מתנד לסחרני יום

מצב
הנושא נעול.
מתנד לסחרני יום

מתנד לסחרני יום

והנה מתנד שעלול לשמש לכם לעזר לאלה מכם הסוחרים ביומי . יש לבנות גרף עמודות יומי של 30 דקות , כאשר פתיחה גבוה נמוך קובע ילקחו כל 30 דקות. 30 הדקות הראשונות הם הקרטיות כאשר נתחום לנו שני קווים אחד הגבוה של ה 30 דקות הראשונות והשני של ה 30 דקות הראשונות . במידה והסגירה של ה 30 דקות הבאות יהיה גבוה מהגבוה של ה 30 דקות הראשונות יש ללכת לונג ולסגור אותו בסוף יום. ולהיפך אם הסגירה של ה 30 דקות הבאות נמוכה מהנמוך של השלושים דקות ראשונות יש ללכת שורט ולסגור בסוף היום. דבר נוסף אם במהלך היום אחת העמודות חותכת את אחד הקווים ששרטטנו בתחילת היום אזי יש להפוך את הפוזציה. אחוזי הרווח של השיטה הזאת עומדים על 75% הצלחה נסו ותראו כריש

menimor

New member
מסחר יומי

מסחר יומי

מתנד לסחרני יום והנה מתנד שעלול לשמש לכם לעזר לאלה מכם הסוחרים ביומי . יש לבנות גרף עמודות יומי של 30 דקות , כאשר פתיחה גבוה נמוך קובע ילקחו כל 30 דקות. 30 הדקות הראשונות הם הקרטיות כאשר נתחום לנו שני קווים אחד הגבוה של ה 30 דקות הראשונות והשני של ה 30 דקות הראשונות . במידה והסגירה של ה 30 דקות הבאות יהיה גבוה מהגבוה של ה 30 דקות הראשונות יש ללכת לונג ולסגור אותו בסוף יום. ולהיפך אם הסגירה של ה 30 דקות הבאות נמוכה מהנמוך של השלושים דקות ראשונות יש ללכת שורט ולסגור בסוף היום. דבר נוסף אם במהלך היום אחת העמודות חותכת את אחד הקווים ששרטטנו בתחילת היום אזי יש להפוך את הפוזציה. אחוזי הרווח של השיטה הזאת עומדים על 75% הצלחה נסו ותראו כריש
אני ממליץ בחום לא לעסוק בטח שלא ב ת``א אם הנאסדאק סוגר כמו שהוא נראה עכשיו אפשר להגיד את הקדיש כבר היום בלילה

מני אולי תסביר לי מה הקשר

מני אולי תסביר לי מה הקשר

מסחר יומי אני ממליץ בחום לא לעסוק בטח שלא ב ת``א אם הנאסדאק סוגר כמו שהוא נראה עכשיו אפשר להגיד את הקדיש כבר היום בלילה
אם אתה טוען שלא לעסוק בכלל בבורסה למה אתה בכלל מנתח אותה . לא מובן לי ? אין ספק שלהרויח כסף בבורסה אף פעם לא היה קל אולם אם יודעים איך לסחור המלאכה נעשית קלה יותר. לכן אני מביא לפורום מעט מהשיטות שמלוות אותי במהלך המסחר היומי שלדעתי הוא הטוב ביותר מכיוון שבסוף היום אני הולך ללא פוזציה ליום שלמחרת (למעט איתותים חזקים) כריש

menimor

New member
מסחר

מסחר

מני אולי תסביר לי מה הקשר אם אתה טוען שלא לעסוק בכלל בבורסה למה אתה בכלל מנתח אותה . לא מובן לי ? אין ספק שלהרויח כסף בבורסה אף פעם לא היה קל אולם אם יודעים איך לסחור המלאכה נעשית קלה יותר. לכן אני מביא לפורום מעט מהשיטות שמלוות אותי במהלך המסחר היומי שלדעתי הוא הטוב ביותר מכיוון שבסוף היום אני הולך ללא פוזציה ליום שלמחרת (למעט איתותים חזקים) כריש
כדי להרוויח בבורסה צריך לעבוד באופן שיטתי עם המגמה הראשית ולא לנסות לתפוס כל תיקונציק אנטי מגמתי. במניות אין כרגע כל טעם ליסחור מפני שהמגמה די ברורה אז את התיקון הראשון בנאסדק מ 3200-4000 היה טעם לקחת מפני שהתיקון הראשון הוא צפוי ואלים לאחר מכן התיקונים קטנים יותר ולא כל המניות משתתפות ורמת הסיכון להיתפס עולה בצורה קיצונית .אז מה נשאר אופציות בארץ ובחול. בת``א בהחלט כיף ליסחור השוק תנודתי ונזיל בצורה בלתי רגילה וגם פה אין טעם לחפש מהלכי לונג כשהשוק במכירות יתר לצאת מהשורט ולהמתין להזדמנות הבאה (בעיקר שורט קול) ובנאסדאק ממליץ לפעול רק למי שמכיר את המניות גם כאן בעיקר שורט קול על המניות היקרות ויש מאות השוק במכירות יתר ליסגור וחוזר חלילה זה לא רק נשמע פשוט זה באמת פשוט כל מה שצריך זה אמונה שהשוק גמור ומשמעת עצמית גבוהה בעיקר בסגירת הפוזיציות וההמתנה להזדמנות הבאה

