מתנה ליולדת

miss blue

New member
מתנה ליולדת

היי לכולן,
חברה מאוד טובה אמורה ללדת תאומים (בנים) בעוד כחודש. אני מאוד רוצה לקנות לה משהו שישמח ויעזור לה, אבל לא יודעת מה. אותה אי אפשר לשאול (אחת מאלו שלא רוצה להטריח אנשים ואומרת שלא צריכה שום דבר, מעצבנת
) אז באתי להתייעץ איתכן. את כל הדברים ההכרחיים היא כבר קנתה , אז בא לי לפנק אוהבת במשהו שהיא אולי לא הייתה קונה לעצמה אבל תשמח לקבל. רעיונות?

תודה מראש,

miss blue

משלוח ממסעדה שהיא אוהבת

אני עדיין זוכרת באהבה גדולה כשחברה שלי באה לבקר במחלקת יולדות, יומיים אחרי הניתוח הקיסרי (אחרי שבררה עם בעלי שמותר לי כבר לאכול רגיל) - ביד אחת דיסק עם אוסף שירים שצרבה עבורי (היום זה יהיה קובץ פלייליסט בטח), וביד השנייה מגש ענק של פיצה, מהפיצריה האהובה עלי. אחרי אוכל בית החולים שאני מתעבת - זה היה כיף צרוף.

אותו דבר אפשר גם לשלוח לה הבייתה - אוכל ממקום שהיא אוהבת, שיפנק אותה

iron lung

New member
אם את רוצה ממש להשקיע

או יכולה להשתתף עם חברות אחרות, הייתי קונה לה לילה של שינה - כלומר שוכרת עבורה מטפלת ללילה. נכון, זה עניין של ״טעם״ ויכולת לסמוך, אבל קשה לי להאמין שיש אמא לתאומים שאחרי חודש בבית לא תשמח ללילה של שינה. זה מה שאני הייתי רוצה.

רעיונות

יש דברים שרוב האנשים לא קונים לעצמם, בטח לא אם מביאים בחשבון שיקבלו מתנות והם גם לא הכרחיים ממש בהתחלה. לדוגמא - אוניברסיטה, משטח פעילות, שמיכת פעילות לבחוץ, טרמפולינה (ממליצה בחום על טרמפולינה של טייני לאב שמוכרים בשילב, היתרון שלה הוא שהתינוק יכול גם לישון בתוכה בשכיבה ואפשר לשים אותו לישון ליידך בכל מקום בבית והמובייל שלה הוא בייבי סיטר ממש מעולה!), מוביילים למיטות, צעצועים לעגלה או לסלקל, מראות שתולים ברכב ומאפשרות לראות את התינוק בסלקל בזמן נסיעה.
את יכולה גם להציע לה משהו ספיציפי לפני שאת קונה ולבדוק אם היא רוצה, אני הייתי עסוקה מאוד בלרוץ להחליף מתנות בחודשיים הראשונים וזה היה מתיש.

מסאג׳ מפנק

אחרי ההריון הכבד והטיפול בשני קטנטנים הכי נהנתי משני טיפולי מסאג׳ שקיבלתי
שעה של שקט פינוק וטיפול לשרירים העייפים (בנינו גם נמנמתי קצת כי הייתי מותשת)
לסיכום שווה!!!!!

dafi50

New member
גם אני קיבלתי כזה וזה בהחלט מה שהכי נהניתי ממנו! רעיון מעולה

וראיתי שיש עכשיו שובר במאמא גורו למסאג' כזה..תמיד יוצא זול עם קופונים ושוברים וכאלה.
זה הקישור.
ובאופן כללי אני מחובבות המסאג'ים כך שזו מתנה טובה תמיד בכל אירוע :)

biggreentree

New member
מכונת נספרסו!

