מתנה ליולדת.

shellyland

New member
מתנה ליולדת.

הברית היום בשעה אחת וחצי. משהו שקל למצוא ליד העבודה. רעיונות?

shellyland

New member
ילד ראשון.

לא יודעת באיזה תקציב. מה מקובל? מדובר בחברה מאוד קרובה.

צימעס

New member
קני בסופר/חנות טבע אגוזים ופירות יבשים

(שקדים, קשיו, ברזיל, פקאנים... חמוציות, צימוקים) תערבבי אותם, ותשימי בכמה פלסטיקים עם מכסה. תצרפי לזה בקבוק מיצנבים (עדיף של שדה אליהו) מציל ומחייה נפשות. מנסיון.

צימעס

New member
תלכי לחנות טבע/לסופר

קני כמה סוגי אגוזים (שקדים, קשיו, פקאנים), וקצת פירות יבשים (חמוציות!). גרעיני דלעת גם מוצלח פה. תערבבי, ותשימי בכמה פלסטיקים (כלומר עם מכסים). תוסיפי לזה בקבוק מיץ ענבים (הכי שווה זה ההוא של שדה אליהו). יש מצבים שזה ממש מחיה נפשות.

shellyland

New member
עשיתי קופסה יפה (400 ש"ח)

של מה שאמרת ועוד דברים שיקלו עליה, כמו שמן לבנדר בשביל התפרים, תה שמסייע בייצור חלב, קרם לפטמות סדוקות, ממרח שקדים וכיו"ב - הכל מחנות הטבע המקומית. המוכרות החמודות, שממש התלהבו מהרעיון לעשות קופסה שכזאת ליולדת, הוסיפו גם כמה צ'ופרים משלהן ע"ח הבית ויצא ממש יפה ומכובד. תודה על הרעיון.

צימעס

New member
הערה מקצועית

יש מעט מאוד קרמים סבירים לפטמות סדוקות (רובם לשימוש חיצוני בלבד, כלומר אור לתינוק לינוק אחרי שמרחת, וצריך לנגב), וכולם לא פותרים את הבעיה (אחיזה לא טובה) אלא רק מקילים (במעט) על הכאב. (איך את קונה דבר כזה בלי לשאולותי אם צריך?)

אטיוד5

Active member
חבילת טיטולים

פעם הצלחתי להעליב חבר לעבודה עם המתנה הזאת, אולי גם את תצליחי אם זה מה שבא לך לעשות. אני נתתי בתום לב, חשבתי שזאת מתנה מצוינת - מתכלה במהירות, לא מותירה עקבות, מקלה על הכיס המשפחתי - מה עוד צריך?

אטיוד5

Active member
כבר מאוחר מדי

אבל דפקא נראה לי שצימעס היתה לוקחת את זה בחיוך. באותה הזדמנות, שיגדל למצוות לחופה ולמעשים טובים. בימינו, כשהבריות עושין זה/זו את זה/זו, נוספה משמעות נחמדה ל"מעשים טובים".

shellyland

New member
בהחלט מגניב.

אני מציעה לנצור את הרעיון הזה לדראון עולם הפורום. הרבה יותר מוצלח מבגדים וצעצועים.

shellyland

New member
בפורטוגזית אומרים על אחד כזה שהוא

"גמר להוולד", היינו: נולד ממש הרגע. איזה ספרים הוא יכול לקרוא? מה גם שבשלב הזה של האחיים שלו, האמא שלו מעניינת אותי הרבה יותר ממנו.

צימעס

New member
כשהגענו לרואת אילו מתנות קיבלנו ללידת התאומים

גילינו שם את ספר הפילפילים - ספר שמכין (על הפנים) אח ללידת האח החדש שלו. במיתולוגיה המשפחתית נאמר שהיו לנו 58 דקות לקרוא אותו לגדולה לפני שנהיה לה אח חדש.

ובמשפחה שלי אומרים

שספרים תמיד צריך. פעם אחרונה שחברה שלי ילדה קניתי ספר גם לה וגם לילוד.

בדיוק עכשיו זה הופיע אצלי בעבודה ללימודים

שהמוהלים בתוניס היו נותנים מתנות לילדות, והמתנות היו עם סמל של מזל - חאמסות, קמיעות, וכיו"בים דומים

למעלה