מתנה לחג

מתנה לחג

היום, יום חופשי מהעבודה ,יצאתי לעיר לקנות מתנות לחג. במרכז המסחרי קיבלתי מתנה משלי בצורת התקף למזלי ללא איבוד הכרה.נפלתי והתכווצתי ולבסוף נשכבתי ללא כוח על הריצפה . כל הסקרנים הפכו לרופאים .אי אפשר לתאר את רמת הבושה והעלבון שהרגשתי. ביקשתי שלא יזמינו אמבולנס אלא את בעלי. אני כבר שבועיים עם דפלפט ,התקפים ונשירת שיער איומה. חוץ משיחת יעוץ עם הנוירולוג שטוען שצריך להסתגל לתרופה, אני שואלת אתכם ואת אלוהים איך מסתדרים עם הבושה? עם המתח לקראת ההתקף הבא? ועם כמויות השיער שנשארות לי ביד בכל פעם שאני נוגעת בו. כמה חוסר אונים יש במחלה הארורה הזו.אני בדרך כלל בן אדם כל-כך אופטימי ופתאום אני מוצאת את עצמי מבוהלת,מפוחדת כמו ילדה קטנה שהלכה לאיבוד ולא מוצאת את הדרך.

שרון288

New member
היי לילי!

היי... טוב, קודם כל, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. אני מבינה את אי הנעימות, את הרגשת חוסר האונים אשר נובעת מהבלבול והפחד שההתקפים האלה שלא ניתן לצפותם הופכים מנת חלקך. מה שכן, אני יכולה להבטיח לך שלאחר זמן לא ארוך, הגוף שלך יסתגל, ואם תקחי את הכדורים האלה כמו שצריך, מקרים כאלה כמעט ולא ישנו. אני למשל, לוקחת דיפלפט מגיל 16 (כעת בת 23), ובזכותם נמנעתי מהתקפים כמעט לגמרי (היו לי התקפים כשלא לקחתי בחוסר אחריותי את הכדורים). הם ממש עוזרים. מה שכן, שמנתי בגללם, אבל למזלי הייתי רזה מאוד קודם, כך שזה התאזן....ברור שהייתי מעדיפה להשאר כוסית, אבל נו שווין :) הקיצר- אל דאגה...תתרגלי מהר אליהם.... ועוד טיפ- לי לפחות הכדורים גרמו לתלות פסיכולוגית, כי הם מייצבים לי את מצב הרוח....(אלה כדורים שלוקחים אותם גם חולי מאניה דיפרסיה)... שרון

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo24.gif לא נעים מה שאת מספרת

שבועיים זה באמת לא הרבה זמן עם תרופה חדשה. תני לזה עוד זמן. לגבי נשירת שיער והטיפול בה היה שרשור לא מזמן שעסק בזה ואנשים נתנו פתרונות, אמנם חלקקיים. את הפחד וחוסר האונים אני יכול להבין. אני מקווה שכאשר הגוף יסתגל לתרופה ותתאזני תרגישי גם יותר טוב. אם תוך פרק זמן סביר - תני לזה עוד חודש ההתקפים ונשירת השיער ימשיכו תבקשי מהנוירולו לעבור לתרופה אחרת.

ניסית תרופות אחרות?

תגידי ניסית אולי תרופות אחרות? או שתנסי דפלפט כרונו, הוא מתפרק יותר לאט בגוף וזה אולי יקל אליך. אני עם התרופה הזאת(דפלפט) מגיל 14 בערך ואני היום בן 27. יש תרופות נוספות שאני לוקח כמו טופמקס וקפרה(שקפרה התחלתי לפני חודש).

לילי ערב טוב

הצטערתי לקרוא שעברת חוויה כה קשה,אני מאוד מקווה שאת מרגישה טוב יותר עכשיו. עושה רושם לאחר קריאת הדברים שכתבת ב16.9 שיש באמת מקום לפגישה עם נוירולוג בהקדם האפשרי אולי לשם שינוי תרופתי ,בכל מקרה כדאי להיבדק ויפה שעה אחת קודם. כדאי מאוד שתקבעי פגישה עם מומחה מתחום האפילפסיה,ישנם כמה בארץ שהם גם נוירולוגים וגם מומחים בתחום האפילפסיה. תמיד כדאי לקבל חוות דעת נוספת, תרגישי טוב ותשמרי על עצמך: דינה

ruthty

New member
../images/Emo74.gifהי לילי בוקר טוב לך

לפי דעתי עליך לקבוע תור לרופא כמה שיותר מהר כדי לנסות תרופה אחרת זה נכון שהמחלה גורמת לבהלה ולחוסר בטחון אולם אני מקווה שתהי חזקה עד שיעבור הזעם לכבוד ראש השנה אני מאחלת לך שנת בריאות

למעלה