מתנה למורה

zabcde

New member
מתנה למורה

מה קונים? מה כדאי לקנות לו??? באמת שמגיע לו.. אפילו שגם ככה שילמתי לו הרבה (ככה סבא שלי אמר) חחח

Nofale

New member
הבאת לו תלמיד כמוך

איזה מתנה גדולה יותר מזה הוא צריך ?

Nofale

New member
מורי נהיגה לא צריכים לקבל שום מתנה

למה מה מת ? רק עם המורה היה ממש טוב ובאמת מגיע לו מכל הלב . אבל עם שילמת הרבה כסף כנראה המורה לא היה טוב , ועם הוא היה טוב אז את לא היית טובה ואז את זאת שצריכה לקבל מתנה .

זה תלוי

את כבר בטח יודעת בערך מה הטעם של המורה שלך אחרי כ כך הרבה זמן. לדוגמא, המורה שלי לא שותה אלכוהול, כל שלא היה טעם לקנות לה משקאות חריפים. בהתחלה חשבתי להביא לה משהו שימושי, ומכיוון שאני יכולה להשיג כרטיסי ביקור בחינם, חשבתי לעשות לה עיצוב חדש וגם להביא לה כרטיסים מהעיצוב שיש לה כרגע, אבל החלטתי שלא כדאי - אז הלכתי על המתנה הכי טובה שיכולה להיות - שוקולד. מי לא אוהב שוקולד? (רק אנשים מוזרים שזקוקים לטיפול
) אז קניתי לה בונבונירות בעיצוב ממש יפה - יש חנויות מיוחדות שמוכרות שוקולדים בקופסאות מעוצבות ויפות עם סוגרים מיוחדים (כך שלאחר שנגמר השוקולד משתמשים גם בקופסה) ועוד מלא עיצובים שבהם מונחים שוקולדים. בסופו של דבר קניתי לה המון שוקולדים בלגיים ממולאים בשקית מעוצבת. אי אפשר לטעות עם שוקולד. וזה גם לא יקר, אפילו בארבעים שקלים את יכולה לקנות משהו ממש יפה. פשוט לכי לחנות שמוכרת רק שוקולדים ולא לאיזו רשת.

למעלה