מתנה לחמות..!!!

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
מתנה לחמות..!!!

כן זו לא בדיחה... חמותי שתחיה תהיה עוד שבועיים בת 60 ואנחנו מחפשים בנרות רעיון למתנה נחמדה ומקורית עם קורטוב של סמליות (ושלא תעלה בגלל כל הדרישות האלו 1,000 ש"ח...) לאשתי זה חשוב מאוד ג\כי היא גם בת יחידה, אז... אם למישהו יש רעיון נורא נורא אשמח

חני ב

New member
שבת שלום

גם חמותי עוד חודש בת 70 ואנו ארגנו לה ולחמי לילה באחוזת זמארין, הכולל 2 טיפולי מסאג' ועוד טיפול אחד. המחיר כולל ארוחת בוקר. את אותה המתנה נתתי להוריי לכבוד יום הולדתם ה- 60 והם מאד נהנו.

12אניהיא

New member
באותו נושא

לבעלי יש יומולדת שבוע הבא... ואני רוצה להפתיע אותו לשם שינוי בלי מסיבות וחברים. מה כדאי?

חני ב

New member
מה בא לך

או יותר נכון מה בתקציב? מתנה או לילה במלון או צימר?

חני ב

New member
רעיונות

שבעלי עכשיו נתן לי עבורך: מסאז' (עשיתי לו כהפתעה לפני שנה והיה מאד מבסוט). אחרי המסאז' ארוחת ערב זוגית. מה עם שעון? משקפי שמש? ארנק? תיק לעבודה? מנוי לירחון כמו אופנים, רכב, אופנועים? שיהיה במז"ט בכל מקרה.

kimo

New member
חשבנו על זה, אבל...

יש להם כרגע בעיה טכנית בלצאת מהבית אפילו רק ללילה אחד בגלל זה אנחנו מחפשים מתנה מקורית אבל חומרית, כזאת שנותנים יש עוד רעיונות ב ב ק ש ה . . . ? ?

חני ב

New member
אם יש לה איזשהו תחביב

למשל אם היא מציירת - אז ספר על אמנות. אם היא מצלמת אז ספר על צילום. מה עם תכשיט? משהו חשמלי לבית/מטבח כמו מכונת קפה? (נכון שזה לא ממש אישי אבל מנסה למצוא רעיונות).

kimo

New member
וואלה..

התחביב \ עבודה שלה זה התעמלות. גם מתעמלת וגם מורה להתעמלות בכמה מקומות.. נבנה את השם שלה כמו לוגן ונעשה לה חולצה מדליקה לאימונים עם הלוגו (השם) שלה מקדימה ומספר (אני חשבתי 60 בגלל היומולדת, אחרי וטו נחרץ מאישתי יהיה המספר 1 ....) . זה יהיה המתנה מהילדים שלנו.. עכשיו נשאר רק מתנה מאיתנו וזהו... בהחלט שאבתי את ההשראה מכם - מלא תודה ואם יהיו עוד רעיונות - אשמח לאללה

אולי...

לוח שנה עם תמונות של המשפחה, בכל חודש תמונה אחרת.... אם את רוצה אני אשיג לך את מספר הטלפון.

למעלה