"מתנדב" שלום,

ofirgaon

New member
לא הבנתי

מה הקשר בין השרשור על הסמים, למה שקרה לך אתמול.. אכן דבר מצער ביותר.. אבל מה אתה רוצה שהמשטרה תעשה? או שאנחנו בתור משמר אזרחי נעשה? אתה יודע מה אתה צריך לעשות? לך תתנדב במשמר האזרחי הקרוב לביתך.. וככה תוכל להגביר את השמירה בשכונה שלך, ולמנוע פריצות כמו שפרצו אליך.

שלום30

New member
קשר קשור

הקשר הוא שעברייני סמים נוהגים לפרוץ לדירות ולגנוב משם, במטרה לחפש מימון לצריכת הסם. מה שקצת הלחיץ אותי לקשר אחר, זה הסכין והאגרוף.

JonnyBoy

New member
כן, אבל אני אומר עוד דבר:

תיגבור סיורי המשמר האזרחי והמשטרה, כמו ביצור הבית במנעולים או החזקת כלב שמירה הם טיפול בסיפטום ולא בבעיה. כדי למנוע עברות רכוש המבוצעות ע"י נרקומנים (עברות שעפ"י הסטטיסטיקה המשטרתית הן הרוב הגדול) יש לטפל בגורם הבעיה, שהוא הנרקומנים עצמם. הפתרון הוא שינוי מקיף של האופן בו המדינה מטפלת במכורים לסמים קשים ואחת הנקודות המרכזיות בשינוי זה היא הכרה במכורים כחולים (ולא כפושעים) והכרה בסם כתרופה. אם רופא יוכל לספק סם למכור כשלדעתו אין ברירה, המכור לא ויצטרך לפשוע כדי לממן את קניית הסם ברחוב. ----------------------------------------------------------- נכנסתי לבד הביתה, הכל הפוך, ברור מה קרה, יש כמה דלתות סגורות. זה למה הסכין.

מתנדב

New member
אודי, ברוך הבא לפורום.....

אכן המקרה מצער מאוד, ממה שקרה לך, זה בהחלט לא נעים לחזור הביתה, ולראות שהיו אצלך בבית אורחים בלתי קרואים, ואם היו משטרה אצלך בבית, אני בטוח ללא ספק שהמשטרה תעשה את כל שביכולתה לתפוס את אותם אורחים הבלתים קרואים, וכמו כן המז"פ מגיע גם, ולוקח טביעות אצבעות. והייתי מייעץ לך, כפי שכבר הציעו לך כאן, להתנדב גם למשא"ז, ולשמור על השכונה בה הנך גר, ואפילו לגייס עוד חברים מהשכונה שיגיעו להתנדב, ובכך להפחית את תופעת הגנבים באזור, כפי שהנך ציינת.

למעלה