מתנה לחמות

nikit1

New member
מתנה לחמות../images/Emo12.gif

לחמותי היה יום הולדת 50 לפני זמן לא רב ובגלל שהיו עוד הרבה אירועים (ביניהם החתונה) היא לא רצתה לחגוג אז. עכשיו נראה לי שכבר הגיע הזמן לעשות לה משהו (אנחנו ביחסים מצוינים) ואין לי מושג מה! הבנים שלה הם...בנים ואין להם רעיונות כך שהחלטתי לקחת יוזמה. בכ"ז, זה יום הולדת חשוב ואני רוצה שנקנה לה משהו מיוחד וכיוון שהמתנה תהיה משלושת הבנים וממני והתקציב הוא לא קטן. יש רעיונות? אגב, היא אשה מאד צנועה ומתנה כמו יום פינוק בספא לא תדבר אליה...אנא עזרתכם!

ניצניצ

New member
רעיון משפחתי../images/Emo62.gif

ההורים שלי היו לפני שנה בני 50 ובגלל ששניהם טיפוסים מאוד משפחתיים ומה שמשמח אותם זה פשוט להיות כולם יחד אז: שכרנו כמה צימרים בגליל (אחד לי השני: לי ולבן זוגי, לאחיי ולחברותיהם) לסופשבוע שכלל טיול (עכשיו זו עונה מצויינת), פיקניק "על האש" שהיה גיבוש כיפי (הכוונה לכל ההכנות) וגם מסעדה. בערב בצימרים חגגנו את ימי ההולדת עם עוגה, פרחים ומתנות אישיות (קטנות). היה ממש מוצלח! אני לא יודעת אם ה´משפחתיות´ היא גם אצל חמתך כל כך משמחת וחגיגתית אבל אם כן שווה לחשוב על משהו כזה. אם המשפחה ´יצירתית´ אפשר לארגן בעלות לא הסטרית סופשבוע שכולל הליכה לחיק הטבע, סדנת ציור בטבע או טאי צ´י. מנסיוני במתנות ימי הולדת למי ש´יש לו הכל´- עדיף לדעתי להשקיע במתנה חוויתית ופחות במשהו חומרי. מקווה שעזרתי

pumpkin

New member
פתאום נזכרתי

קודם כל אם לא עשית להם עדיין אלבום של החתונה אז זוהי הזדמנות טובה. בתוספת ברכה כמו "תודה על העזרה והתמיכה באירגון השמחה , אוהבים הילדים." אני הפתעתי יום אחד את ההורים שלי ובארוחת יום שישים התגנבתי לחדר העבודה ומילאתי את כל השולחן בתמונות מהחתונה + 2 תמונות בסטנד + הברכה הנ"ל , ההורים שלי פשוט התקשרו בוכים מאושר . (פשוט אך מרגש ומעריך את ההורים ). לגבי מתנה יותר חומרית : אם חמותך מדליקה נרות שבת , אפשר לקנות לה מן שרביט מכסף שאיתה מדליקים את הנרות (להשיג בחנויות של כלי כסף בערך 100 ש"ח),זוהי מתנה מאוד יעילה ושימושית. אפשר גם באותה חנות , תיבת תכשיטים מעץ שהמיכסה שלה הוא כסף (יש באותו סגנוןגם קופסאות לתה) (600-700 ש"ח) ועוד מכסף אפשר גם צלחת למצות (אבל זה כבר לבית ולא ממש לה) מקווה שעזרתי

יעלי2

New member
מה עם לוח שנה../images/Emo13.gif

כזה שיש בו 12 חודשים (שיתחילו ויסתיימו בחודש יום ההולדת שלה), ובו בכל חודש תמונה אחרת: תמונה שלה כילדה (שחור לבן), תמונה מהחתונה שלהם, תמונה של הילדים, תמונה שלכם מהחתונה ועוד. העלות כ 160 ש"ח, זמן עבודה כיום ואין בעיה עם גודל התמונות (אני עשיתי במיילבוקסס). מאוד מאוד מרגש. כמו כן, אפשר להזמין אותה להצגה שהיא מאוד רוצה לראות או למופע של זמרת אהובה. מקווה שנתתי רעיונות. (אגב הנ"ל כבר נוסה אצלינו וקצר הצלחה, אבל זה תלוי באופיה).

תמרה*

New member
אני הולכת על הצעות יותר בנליות

תכשיט תיק יפה אני זוכרת איך אמא שלי אהבה ללכת עם הדברים שהיא קיבלה מאיתנו לימי הולדת וכשהיו מחמיאים לה היא היתה מספרת בגאווה שקיבלה את זה מהבנות שלה

יעלי2

New member
בהמשך לתמרה../images/Emo140.gif

אולי תקנו לה תיק יפה כמו שצריך, מעור ליום יום (או ארנק) ותבקשו שיטביעו בתוך התיק : לאמא היקרה באהבה ליום הולדתך. תאמיני לי שלא צריך לכתוב לאיזה יום הולדת והיא תשמח בזה מאוד.

שמופית

New member
אולי ללכת על משהו שהיא אוהבת...

או איזה תחביב ? אמא שלי למשל, אירגנה לעצמה מסיבת ריקודים ליומולדת ה 50. זה לא צריך לעלות כמו חתונה (מקום, דיג´יי ואוכל) ואצל אמא שלי היה שמח לאללה וכולם רקדו ונהנו. אם היא לא חסידת ריקודים, אולי אפשר לשלוח אותה ואת בעלה לסופ"ש ? האמת היא שגם אני אף פעם לא יודעת מה לקנות לחמותי ותמיד זה או ספר או תיק, שלא כמו אמא שלי שאני יודעת בדיוק מה היא אוהבת או רוצה.

יש לי רעיון נחמד

אפשר להכין לה שיר " שיר בהפתעה" מכירים את זה? יש חברה שכותבת ומלחינה שיר מיחוד לבן אדם שרוצים לפי כל מיני מאפיינים שמוסרים להם על אותו אדם. אני עשיתי את זה ללירון באחד הימי הולדת וזה נורא מרגש. ואז אפשא להכין לה כזה שיר, וללכץ כולם לחגוג במסעדה, ולבקש שישימו שם את השיר . זה נורא מרגש. לירון כמעט התעלף ... וזה לא יקר בערך 250 שקל.

kisses

New member
אני חושבת שהרעיון הכי נחמד

זה אולי לקחת את התמונה הכי יפה שלי ולעשות ממנה פאזל כזה כמובן בגדול. בנסוף לכך אפשר לפנק אותה במסעדה נחמדה ואולי להוסיף תכשיט כמו שרשרת או צמיד יפה מזהב ויהיו משובצים לו מספר יהלומים קטנים. שיהיה במזל טוב שלך ליאת

kisses

New member
התבלבלתי התכוונתי לשלה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איזה פאדיחה

nikit1

New member
תודה על שפע הרעיונות!../images/Emo140.gif

האמת שהיום בערב ראיתי שרשרת מדהימה ב"גראס" וקניתי לה אותה, כך שכנראה נלך על קופסת תכשיטים עם חריטה על המכסה ונשים לה את השרשרת בפנים. שוב תודה!

ניצניצ

New member
ל kisses ורויטל ולירון../images/Emo124.gif

אני חושבת שהשירשור הזה מצויין וכמעט כל אחד נתקל בשאלה מה לקנות להורים/חמים/אחרים. לכן תהיתי אם אפשר להעלות אותו לשורה הצהובה למעלה?! אני לא יודעת מי יכול לעשות זאת, בכל אופן אני לא יודעת איך... תודה

למעלה