מתנה לילדי הגן

מתנה לילדי הגן

יש רעיונות להכנה משהו זול.........או ששוב נתפשר על ה"זבל" שנמכר בחוץ ? אני צריכה לפחות 100 יחידות להכין. חשבתיע ל סימילקים אך להשיג כל כך הרבה אני לא אספיק

ShirShir

New member
לא הבנתי מה כוונתך "סימילקים"?

את מחפשת להכין מתנות-עבודות יצירה, נכון?

כן והכוונה שלי

היא לאטום סימילק עם "סילר" או עם אקריל + דבק נגרים על זה להדביק מפית יפה ומעל ספריי לכה. והרי מתקן לעפרונות / משלוח מנות / קופה לכסף..... זה אחלה אבל אני זקוקה להמון ואין לי תינוקות. הכנתי שלט לגן נראה אם אספיק לאסוף. חשוב לקבל אותם במצב לא נקי ושטוף. אלא לשטוף ולנגב במיידית אחרת זה מחליד !

ShirShir

New member
מזל טוב לבן../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifעידית אפשר..

גם לאסוף קופסאות של שוקולית, קפה וכו' ולא רק של סימילק....

ShirShir

New member
אם יש לך מספיק זמן, אז אפשר לגייס..

חברים, משפחה, שכנים וכו' שיעזרו לך לאסוף קופסאות כאלה.

יש לו בדיוק בפורים ../images/Emo13.gif

אבל אני צריכה עוד רעיונות למקרה ואתקע בלי
הכנתי שלט לגן לאימהות עם תינוקות. מקוה שיעזור.

ShirShir

New member
תציצי כאן../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=72618085 אפשר להכין לילדים גם..... סימניות לספר, מחזיקי מפתחות או קישוט לתיק, שלט לחדר, אולי תמצאי מתנות חמודות בחנויות "בכל ב- 2 ש"ח"? אולי תוכלי לקנות שם משהו שממנו ניתן להכין עוד הפתעות יצירתיות?
נחשוב על עוד רעיונות

קודם כל - ח"ח על הנכונות ../images/Emo45.gif

חוצמקופסאות סימילאק, את יכולה לשאול גם בחנויות הצילום.. יש להם גלילים שעליהם מגולגלים הניילונים שאליהם דוחפים את הנגטיבים. הם דומים לגלילי נייר טואלט, רק עבים וחזקים יותר. אפשר להוסיף בצד אחד עיגול מקרטון ביצוע ולעטוף. אם את מכירה מישהו שמתעסק בבניין - אפשר לבקש צינורות פלסטיק אפורים ולחתוך לגודל הרצוי. (את יכולה לפרסם בפורומי האומנות השונים או בפורומים העוסקים בילדים ולבקש שיאספו עבורך..) אופציות נוספות שחשבתי עליהם - מראה על דמות מסול או מפל, סימניות חמודות, מסגרת לתמונה, על משטח לכוסות להצמיד אטב כביסה, מוטיב חמוד מעץ (או הדבקת מפית) ולחבר מאחור מגנט, להכין פלייסמנט עם ציורים לכל ילד אופציות קצת יותר יקרות, אבל רושמת בכל זאת - שעונים על משטח MDF ועליהם מפית (שאני בטוחה שיש לך בבית
) תמונות לקיר ממשטח MDF עם מפית מודבקת אם את יודעת לתפור - תיקי ספריה ועליהם להדביק או לתפור/לרקום/להדפיס.. לצייר על כוסות ואם זה יוצא בפורים, אולי להכין ערכה עם דברים הקשורים לחג? אני אחשוב וארשום אם יצוצו לי עוד רעיונות..

יש לי יש לי......

אפשר להכין אטבי כביסה מקושטים עם פרצוף (יש כאלה עם עיניים לקנות) או לצבוע.......צריכה לחפש רעיון אבל להפוך אותם למגנטים. זה זול ואחלה רעיון שיכול ללכת מהר מאוד. אבל כל שאר הרעיות אחלה כי אולי אני אשתמש בהם בתחנות עבודה שאני מכינה להם ליום הולדת בבית.

עוד רעיון שקפץ לי

ממה שכתבתם הוא להכין מגנטים (שלא צריך מהמקרר
הזדמנות לרוקן) צבועים בסילר וא. הילדים מקשטים בטושים, או להדביק עליהם אלמנטים.

את צודקת!

אפשר אטבי כביסה, ולמעלה מפקקים להכין פרצופים. אפשר מגנט קטן, עם בובה מגרביון ושיער, שאפשר להכין גם את הפרצוץ של הבובה מגרביון למעלה באטב

רעיון טוב אבל

נראה לי יקר
בגלל החומרים ? אפשר לקנות גליון מוכן של פרפרים בכפר הששעשועים באיזה 8-9 ש"ח. יש שם רק איזה 5 פרפרים. אבל הצבע מאוד יקר צריך הרבה צבע למילוי
אחת מהתחנות שהוספתי זה גם הכנת פרח מטישו, לדעתי ילדים בני 5 יכולים להצליח בעזרת מבוגר שיהיה בתחנה. או לפחות להכין להם את הבסיס והם צריכים לפתוח את הטישו

smady a

New member
עידית ולמה 100 יחידות יקירתי?......

כאילו מה? איזה גן זה?.........

זה לא רק לגן ../images/Emo3.gif

יש גם חברים ואחיינים
יש לו מסיבה בגן שההורים לא מוזמנים (וזה הכי מעצבן......כי זה מאלץ לעשות בבית אחרת הייתי מוותרת) אז שבוע אחרי אני עושה לו בבית, אז הורגת את כל הציפורים במכה אחת. גם מזמינה את כל המשפחה (המקרצצת) ואת הילדים מהגן ואת החברים. וגם אין ליצן אני מתכננת תחנות הפעלה. אני עוד אבכה על הרעיון הזה אבל נשבר לי לשלם סכום אסטרונומי וזה כבר מאוס על הילדים. אז עכשיו האופציה היא לאיזה שטות בשקל לגן. ובבית לתת להם משהו ביד. אז אני מנסה למצוא את האופציה הכי "זולה" וגם שתהיה מכובדת. אני מתחילה בבדיקת חיפוש סימלקים.

smady a

New member
יש לי הרבה רעיונות.אכתוב מחר .את

יכולה להכין מלא עפרונות כמו שהכנתי ליובלי שלי.

smady a

New member
ואת יכולה להכין לכל ילד תליון

מעניין. אני הכנתי עם יובל שלי גם תליונים מדאס יצאו חמודים. וכל ילד צבע. וחיבר חוט. את יכולה לעשות את הנושא בסגנון......של אינדיאניםםםםםםם. וכל הנושא...

למעלה