קפה קפה ועוד קפה!!!! ויש גם משלוחי חיתולים דרך האגיס או פמפרס לא זוכרת אבל מגיע ארגז עם מלא חיתולים (בננו תאומים גומרים אותם בשבוע) מגבונים ומשטחי החתלה.

תכלס

זו החברה הכי טובה שלי בחופשת לידה הזאת.
ולגבי החיתולים, סיקרנת אותי ונכנסתי לבדוק והגעתי למסקנה שזה יותר יקר מהסופר פארם, לפחות למידות שאני כרגע קונה (1+2), אז זה לא כזה שווה.

שלגיה60

New member
חחח גם אני בעניין...

אגב, לא יודעת איזה קפסולות אתן קונות אבל אני לאחרונה קונה מקפה ג'ו וממש ממש טעימות. (יש להם גם תערובת אקסטרה סטרונג
)

וואלה? וכמה עולות?

באסה שלא ידעתי, הייתי שם לפני יומיים... אני קניתי כל מיני תערובות של נספרסו וניסיתי (יש להם משלוח חינם אם קונים 100 קפסולות), עדיין צריכה לחסל את כל אלה שפחות אהבתי.

שלגיה60

New member
עונה...

אני קניתי בסניף מנטה בתחנת דלק (ככה תופסת שתי ציפורים במכה אחת...) 6 מארזים ב- 90 ש"ח (יוצא 1.5 לקפסולה)

אפשר לקנות גם בסניפים (אם אני זוכרת נכון יש מבצע 3 + 1 ב 60 ש"ח)
ואמרו לי שאפשר גם באינטרנט אבל לא ניסיתי אז לא יודעת כמה עולה...

הרבה יותר זול משל נספרסו...

שלגיה60

New member
לדעתי חזק

אבל את יודעת שלאחד יכול להיות חזק ולשני לא...

ממליצה לך פשוט לנסות.. אני אוהבת גם את התערובת ג'ו

ניסיתי את הג'ו

לא אהבתי, מאוד חלשה

לא חשבתי לנסות את האקסטרא סטרונג כי בנספרסו קניתי אחת חזקה והיתה לי מרה מדי (לספל קטן של קפה הפוך).
נראה לי שאחזור לנספרסו למרות המחיר, לפחות כל עוד אני בחופשת לידה וצריכה לפצות את עצמי על הימים הקשים...

שלגיה60

New member
גיפט קארם לסופר פארם

אני קיבלתי וזה מאוד עזר לי בהתחלה לקנות חיתולים, מגבונים וכל מיני דברים שהייתי צריכה.

כל מה שיכול לעזור לה ולהקל על העומס

לדעתי, מנסיון שלי אישי, העומס אחרי לידת תאומים יכול להיות רב, גם מבחינת ה"עניינים", התמודדות, עומס עבודה
מסביב לשעון וכ'.
אולי באמת מימון של דברים כמו עזרה נוספת בבית, בשלנית, ייעוץ הנקה, זיכוי לרכוש מה שצריך בהמשך,
כי הבהתחלה אפשר לקבל המון דברים של תינוקות קטנים ואז אחכ פתאום צריך מיטות אחרות, עגלה אחרת ועוד....
מעבר לזה פינוק לאמא - יש ספרים מקסימים על אמהות, אני יכולה להמליץ. משהו מחזק...

נכון שפנאי זה מצרך נדיר עם תאומים

אבל אני קניתי לחברה שילדה שובר לטיפול ספא אישי דרך האתר של מאמא גורו היה עליו מחיר טוב והיא כמובן שמחה להתפנק (חמותה ואמה התגייסה למשימה של שמירה על התאומים). היא אמרה שהיה מושלם ושזה בדיוק מה שהיא היתה צריכה!
תכל'ס זה תקף לשנה ככה שהיא תלך מתי שנוח לה ואפשר לבחור איזה ספא שרוצים מתוך הרשימה. צרפתי לך קישור במידה ואת מעוניינת.

למעלה