ursus

New member
כמה שאתה צודק מנימור ולכן

כמה שאתה צודק מנימור ולכן

מסחר כדי להרוויח בבורסה צריך לעבוד באופן שיטתי עם המגמה הראשית ולא לנסות לתפוס כל תיקונציק אנטי מגמתי. במניות אין כרגע כל טעם ליסחור מפני שהמגמה די ברורה אז את התיקון הראשון בנאסדק מ 3200-4000 היה טעם לקחת מפני שהתיקון הראשון הוא צפוי ואלים לאחר מכן התיקונים קטנים יותר ולא כל המניות משתתפות ורמת הסיכון להיתפס עולה בצורה קיצונית .אז מה נשאר אופציות בארץ ובחול. בת``א בהחלט כיף ליסחור השוק תנודתי ונזיל בצורה בלתי רגילה וגם פה אין טעם לחפש מהלכי לונג כשהשוק במכירות יתר לצאת מהשורט ולהמתין להזדמנות הבאה (בעיקר שורט קול) ובנאסדאק ממליץ לפעול רק למי שמכיר את המניות גם כאן בעיקר שורט קול על המניות היקרות ויש מאות השוק במכירות יתר ליסגור וחוזר חלילה זה לא רק נשמע פשוט זה באמת פשוט כל מה שצריך זה אמונה שהשוק גמור ומשמעת עצמית גבוהה בעיקר בסגירת הפוזיציות וההמתנה להזדמנות הבאה
יש שלט ענק על הקיר אצלי במשרד: DISCIPLINE הוא אומר. רק לא ברור מדוע אתה מעדיף שורט קול על לונג פוט - בעליות רוח טוב הוא על לונג קול שנקנה נכון ובירידות על לונג פוט גם כשנקנה נכון. אגב אני עדיין חושב שנסד``ק 2200 עד 2300 מהוה תחתית מוצקה שצריכה לשלוח אותנו חזרה ל 2900 אבל השטויות שעושה גרינשפאן עשויות להביא אותנו למפולת מהר משחשבתי על משקל האזהרות שלו בעליות שהיו טובות ליום אחד של ירידות ואז חזרו העליות.

menimor

New member
למה שורט קול

למה שורט קול

כמה שאתה צודק מנימור ולכן יש שלט ענק על הקיר אצלי במשרד: DISCIPLINE הוא אומר. רק לא ברור מדוע אתה מעדיף שורט קול על לונג פוט - בעליות רוח טוב הוא על לונג קול שנקנה נכון ובירידות על לונג פוט גם כשנקנה נכון. אגב אני עדיין חושב שנסד``ק 2200 עד 2300 מהוה תחתית מוצקה שצריכה לשלוח אותנו חזרה ל 2900 אבל השטויות שעושה גרינשפאן עשויות להביא אותנו למפולת מהר משחשבתי על משקל האזהרות שלו בעליות שהיו טובות ליום אחד של ירידות ואז חזרו העליות.
בקניית פוט העיתוי הוא יותר קריטי. קניה לפני הזמן מכניסה אותי באופן אישי למצב פסיכולוגי בו אני לא מצליח למצות את מלא מהלך הירידות כאשר הזמן מתחיל לעבוד לרעתי ולא פעם יצאתי מפוזיציה בטרם זמן בגלל לחץ מנטלי במעבר מהפסד לרווח. אני קונה גם פוטים אבל לא בסטיות הנוכחיות (בנאסדאק כרגע על מניות סטיות תקן 80)לעומת זאת יש לי יכולת עמידה לספוג הפסדים בשורט קולים עד כה כל הקולים שכתבתי נמחקו (למרות שאני סוגר ב 1-3 דולר)

ursus

New member
זו כבר באמת שאלה

זו כבר באמת שאלה

למה שורט קול בקניית פוט העיתוי הוא יותר קריטי. קניה לפני הזמן מכניסה אותי באופן אישי למצב פסיכולוגי בו אני לא מצליח למצות את מלא מהלך הירידות כאשר הזמן מתחיל לעבוד לרעתי ולא פעם יצאתי מפוזיציה בטרם זמן בגלל לחץ מנטלי במעבר מהפסד לרווח. אני קונה גם פוטים אבל לא בסטיות הנוכחיות (בנאסדאק כרגע על מניות סטיות תקן 80)לעומת זאת יש לי יכולת עמידה לספוג הפסדים בשורט קולים עד כה כל הקולים שכתבתי נמחקו (למרות שאני סוגר ב 1-3 דולר)
של פסיכולוגיה...אני דוקא נהנה מהאתגר של לקנות בדיוק בנקודה הנכונה...

