מתנה לבר מצוה?

mag2

New member
מתנה לבר מצוה?

חשבתי משחק מחשב האם משחק SIMS מתאים לגיחל בר מצוה?13

yalyul

New member
בהחלט כן

ניתן לרכוש היום אריזה מוזלת של sims בסיסי עם שתי תוספות. מומלץ ביותר ומזל טוב

AYELET1

New member
אופיס דיפו למשל

יש להם כל מיני משחקים שכבר עבר זמן מה מאז שיצאו, ולכן עולים פחות. נדמה לי ש-SIMS הוא בינהם.

לעתים קרובות ילד בגיל בר-מצווה מבין

כבר יותר במחשבים מהוריו, ועבור אחד כזה SIMS זה כבר משחק גן-ילדים. למשל אחד אבנר הקורא לעצמו Bill Gatesss בפורום "תמיכה טכנית" - 13 ועוד אולי חודשיים. אך שם בכיסו הקטן הרבה מהמשתתפים המבוגרים. לכן חייבים לבדוק היטב את רמתו של מועמד המתנה, כדי לא לפשל בגדול.

ובתור הצעה מעשית למתנה - גם קשורה

במחשבים = אנציקלופדיה Encarta של Microsoft - גירסא אחרונה. מתקינים ותהיה לו הנוחיות לגשת על המקום בכל נושא. אומנם היא באנגלית אך נרחבת ביותר ומכסה גם המון מושגים מחינו כאן בישראל, וכמובן - כאלה אוניברסאליים מכל העולם, כולל תנ"ך, מתימטיקה, גיאוגראפיה ( כולל מפות מעודכנות ), מוזיקה ( כולל קטעים להשמעה, המון סירטונים על כל מאורעות העולם, זואולוגיה, בוטניקה ומה לא. גם חומר בידורי, וגם חומר לימודי מעבר לכיתת י"ב בהקשת מקש...

לא

אחרי התייעצות משפחתית המרחף שלי אומר שזה לא ממש מתאים. זה מיושן . זה לא לגיל. אבל אני אומרת...למה לך לשבור את הראש. תקני איזשהו משחק מחשב עם פתקית החלפה בראש גדולה הוא כבר ידאג להחליף את זה למה שמעניין אותו ושלום על ישראל.

mag2

New member
תודה לכולכם קניתי כבר איזה משחק

מחשב מכובד מהגירסה האחרונה עם פתק החלפה ואפילו רשמתעי נא לא לפתוח עם מוניינים להחליף וזהו

למעלה