מתנה לחבר גאה

יוסיקר

New member
מתנה לחבר גאה

שלום לכולם.. יש לי חבר ילדות הנמצא בזוגיות גאה כבר 3 שנים. לא מזמן הוא ובן זוגו עברו לגור יחד והם מתכננים מסיבת חנוכת בית בקרוב. אני מאוד מתלבט מה לקנות להם... אחד הדברים שעלו לי לראש הינו הדבר הזה שמצאתי. הוא מדבר איתי ומשתף אותי בפנטזיות שלו וביחסים המיניים שלהם (סתם כי אני החבר הסטרייט היחיד שמוכן לשמוע ולהקשיב
) ונראה לי שזה יכול להיות טוב לפנטזיות המשותפות שלהם. האם יש מישהו כאן שהתנסה בדבר כזה ויכול להגיד לי מה דעתו (זה גם לא זול, ולא דבר שאני רוצה לקנות ככה כחתול בשק)? והאם לדעתכם זה יכול להועיל למע' יחסים שלהם? תודה מראש

yosef 30

New member
יוסיקר שבת שלום

אני מודה שאף פעם לא ראיתי את הדבר המשכולל הזה
. אתה באמת הולך להשקיע במתנה רצינית. קודם כל אתה מרוויח מזה שאתה החבר הסטרייט היחיד שמוכן לשמוע על הפנטזיות המיניות אני בטוח שאתה נהנה לא פחות
ועוד יותר בטוח שאתה לומד לא מעט כמה דברים מעניינם במיטה
. אם אתה חושב שזה מה שייעשה להם טוב, שכך התרשמת. לך על זה. נשמע שהחבר שלך מאוד יישמח. אני אישית עוד לא ראיתי את זה, גם אל כלכך ברור לי איך בדיוק משתמשים בזה. אחרי שאתה קונה להם את זה תשלח לכאן את החבר שלך שיישתף אותנו שגם אנחנו נלמד
. אולי אחד מהחברים במשפחה הייקרה הזאת ייתן לך טיפ נוסף. שבת שלום חבר סטרייט
חיבוק גדול
יוסף

יוסיקר

New member
האמת שגם אני לא בטוח :)

האמת שגם אני לא בטוח 100% איך משתמשים בזה
מה שנראה לי שזה כמו סטראפ און הפוך.. כזה שהאיבר שחודר, במקום להיות מופה החוצה בשביל לחדור לפרטנר, הוא מופנה פנימה כדי לחדור לזה שלובש. ואז יש פתח לאיבר של הלובש ובלה בלה בלה חדירהבו זמנית וכל השיט הזה.. אני החלטתי להשקיע וכבר הזמנתי להם. מקווה לטוב. אני אגיד לו לבוא לכאן לשתף אתכם בחוויות אחרי המעשה
שבת שלום וחיבוק בחזרה

יוסיקר

New member
הבעיה שאי אפשר לכתוב הודעה כזאת בלי שזה יראה

כמו פרסומת...

yosef 30

New member
יוסיקר - הכל באהבה נשמה ../images/Emo23.gif

גם אם זו פרסומת, ניתן לבני הבית להנות מזה
. ואם בסוף תקנה להם את זה, נשמח לקבל חוות דעת מקצועית
שיהיה לך שבוע נפלא יוסף

למעלה