Zig

New member
I`m doing the same - Couldn`t agree more !

I`m doing the same - Couldn`t agree more !

מני אולי תסביר לי מה הקשר אם אתה טוען שלא לעסוק בכלל בבורסה למה אתה בכלל מנתח אותה . לא מובן לי ? אין ספק שלהרויח כסף בבורסה אף פעם לא היה קל אולם אם יודעים איך לסחור המלאכה נעשית קלה יותר. לכן אני מביא לפורום מעט מהשיטות שמלוות אותי במהלך המסחר היומי שלדעתי הוא הטוב ביותר מכיוון שבסוף היום אני הולך ללא פוזציה ליום שלמחרת (למעט איתותים חזקים) כריש

Zig

New member
החלק האחרון לא היה לגמרי ברור !

מתנד לסחרני יום והנה מתנד שעלול לשמש לכם לעזר לאלה מכם הסוחרים ביומי . יש לבנות גרף עמודות יומי של 30 דקות , כאשר פתיחה גבוה נמוך קובע ילקחו כל 30 דקות. 30 הדקות הראשונות הם הקרטיות כאשר נתחום לנו שני קווים אחד הגבוה של ה 30 דקות הראשונות והשני של ה 30 דקות הראשונות . במידה והסגירה של ה 30 דקות הבאות יהיה גבוה מהגבוה של ה 30 דקות הראשונות יש ללכת לונג ולסגור אותו בסוף יום. ולהיפך אם הסגירה של ה 30 דקות הבאות נמוכה מהנמוך של השלושים דקות ראשונות יש ללכת שורט ולסגור בסוף היום. דבר נוסף אם במהלך היום אחת העמודות חותכת את אחד הקווים ששרטטנו בתחילת היום אזי יש להפוך את הפוזציה. אחוזי הרווח של השיטה הזאת עומדים על 75% הצלחה נסו ותראו כריש

הסבר

הסבר

נניח שהגבוה של ה 30 דקות ראשונות היה 490 והנמוך 485 וכעבור חצי שעה הסגירה היתה 484 אז הלכנו שורט על השוק עכשיו אם במהלך היום שער הסגירה יהיה גבוה משער 490(הגבוה של ה 30 דקות ראשונות) יש לשנות את הפוזציה לסגור את השורט וללכת לונג. כריש

נאיבי

New member
אם היית סוחר לפי זה

אם היית סוחר לפי זה

הסבר נניח שהגבוה של ה 30 דקות ראשונות היה 490 והנמוך 485 וכעבור חצי שעה הסגירה היתה 484 אז הלכנו שורט על השוק עכשיו אם במהלך היום שער הסגירה יהיה גבוה משער 490(הגבוה של ה 30 דקות ראשונות) יש לשנות את הפוזציה לסגור את השורט וללכת לונג. כריש
ביום חמישי האחרון היית מפסיד הרבה כסף. לדוגמא: אם קנית קול 500 ב- 30 הדקות הראשונות הם היו בסביבות ה- 1300. בסוף היום סגר ב- 860.

ואל זה נאיבי אני מבין עד כמה הבנת

ואל זה נאיבי אני מבין עד כמה הבנת

אם היית סוחר לפי זה ביום חמישי האחרון היית מפסיד הרבה כסף. לדוגמא: אם קנית קול 500 ב- 30 הדקות הראשונות הם היו בסביבות ה- 1300. בסוף היום סגר ב- 860.
את המתנד. ביום חמישי הגבוה של ה 30 דקות ראשונות היה 498 והנמוך היה 494 חיכית חצי שעה ואז קיבלת סגירה ב 492 וזה אמר למכור שורט הקול 500 עד ב 1260 (שם אני בכל אופן מכרתי) וסגרתי ב 880 בסוף הים ממש לפי השיטה אז בוא ותסביר לי איך הפסדת ? דברים נוספים מפי לגבי התנהלות השווקים בחול וכאן יובאו בהמשך. כריש

מצב
הנושא נעול.
למעלה