מתנה למאמנת שלי...

מתנה למאמנת שלי...

היי לכולם, אני לקראת סיום תהליך האימון שלי . המאמנת שלי מקסימה ואני מאד אוהבת ומעריכה אותה, אני רוצה לקנות לה מתנה וחשבתי אולי על ספר טוב אז אם יש לכם המלצות על ספר טוב שקשור לתחום אשמח מאד להמלצות. וכמובן אשמח גם על רעיונות אחרים... תודה

כמובן! יש לי מבחר קבלי ביס.

,לאלף את השדון " - של ריצארד קרסון "ארבע ההסכמות" - דון מיגל לואיז "כל אחת והדיזי שלה"- של אורלי כץ לצאת מהקופסא- צוות מכון ארביניג'ר "לכל אדם יש שביל" אורנייה יפה. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועוד ביס...

"הנמלה והפיל" של וינס פושנטה. "מה המטרה שלך?" של ד"ר נחום קמינקא ואייל קמינקא. "השאלה מאחורי השאלה" של ג'ון מילר. "האושר הוא בחירה" של בארי ניל קאופמן. "שמאל ימין ומה שבניהם" אירית רושין. ויש עוד הרבה....:) קנייה מהנה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
וחדש חדש

יצא ספר של ד"ר טל בן שחר - באושר ועושר. עוד לא הספקתי לקרוא אבל אני אני מכירה את טל בן שחר, ואם הוא כותב טוב כמו שהוא מרצה, דיינו...

תכתבי לה

תכתבי לה איך את מרגישה ביחס אליה, ומה את רואה כתרומה שלה לחיים שלך. תכתבי לה מה היא מסמלת או מדגימה עבורך. אלו רק רעיונות את תכתבי במילים שלך כן, וכמובן שאת יכולה לתת לה בנוסף ספר
בכייף שיהיה לך

ספר מתנה

ארבע ההסכמות כוחו של הרגע הזה שניהם ספרים מעולים! מכירה מאמנים/מדריכים שעובדים איתם

coach miriam

New member
אם ספר אני הייתי מעדיפה שובר לקניה

כי במילא אם יש לה כבר את הספר היא תצטרך להגיע לחנות להחליף אותו וכך היא גם תוכל לרכוש איזה ספר שהיא בוחרת. אולי זה לא יהיה בתחום האימון.....הקדשה אישית תוכלי לכתוב לה על כרטיס מצורף

מתנה יצרתית מעשה ידיך

שתכיל את התובנות שקבלת מהאימון. ההוקרה שלך נפלאה.

isaacm

New member
את יודעת, יש אמירה משמעותית במתנה שאת נותנת.

את מאד אוהבת ומעריכה את המאמנת שלך, וזה טוב (לך בודאי
). את רוצה לקנות לה מתנה וזו גם כן מחווה נאה. ברשותך, אניח שיש סיבה לכך שאת רוצה לקנות לה מתנה. ואניח שבמתן המתנה את רוצה להעביר גם את המסר המכיל את התחושות שלך. ארשה לעצמי להמליץ לך, ותרשי לעצמך לחייך. ספר זה רעיון נפלא. כתבי אותו - ותקדישי אותו לה. בהצלחה
איציק

למעלה