מתנה ליום הולדת

oversensitived

New member
מתנה ליום הולדת

אני מתאר לעצמי שלכולם יש הרבה רעיונות ואשמח לשמוע את כולם. מתנה לבן אדם מאוד קרוב, אישה שעובדת קשה מאוד, אם ל 5, אין לה זמן לעצמה, סובלת מהשמנה, תת פעולת בלוטת התריס(לוקחת אלטרוקסין) לחץ דם גבוה ובעיות של גיל המעבר(מתבטא בעיקר בגלי חום) ומתעקשת לברוח מרופאים כבדרך קבע. אני כל שנה שובר את הראש ובסוף נותן משהו סתם, שמשמח, בדמות מוזיקה\ תחביבים אחרים של הגברת היקרה. אני חש וממש מרגיש שהשנה זה הכרחי(ואני יותר ממוכן להשקיע כסף רב) לתת מתנה שתשפיע בצורה עמוקה על סגנון החיים והבריאות הנפשית והפיזית! תודה רבה מראש!

0 אור 0

New member
צריך להשקיע לא רק כסף אלא בדיקה יותר מפורטת

של ההתאמה האישית, אבל הכיוון יכול להיות של סדנה אישית מרוכזת, או של סדרת כמה טיפולים הוליסטיים או מנוי לקורס יוגה של מורה מעולה באיזור מגוריה סדנאות יכולות להיות מכמה כיוונים - חשבתי על כיוון של סדנאות כמו "קול באשה אהבה " של שירי גורפינקל, או סדנאות של שון אפרימה - שמיועדות בדרך כלל לנשים, ונותנות המון לגיטימיציה להפתח ולרצות לעצמי, אבל מהצד הכיפי , חויתי (שירי יותר מהכיוון של קול ותנועה, שון יותר מהכיוון של שמאניזם, אבל יש גם תנועה וצליל ונגיעה בפתיחה של המיניות). העבודה היא בלחרוש את הסדנאות הקיימות כי יש הרבה ואולי יש משהו יותר מתאים לה (תנועה אני כבר חושבת על עוד שניים - תדרים בתנועה של רוית יסעור, ריו אביירטו), יש גם כיוונים שבאים ממקומות אחרים כמו פלייבק גם טיפול צריך להתאים אישית - אם היא בורחת מרופאים, אז אולי היא לא תרציה להגיע לנטורופת או למטפל ברפואה סינית, אבל כן תהיה מוכנה לרפלקסולוגיה או שיאצו (וצריך לדאוג שהמטפל יהיה רב תחומי כדי שיוכל להציע הרחבה של הטיפול לתחומים הנוספים), ואז אפשר לקנות לה כרטיסיה של סדרת טיפולים בהצלחה

למעלה