות מכוערת של כמה כל אחד נתן, וכמה השקענו. למטפלת כל-כך טובה, שנתנה כל כך הרבה, ואת מעוניינת להעסיק אותה גם בשנה הבאה... האם כאן יאה לתת מתנה שמישהו אחר רוצה לקבל? הכסף חשוב לה כי הוא מבטא יותר מכל את ההערכה של המעסיק. וגם יש בו שימוש על פי רצונה. אל תהססי לתת שק מכובד.

אבל,אם מצבך קשה...

חשוב שמכתב ההמלצה יהיה מפורט מאד. ובאשר למתנה? תוכלי להציג בפניה מספר אפשרויות לבחירה.

חבל לי להכנס להתפלספות מיותרת

ובכל זאת... מתנה לבר מצוה ולחתונה זה גם כדי לעזור לכסות את הארוע (אלא אם המדובר במשפחה עשירה שזה לא משמעותי לה). אם הייתי יכולה לתת שק מכובד אולי גם הייתי משאירה אותו אצל המטפלת עוד כמה חודשים, אבל הגענו למסקנה שגם מבחינה כלכלית (לא רק) אנחנו מעדיפים להעביר את הילד לגן. אם מתנה מהלב לא מבטאת הערכה של המעסיק (הרי מטרת המתנה היא להגיד תודה ביותר ממילים), ושק כן, אז כנראה שצורת המחשבה שלי מאד שונה משלך.

MommyHug

New member
אני רק רוצה להגיד שזה מאד מרגש

עד דמעות
לקרוא את ההודעה שלך כמה שאכפת לך ממנה!

למעלה