מתנה למחנכת...

אתי77

New member
מתנה למחנכת...

אוטוטו נגמרת השנה... ואיתה ההתלבטות ... אני רוצה לקנות מתנה למחנכת, למורה העמיתה, לסייעת, וגם לצוות הגן (זאת חטיבה צעירה) כי שנה שעברה לא קניתי... איזה סוג מתנות אתם קונים? מה התקציב שלכם? חשבתי אולי למצוא קופסאות עוגיות יפות, ולשים בה עוגיות בצורת אותיות. אבל לא סגורה על זה... רעיונות?

חני ב

New member
ודאי שקנה

חשבתי שאת מדברת על מתנה אישית. כמורה אני מקבלת מתנות כל שנה.

אתי77

New member
התכוונתי מתנה אישית

כפי שהבנת. הועד גם קונה, אבל הוא קונה לחטיבה (נראה לי שהוחלט השנה לקנות אקוויריום), אני רוצה לקנות משהו לצוות כי הם באמת צוות מדהים.

שרונית28

New member
אצלנו הוחלט לרכוש כרטיס מתנה שמתאים לכמה

רשתות. אמנם אני בועד אבל זה לשם שינוי לא באחריותי, ככה שאין לי מושג אם כבר רכשו ובכמה.

רעיון יפה עם העוגיות!

אני השנה קניתי סטים חמודים בבודי-שופ, בשנה שעברה הבאתי סט כזה של מקלות ריח טוב הביתה, כל פעם משהו אחר- בתקציב צנוע.

ד פ נ א

New member
אני לא קניתי אף פעם מתנה.

נכון, הצוות נהדר, והוא מטפל נפלא בילדים שלי, אבל אני לא מוצאת לנכון לקנות מתנות. האם כל אחד שמטפל בי ובילדי צריך לקבל מתנה, לא. אבל אם בכל זאת את מתעקשת, הייתי עושה משהו שהוא "הנד מייד".

אילתית 2

New member
היי

אומנם לא הגענו עוד לבי"ס (ספטמבר ב"ה...חטיבה צעירה לפנינו) אבל בגנים של הילדודס אומנם הועד קונה משהו מכולם אני קונה משהו סימלי אישי זר ממתקים קטן שילוב של סבונים עם שמן ריחני עם המקלות וכו..משהו קטן אישי ובעיקר ברכה - ותאמת זה מה שהכי ריגש

למעלה