מתנה ליום הולדת

Artoo Detoo

New member
מתנה ליום הולדת

אבא שלי שומע פינק פלויד בערך מגיל 10, מה שגרם לי להכיר אותם בגיל מוקדם ולהפוך אותם ללהקה האהובה עליי, כמו אבא שלי. השבוע לאבא שלי יש יום הולדת וחשבתי לקנות לו מוצר פינק פלויד איכותי. חשבתי לקנות לו את הספר של ניק מייסון, אך מאחר שהוא לא תורגם לעברית זה כבר לא בתכנון (ממש אין לו בעיה עם אנגלית, פשוט אין לו סבלנות לקרוא ספר שלא בעברית). ואז חשבתי על הדיוידי של P*U*L*S*E, שעדיין בתכנון. יש לכם/ן המלצות מה לקנות? ואם אפשר לפרט בקצרה על כל דבר? אני כנראה יקנה את המתנה עוד היום. תודה מראש!

The Walrus

New member
לא אוהב את הDVD

אבל הרוב הגדול של האנשים אוהבים אותו, אז הייתי ממליץ לך לקנות אותו. בעיקרון אני בכלל לא אוהב שום דבר שהם עשו אחרי בשם 'פינק פלויד' אחרי שווטרס עזב, אז זה לא חוכמה. בקיצור - לך על הDVD...

The Walrus

New member
ואו סתרתי את עצמי לגמרי

אני מציע לך לקנות אותו כי הוא מאוד מושקע ומאוד יפה, 90% מאוהדי הפלויד יאהבו אותו... אני לא אוהב אותו ספציפית בגלל שאני לא אוהב את המוזיקה עצמה שפינק פלויד אחרי שווטרס עזב, וגם השירים האהובים עלי מהתקופה הזאת לא נמצאים בDVD (מרונד, wearing the inside out). גם הבחירות של שירי הפלויד די חרושות לטעמי (another brick in the wall, לדוגמה). אבל בכל זאת תקנה אותו, לדעת רוב האנשים הוא ממש טוב.

Anuerysm

New member
גם אני לא אוהב את הפוסט ווטרס

אבל לדעתי (למרות שהרבה יחלקו), הביצוע לדארק סייד מאוד נחמד, במיוחד מאני וטיים וגם זאת הופעה וויזואלית נחמדה מאוד, מושלמת לדיוידי.

The Walrus

New member
דווקא בגלל שהיא ויזואלית

לא יצא לי לראות את הdvd החדש, אבל ראיתי את הצילום הישן ורוב הזמן ראו רק או את הסרט על המסך, או את התאורה והאפקטים... אני מעדיף DVDים כמו meltdown של גילמור...

rozgil

New member
קנה לו טלויזית פלאזמה 42 אינץ

יום הולדת שמח ........

gayyyyy

New member
אם הייתץי פה כדי להציע לך היתי מציע

לך לקנות לו את הסרט של HE WALL אבל אני מניח שכבר יש לו. בהחלט סרט משובח.

למעלה